سردرگم در جمع بندی مطالب پایه
-
سلام دوستان الایی عزیزم
من امسال میرم دوازدهم تجربی و تا الان بی برنامه و ساعت گیری و پراکنده تا حدودی درس خوندم.
اما بیشتر درگیر کلاس های تابستون سال دوازدهمم بودم (شروع تدریس دوازدهم به صورت مجازی که خیلی هم وقت گیره )
هنوزم پایمو جمع نکردم.
الان به نظر شما توی این فرصت باقی مانده چه مطالبیو بخونم؟
چون واقعا گیج شدم که در کنار دوازدهم چطوری دهم و یازدهمم رو توی این فرصت کم جمع کنم
چند بار هم برای خودم برنامه ریختم ولی نتونستم بهش مقید باشم و یا اینکه هر واحد درسیم از اون بازه تعیین شده بیشتر میشد
ممنون میشم کمکم کنید -
سلام دوستان الایی عزیزم
من امسال میرم دوازدهم تجربی و تا الان بی برنامه و ساعت گیری و پراکنده تا حدودی درس خوندم.
اما بیشتر درگیر کلاس های تابستون سال دوازدهمم بودم (شروع تدریس دوازدهم به صورت مجازی که خیلی هم وقت گیره )
هنوزم پایمو جمع نکردم.
الان به نظر شما توی این فرصت باقی مانده چه مطالبیو بخونم؟
چون واقعا گیج شدم که در کنار دوازدهم چطوری دهم و یازدهمم رو توی این فرصت کم جمع کنم
چند بار هم برای خودم برنامه ریختم ولی نتونستم بهش مقید باشم و یا اینکه هر واحد درسیم از اون بازه تعیین شده بیشتر میشد
ممنون میشم کمکم کنید -
این پست پاک شده!
-
من ابدا شروع دوازدهم در حالی ک هنوز ب مطالب پایه تسلط ندارینو توصیه نمیکنم اگ ازمونی ثبت نام کردین با برنامش پیش برین و توی فرصت تابستون نواقص و ضعف های پایتون رو برطرف کنین
-
از زیست پایه مباحثی که مهم تر هستن و اول بخونین
مثلا گوارش-گردش مواد-تولید مثل-تقسیم سلول-دستگاه عصبی
برای شیمی کلا 10 مهم تره و باید بلدش باشین هم برای دهم هم دوازدهم
فیزیک اولویت خاصی نداره ریاضیم همینطوره
عمومیا رو هم اگه فعلا تایم ندارین در طول سال میرسین بخونین -
روی اختصاصیا تمر کز کن و فصولی که با دوازدهم مرتبطا رو بخون مثلا در ریاضی اول تابع رو جمع کن چون فصل یک دوازدهم هست و بعد بقیه چیز هارو یا مثلا در شیمی روی مسائل وقت بزار نه حفظیات
-
من ابدا شروع دوازدهم در حالی ک هنوز ب مطالب پایه تسلط ندارینو توصیه نمیکنم اگ ازمونی ثبت نام کردین با برنامش پیش برین و توی فرصت تابستون نواقص و ضعف های پایتون رو برطرف کنین
honeyghandhastigh8190 Gh مدرسه شروع کرده