تست 178 زیست داخل 98
-
mehranmirzaei در تست 178 زیست داخل 98 گفته است:
mehranmirzaei
@تجربیا
بچه ها منظور از گزینه 2 چیه؟؟هموگلوبین
دریا دریایی
بله
آفرین -
MOHAMMAD KAVARI
اره مرسی شک داشتمHoorieh sh خواهش
-
mehranmirzaei
@تجربیا
بچه ها منظور از گزینه 2 چیه؟؟mehranmirzaei میگه که هاش مثبت چسبیده به هموگولوبین میتونه توی ph موثر باشه
-
mehranmirzaei
@تجربیا
بچه ها منظور از گزینه 2 چیه؟؟mehranmirzaei
میشه بگین چجوری تنظیم PHرو داره ؟؟ -
mehranmirzaei همو گلوبین
@Kosar-Kelyabi دقیقا
دقیقا -
دریا دریایی
بله
آفرین -
mehranmirzaei
میشه بگین چجوری تنظیم PHرو داره ؟؟Hoorieh sh با کمک انزیم انیدراز کربنیک کربن دی اکسید رو تبدیل میکنه و هاش مثبت و بی کربنات تجزیه میشن
-
-
mehranmirzaei
میشه بگین چجوری تنظیم PHرو داره ؟؟Hoorieh sh فک کنم چون H یا همون هیدروژن بهش وصله
-
Hoorieh sh با کمک انزیم انیدراز کربنیک کربن دی اکسید رو تبدیل میکنه و هاش مثبت و بی کربنات تجزیه میشن
H_R
اوه اره ای وای من -
mehranmirzaei
میشه بگین چجوری تنظیم PHرو داره ؟؟Hoorieh sh
فصل تنفس اگه یادت باشه وقتی کربن دی اکسید تبدیل میشد به بی کربنات هیدروژن میچسبید به همو گلوبین و اینجوری خون اسیدی نمی شد -
mehranmirzaei
میشه بگین چجوری تنظیم PHرو داره ؟؟Hoorieh sh در تست 178 زیست داخل 98 گفته است:
mehranmirzaei
میشه بگین چجوری تنظیم PHرو داره ؟؟خوب ببین یون هیدرونیوم رو میتونه جذب کنه و این یعنی در تنظیم Ph نقش داره
-
mehranmirzaei
میشه بگین چجوری تنظیم PHرو داره ؟؟Hoorieh sh احتمالا میتونه هاش مثبت رو بده کلیه دفع کنه
-
mehranmirzaei
میشه بگین چجوری تنظیم PHرو داره ؟؟Hoorieh sh
در گویچه قرمز، آنزیمی به نام کربنیک انیدراز هست که کربن دی اکسید را با آب ترکیب می کند بیاورد به سرعت به یون بیکربنات به هیدروژن تجزیه می شود می بندد و به همین علت هموگلوبین مانع اسیدی شدن خون میشود هموگلوبین در تنظیمPHموثر است. -
دوستان خیلی ممنون از همتون mehranmirzaei Hoorieh sh @Kosar-Kelyabi @Z-H-Z دریا دریایی honeyghandhastigh8190 Gh @ftm-dh
-
Hoorieh sh فک کنم چون H یا همون هیدروژن بهش وصله
-
@ftm-dh اره H مثبت رو نگه میداره برخلاف بی کربنات بیرون نمیده بخاطر همین مانع اسیدی شدن خون میشه
Hesam Mohammadi اهوم
-
دوستان خیلی ممنون از همتون mehranmirzaei Hoorieh sh @Kosar-Kelyabi @Z-H-Z دریا دریایی honeyghandhastigh8190 Gh @ftm-dh
MOHAMMAD KAVARI ممنون از خودت محمد
-
MOHAMMAD KAVARI در تست 178 زیست داخل 98 گفته است:
منم بودم