سوال تستی زبان فارسی و ارایه
-
-
سلام
در خصوص تصویر اول
سوال 4: جهانبینی مولانا: نهاد هستش شعر او را: مفعول هستش ،ممتاز: مسند و ساخته است: فعل اسنادی پسمیشه چهار جزئی با مسند و مفعول
سوال 5: اول بیا دومین گروه اسمی رو پیدا کنیم؛ "در کوره راه های پر نشیب و فراز" حالا هستشو پیدا میکنیم که میشه "کوره راه" در نتیجه = ک/و/ر/ـِ/ر/ا/ه پس 7 تا تک واژ داره
سوال 6 هم باهم حل کنیم: هم/سنگ/ی/ـِ/آوا/یی/و/معنا/یی/در/شعر/شکل/ی/پوی/ا/و/بسیار/هنر/مند/انه/ایجاد/می/کن/ـَد/و/در/تقویت/ـِ/موسیقی/ـِ/زبان/موثر/است پس شد 33 تا
سوال 7:گزینه 1 "بار"
گزینه 2 واو عطف یبن خورشید و حسن
گزینه 3 هم طاووس رو صفت معشوق بیان کرده پس طاووس بدله
ولی 4 نقش تبعی نداره
سوال 8: قبل از هرکاری ساختمان واژه صورت سوال رو بررسی کنیم : نا+سپاس (نا+اسم) اصلا از همینجا میتونی تشخیص بدی جواب گزینه 1 هستش! چون گزینه 4و2 (نا+ بن مضارع) اومده تو گزینه 3 هم که نا+ صفت شده -
سلام
در خصوص تصویر اول
سوال 4: جهانبینی مولانا: نهاد هستش شعر او را: مفعول هستش ،ممتاز: مسند و ساخته است: فعل اسنادی پسمیشه چهار جزئی با مسند و مفعول
سوال 5: اول بیا دومین گروه اسمی رو پیدا کنیم؛ "در کوره راه های پر نشیب و فراز" حالا هستشو پیدا میکنیم که میشه "کوره راه" در نتیجه = ک/و/ر/ـِ/ر/ا/ه پس 7 تا تک واژ داره
سوال 6 هم باهم حل کنیم: هم/سنگ/ی/ـِ/آوا/یی/و/معنا/یی/در/شعر/شکل/ی/پوی/ا/و/بسیار/هنر/مند/انه/ایجاد/می/کن/ـَد/و/در/تقویت/ـِ/موسیقی/ـِ/زبان/موثر/است پس شد 33 تا
سوال 7:گزینه 1 "بار"
گزینه 2 واو عطف یبن خورشید و حسن
گزینه 3 هم طاووس رو صفت معشوق بیان کرده پس طاووس بدله
ولی 4 نقش تبعی نداره
سوال 8: قبل از هرکاری ساختمان واژه صورت سوال رو بررسی کنیم : نا+سپاس (نا+اسم) اصلا از همینجا میتونی تشخیص بدی جواب گزینه 1 هستش! چون گزینه 4و2 (نا+ بن مضارع) اومده تو گزینه 3 هم که نا+ صفت شدهArshia Yazdian خسته نباشین ممنون میشه تصویر دوم هم جواب بدین
-
Arshia Yazdian خسته نباشین ممنون میشه تصویر دوم هم جواب بدین
-
بچه ها خوراک خودتونه ها
صفحه دوم رو حل کنید با توجه به تحلیلای امروز
@ftm-dh H_R دریا دریایی MAHSAA26 -
بچه ها خوراک خودتونه ها
صفحه دوم رو حل کنید با توجه به تحلیلای امروز
@ftm-dh H_R دریا دریایی MAHSAA26Arshia Yazdian استاد سوال 12 میشه گزینه 2 ؟؟؟؟؟
-
به نظرم ۱۴ دو میشه
جان من برای جمال تو طالب گشت
را به معنای برای هست و جمال متمم میشه نه مفعول
(امیدوارم اشتباه نگفته باشم)
-
Arshia Yazdian استاد سوال 12 میشه گزینه 2 ؟؟؟؟؟
H_R در سوال تستی زبان فارسی و ارایه گفته است:
نظرم منم ۵ تا هست
-
H_R بقیشون چی؟
-
H_R بقیشون چی؟
Arshia Yazdian در سوال تستی زبان فارسی و ارایه گفته است:
H_R بقیشون چی؟
اگه میشه بعدا بیام
الان زیست شروع میشه
-
Arshia Yazdian در سوال تستی زبان فارسی و ارایه گفته است:
H_R بقیشون چی؟
اگه میشه بعدا بیام
الان زیست شروع میشه
H_R حتما !
-
سوال12: مسندها به ترتیب: بزرگتر/جدا/متمکن/سرگردان/مشکل بزرگ
زندگی می کرد معنی می ساخت و می گرداند نمی دهد پس اسنادی نیست!
سوال13فاش می گویم و از گفته ی خود دلشادم/ بنده ی عشقم و از هر دو جهان آزادم
خود:مضاف الیه/عشق:مضاف الیه
من ملک بودم و فردوس برین جایم بود/ آدم آورد در این دیر خراب آبادم
برین:صفت/م در جایم:مضاف الیه/خراب آباد: صفت(توجه م در آبادم جهش ضمیر است و مفعول فعل "آورد" است!)
کوکبِ بخت مرا هیچ منجم نشناخت/ یا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم
بخت:مضاف الیه/م در مرا:مضاف الیه مضاف الیه(می تونیم آنرا وابسته ی پسین حساب کنیم!)/گیتی:مضاف الیه
تا شدم حلقه به گوش در میخانه ی عشق/ هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم
در: مضاف الیه/میخانه:مضاف الیه مضاف الیه(وابسته ی پسین به حساب میاریم)/عشق:مضاف الیه مضاف الیه(وابسته ی پسین برای میخانه)/ی نکره در غمی(%(#ff0040)[البته اگه نظام جدید ی نکره را وابسته ی پسین بگیرد])
پس 4 نادرست است
سوال14:را در گزینه ی دوم رای %(#007bff)[فکّ اضافه] است که بین مضاف و مضاف الیه قرار می گیرد: مثلا در قدیم به جای اینکه بگن "دلِ مادر برای او سوخت!" میتونستن بگن" مادر %(#ff0000)[را] دل برایش سوخت!" اول ترکیب اضافی را مقلوب می کردن بعد را میذاشتن!
نظر شما چیست؟ Arshia Yazdian -
برین:صفت/م در جایم:مضاف الیه/خراب آباد: صفت(توجه م در آبادم جهش ضمیر است و مفعول فعل "آورد" است!)
بخت:مضاف الیه/م در مرا:مضاف الیه مضاف الیه(می تونیم آنرا وابسته ی پسین حساب کنیم!)/گیتی:مضاف الیه
در: مضاف الیه/میخانه:مضاف الیه مضاف الیه(وابسته ی پسین به حساب میاریم)/عشق:مضاف الیه مضاف الیه(وابسته ی پسین برای میخانه)/ی نکره در غمی(%(#ff0040)[البته اگه نظام جدید ی نکره را وابسته ی پسین بگیرد])
پس 4 نادرست است
سوال14:را در گزینه ی دوم رای %(#007bff)[فکّ اضافه] است که بین مضاف و مضاف الیه قرار می گیرد: مثلا در قدیم به جای اینکه بگن "دلِ مادر برای او سوخت!" میتونستن بگن" مادر %(#ff0000)[را] دل برایش سوخت!" اول ترکیب اضافی را مقلوب می کردن بعد را میذاشتن!
نظر شما چیست؟ Arshia Yazdian@رهـــــــا البته "آید غمی از نو به مبارک بادم": %(#00ffaa)[م] مضاف الیه مبارک باد است یعنی به مبارک بادِ من می آید غم!
-
پس 4 نادرست است
نظر شما چیست؟ Arshia Yazdian@رهـــــــا واقعا لذت بردم
-
@رهـــــــا البته "آید غمی از نو به مبارک بادم": %(#00ffaa)[م] مضاف الیه مبارک باد است یعنی به مبارک بادِ من می آید غم!