زیست 1/ گوارش
-

سوال 185 کامل با تحلیل بهم گمک ک @D-fateme-r نید
😊👌
@Amir-Bernousi @D-fateme-r دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@M-ba78 -
اولین سوال میشه😉
-
گزینه 2
-
ببینید انعکاسی که مد نظر هست اشستفراغ و اینکه فقط درهنگام بلع یا استفراغ ما راه بینی با زبان کوچک وبسته شدن حنجره داریم حالا چون که اولا انعکاس هست بلع رد میشه و استفراغ هست در گزینه 2 کشیدگی عضلات حلقوی میشه دریچه پیلور و هم چنین با خروج مواد کشیدگی دیواره ی معده که توسط غذا این کشیدگی زیاده در استفراغ کاهش میابد
-
ببینید انعکاسی که مد نظر هست اشستفراغ و اینکه فقط درهنگام بلع یا استفراغ ما راه بینی با زبان کوچک وبسته شدن حنجره داریم حالا چون که اولا انعکاس هست بلع رد میشه و استفراغ هست در گزینه 2 کشیدگی عضلات حلقوی میشه دریچه پیلور و هم چنین با خروج مواد کشیدگی دیواره ی معده که توسط غذا این کشیدگی زیاده در استفراغ کاهش میابد
fatemeh8181
ممنونم -
گزینه 2
fatemeh8181
شما نظام قدیمین؟
من خب همبن مبحث استفداع رو هم از کتاب هم موج ازمون خوندم ولی نتونستم درست بزنم😑
میشه کمکم کنید چی کار کنم؟
موج ازمون بخونم با کتاب کافی -
fatemeh8181
شما نظام قدیمین؟
موج ازمون بخونم با کتاب کافیMahhh نه بنده نظام جدیدم
-
کنکور 1400
-
fatemeh8181
شما نظام قدیمین؟
موج ازمون بخونم با کتاب کافیMahhh من نشر الگورو واسه درس نامه خیلی قبول دارم و سوالاش بقول استاد موقاری این تست جوندار بود چون دریچه پیلور رو با کد گفته و هم سوالش پر از نکته بود که تشخیص باید میدادید کدوم انعکاسه
-
من تمام تستایی که میزنم یه دفتر برای نکات دارم و قبل تست اونو مرور میکنم و بعدش جزوه فیلمکارو و جملات دوسمتی و اول تستای ستاره دارو مسیزنم ولی درس نامه نشر خیلی خوبه
-
Mahhh من نشر الگورو واسه درس نامه خیلی قبول دارم و سوالاش بقول استاد موقاری این تست جوندار بود چون دریچه پیلور رو با کد گفته و هم سوالش پر از نکته بود که تشخیص باید میدادید کدوم انعکاسه
fatemeh8181
مرسیی🌺🌺 -
fatemeh8181
مرسیی🌺🌺Mahhh خواهش:rosette: :rosette: