زیست 1/ گوارش
-
سوال 185 کامل با تحلیل بهم گمک ک @D-fateme-r نید
@Amir-Bernousi @D-fateme-r دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@M-ba78 -
اولین سوال میشه
-
گزینه 2
-
ببینید انعکاسی که مد نظر هست اشستفراغ و اینکه فقط درهنگام بلع یا استفراغ ما راه بینی با زبان کوچک وبسته شدن حنجره داریم حالا چون که اولا انعکاس هست بلع رد میشه و استفراغ هست در گزینه 2 کشیدگی عضلات حلقوی میشه دریچه پیلور و هم چنین با خروج مواد کشیدگی دیواره ی معده که توسط غذا این کشیدگی زیاده در استفراغ کاهش میابد
-
ببینید انعکاسی که مد نظر هست اشستفراغ و اینکه فقط درهنگام بلع یا استفراغ ما راه بینی با زبان کوچک وبسته شدن حنجره داریم حالا چون که اولا انعکاس هست بلع رد میشه و استفراغ هست در گزینه 2 کشیدگی عضلات حلقوی میشه دریچه پیلور و هم چنین با خروج مواد کشیدگی دیواره ی معده که توسط غذا این کشیدگی زیاده در استفراغ کاهش میابد
fatemeh8181
ممنونم -
گزینه 2
fatemeh8181
شما نظام قدیمین؟
من خب همبن مبحث استفداع رو هم از کتاب هم موج ازمون خوندم ولی نتونستم درست بزنم
میشه کمکم کنید چی کار کنم؟
موج ازمون بخونم با کتاب کافی -
fatemeh8181
شما نظام قدیمین؟
موج ازمون بخونم با کتاب کافیMahhh نه بنده نظام جدیدم
-
کنکور 1400
-
fatemeh8181
شما نظام قدیمین؟
موج ازمون بخونم با کتاب کافیMahhh من نشر الگورو واسه درس نامه خیلی قبول دارم و سوالاش بقول استاد موقاری این تست جوندار بود چون دریچه پیلور رو با کد گفته و هم سوالش پر از نکته بود که تشخیص باید میدادید کدوم انعکاسه
-
من تمام تستایی که میزنم یه دفتر برای نکات دارم و قبل تست اونو مرور میکنم و بعدش جزوه فیلمکارو و جملات دوسمتی و اول تستای ستاره دارو مسیزنم ولی درس نامه نشر خیلی خوبه
-
Mahhh من نشر الگورو واسه درس نامه خیلی قبول دارم و سوالاش بقول استاد موقاری این تست جوندار بود چون دریچه پیلور رو با کد گفته و هم سوالش پر از نکته بود که تشخیص باید میدادید کدوم انعکاسه
fatemeh8181
مرسیی -
fatemeh8181
مرسییMahhh خواهش