توضیح عکس کتاب خیلی سبز
-
میشه این عکسو برام توضیح بدین؟
گفته که بالای این خط سینوس از کسینوس بیش تره ولی بین۱۸۰ تا تا ۲۲۵ درجه مقدار سینوس کمتر از کسینوس نمیشه؟ -
-
منظورم سوال نیست اون بخشی که توضیح داده منظورمه
-
گفته که بالای این خط سینوس از کسینوس بیش تره ولی بین۱۸۰ تا تا ۲۲۵ درجه مقدار سینوس کمتر از کسینوس نمیشه؟Parimah Aghajani مشکلش اشتباه نیست؟
-
Parimah Aghajani شکلش اشتباه نیست؟
چون به نظر من مثلا از زاویه ی ۱۳۵ درجه تا زاویه ۱۸۰ درجه کسینوس از سینوس بیش تره
و از ۱۸۰ درجه تا ۲۲۵ درجه هم سینوس کمتر از کسینوسه -
Parimah Aghajani شکلش اشتباه نیست؟
چون به نظر من مثلا از زاویه ی ۱۳۵ درجه تا زاویه ۱۸۰ درجه کسینوس از سینوس بیش تره
و از ۱۸۰ درجه تا ۲۲۵ درجه هم سینوس کمتر از کسینوسهParimah Aghajani یا از ۲۷۰ درجه تا۳۱۵ درجه سینوس از کسینوس بیش تره ولی با این که پایین خطه
-
گفته که بالای این خط سینوس از کسینوس بیش تره ولی بین۱۸۰ تا تا ۲۲۵ درجه مقدار سینوس کمتر از کسینوس نمیشه؟Parimah Aghajani در توضیح عکس کتاب خیلی سبز گفته است:
گفته که بالای این خط سینوس از کسینوس بیش تره ولی بین۱۸۰ تا تا ۲۲۵ درجه مقدار سینوس کمتر از کسینوس نمیشه؟در ناحیه سوم، هم کسینوس هم سینوس منفی اند.
منتهی وقتی به مرز ۲۷۰ درجه نزدیک میشه، کسینوس به سمت صفر میره( حرکت به سمت مثبت ها)
اما سینوس به سمت منفی یک میره( حرکت به سمت منفی ها) اما وقتی حرف از قدر مطلق و مقدار زده میشه، دقیقا برعکس میشه یعنی مقدار کسینوس کوچکتر و مقدار سینوس بزرگ تر -
Parimah Aghajani در توضیح عکس کتاب خیلی سبز گفته است:
گفته که بالای این خط سینوس از کسینوس بیش تره ولی بین۱۸۰ تا تا ۲۲۵ درجه مقدار سینوس کمتر از کسینوس نمیشه؟در ناحیه سوم، هم کسینوس هم سینوس منفی اند.
منتهی وقتی به مرز ۲۷۰ درجه نزدیک میشه، کسینوس به سمت صفر میره( حرکت به سمت مثبت ها)
اما سینوس به سمت منفی یک میره( حرکت به سمت منفی ها) اما وقتی حرف از قدر مطلق و مقدار زده میشه، دقیقا برعکس میشه یعنی مقدار کسینوس کوچکتر و مقدار سینوس بزرگ تربه سان خورشید ببخشین میشه یکم بیش تر توضیح بدین
-
به سان خورشید ببخشین میشه یکم بیش تر توضیح بدین
الان مصور توضیح میدم
-
Parimah Aghajani
امیدوارم حق مطلب ادا شده باشه -
الان مصور توضیح میدم
به سان خورشید این جوری نمیشه بگیم که تو بازه ی چهل و پنج درجه ای که نزدیک به محور افقی هست مقدار کسینوس از سینوس بیش تره البته این فکر منه بازم اگه شما چیزی می دونین بگین
-
به سان خورشید این جوری نمیشه بگیم که تو بازه ی چهل و پنج درجه ای که نزدیک به محور افقی هست مقدار کسینوس از سینوس بیش تره البته این فکر منه بازم اگه شما چیزی می دونین بگین
بله همین طوره البته مقدار(اندازه) دیگه.
هر چی به افق نزدیک تر بشیم، کسینوس اندازه بزرگ تر و سینوس اندازه کوچکتر داره -
Parimah Aghajani متوجه شدید توی شکل چی منظورم بوده؟
-
به سان خورشید بله
-
به سان خورشید خب میشه یک چیزی بپرسم به نظر شما منظور خیلی سبز دقیقا همین بوده؟
من حرفتونو فهمیدم اما چون تو تصویر یک خط کشیده و بعدم در بالا و پایین خط سینوس و کسینوس ها رو باهم مقایسه کرده حس می کنم شاید یه چیز دیگه می خواسته -
به سان خورشید خب میشه یک چیزی بپرسم به نظر شما منظور خیلی سبز دقیقا همین بوده؟
من حرفتونو فهمیدم اما چون تو تصویر یک خط کشیده و بعدم در بالا و پایین خط سینوس و کسینوس ها رو باهم مقایسه کرده حس می کنم شاید یه چیز دیگه می خواستهParimah Aghajani خب با اینکه زاویه های بین ۱۸۰تا ۲۷۰بالای خطه ولی مقدار کسینوس از سینوس بزرگتر نمیشه؟
کلا نمیشه اینو به عنوان مثال نقض برای حرف خیلی سبز بگیریم؟ -
Parimah Aghajani خب با اینکه زاویه های بین ۱۸۰تا ۲۷۰بالای خطه ولی مقدار کسینوس از سینوس بزرگتر نمیشه؟
کلا نمیشه اینو به عنوان مثال نقض برای حرف خیلی سبز بگیریم؟Parimah Aghajani در توضیح عکس کتاب خیلی سبز گفته است:
Parimah Aghajani خب با اینکه زاویه های بین ۱۸۰تا ۲۷۰بالای خطه ولی مقدار کسینوس از سینوس بزرگتر نمیشه؟
کلا نمیشه اینو به عنوان مثال نقض برای حرف خیلی سبز بگیریم؟خب یه کاری کن خود تستش رو بفرست ببینیم چی میخواسته