پایان جلسه 1 (تحلیل زیست 98)
-
📚بی صبرانه منتظریم📚
-
@Dr-Rashidi در پایان جلسه 1 (تحلیل زیست 98) گفته است:
Hesam Mohammadi در پایان جلسه 1 (تحلیل زیست 98) گفته است:
سلام امشب نیست؟! تجربیا
همگی در انتظاریم داداش 😉
بله خواهر دارم مشاهده میکنم
@Dr-Rashidi در پایان جلسه 1 (تحلیل زیست 98) گفته است:
سلام امشب نیست؟! تجربیا
همگی در انتظاریم داداش 😉
بله خواهر دارم مشاهده میکنم
مشاهده کن مشاهده کن😂😂
-
میخواین خودمون تحلیل کنیم:grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face:
-
میدونید چیه؟
من سر وقت اومدم امشب برا همونه
متاسفم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:MAHSAA26 در پایان جلسه 1 (تحلیل زیست 98) گفته است:
میدونید چیه؟
متاسفم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:برو از اول بیا 😂
-
میدونید چیه؟
متاسفم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
MAHSAA26 در پایان جلسه 1 (تحلیل زیست 98) گفته است:
میدونید چیه؟
متاسفم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:برو از اول بیا 😂
-
میدونید چیه؟
متاسفم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:MAHSAA26 در پایان جلسه 1 (تحلیل زیست 98) گفته است:
میدونید چیه؟
متاسفم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:آره دیشب نیومدی زود شروع شد امشب به موقع اومدی هیچی 😂
-
میدونید چیه؟
متاسفم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
MAHSAA26 در پایان جلسه 1 (تحلیل زیست 98) گفته است:
میدونید چیه؟
متاسفم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:آره دیشب نیومدی زود شروع شد امشب به موقع اومدی هیچی 😂
Hesam Mohammadi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
برین به کارای بدتون فکر کنین 😂😂😂
-
@Z-H-Z سلام
-
@Z-H-Z
سلام -
بچه به نظرتون بریم یا بمونیم؟!