کلمات فارسی سازی شده
-
سلام بچه ها کسی اطلاع داره ببینم امسال فقط فارسی شده کلمات رو میارن تو سوالات یا مثل 98 هم فارسی و هم انگلیسی رو ذکر میکنن؟
و یچیز دیگه اینکه برنامه ای میشناسین برای خوندن لغات عربی نظام جدید؟
برنامه بیاموز که یکی از دوستان (Mahan Xodayi )معرفی کردن برای انگلیسی عالی بود ممنون واقعا..
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا -
سلام.
دبیرم گفت ک هردوشو باید بلد باشین.طراح میتونه از هر کدوم بده چون تو کتاب اومده. -
سلام بچه ها کسی اطلاع داره ببینم امسال فقط فارسی شده کلمات رو میارن تو سوالات یا مثل 98 هم فارسی و هم انگلیسی رو ذکر میکنن؟
و یچیز دیگه اینکه برنامه ای میشناسین برای خوندن لغات عربی نظام جدید؟
برنامه بیاموز که یکی از دوستان (Mahan Xodayi )معرفی کردن برای انگلیسی عالی بود ممنون واقعا..
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا -
sarnisa6 برنامه خود اموز زبان چی بود ؟؟؟؟ اسمش چیه؟؟؟
Mohammad Javad Mo Ja سلام من تازه وارد ااین سایت شدم میشه راهنمایی کنید چطور میشه استفاده کرد؟
-
Mohammad Javad Mo Ja سلام من تازه وارد ااین سایت شدم میشه راهنمایی کنید چطور میشه استفاده کرد؟
Sorena Davoodi
سلام. اگ۶ از موبایل استفاده میکنید. بالا سمت راست سه تا ط رو هم گذاشته. رو اون بزن چند تا گزینه برات میاد بالا یکیش نوشته راهنمای استفاده از انجمن روش بزنی راهنمایی کرده. -
sarnisa6 برنامه خود اموز زبان چی بود ؟؟؟؟ اسمش چیه؟؟؟
Mohammad Javad Mo Ja برنامه ای هست به اسم "بیاموز" لغات همه درسای زبان نظام جدید رو داره که میتونی لغات رو هم انتخاب کنی هر کدومو که میخوای که به شکل فلش کارت بشه برای مرور بعدا.. کلا لغات سه سال رو خوب پوشش داده بنظرم.. لغات کتاب های زبان اموزشگاه ها و ... رو هم داره