حرکت تند شونده یا کند شونده ذرات موج
-
این سوال رو هم لطفا کامل توضیح بدین
راهنما-فیزیک
به سان خورشید
دوازدهم -
گزینه3 هست؟
-
گزینه3 هست؟
@رهـــــــا بله
-
چون ذره ی a داره میاد پایین پس موج به چپ منتشر میشه!
b سرعتش ماکسیمم هست و در جهت مثبت محور جاب جایی( رو به بالا) ولی c ماکس و رو به پایینه!
d هم چون باید بره بالا پس داره ب مبدا نوسان نزدیک میشه که پس تند شوده خواهد بود حرکتش!
-
چون ذره ی a داره میاد پایین پس موج به چپ منتشر میشه!
b سرعتش ماکسیمم هست و در جهت مثبت محور جاب جایی( رو به بالا) ولی c ماکس و رو به پایینه!
d هم چون باید بره بالا پس داره ب مبدا نوسان نزدیک میشه که پس تند شوده خواهد بود حرکتش!
@رهـــــــا ممنون ولی من هنوز مشکل دارم این که اصن از کجا میفمیم که ذره به کدام جهت حرکت می کنه ؟
و بعد از کجا فهمیدین که به سمت چپ حرکت می کنه موج؟
من خیلی اینجا رو نتونستم خوب بخونم میشه این سوالایی که پرسیدم رو هم توضیح بدین
خدا خیرتون بده -
@رهـــــــا ممنون ولی من هنوز مشکل دارم این که اصن از کجا میفمیم که ذره به کدام جهت حرکت می کنه ؟
و بعد از کجا فهمیدین که به سمت چپ حرکت می کنه موج؟
من خیلی اینجا رو نتونستم خوب بخونم میشه این سوالایی که پرسیدم رو هم توضیح بدین
خدا خیرتون بدهParimah Aghajani ببینید ذرات محیط انگار قایق ماهیگیرانی هستند که برای گرفتن ماهی در نقطه ای خاص لنگر انداخته اند و حق ندارن همراه موج حرکت کنند! خود را درون این قایق تجسم کنید! با هر بار موج از زیر قایق رد شده و شما را بالا و پایین می برد فقط! وقتی موج به ذره ی a میرسه فرضا در شکل، از خودتون بپرسید موج چجوری رفته که a داره میره پایین؟؟؟ چون a حتما باید روی موج بموه و جا نمونه از اون! پس اگه حرکت موج ب چپ باشه و a بره پایین میتونه دوباره روی موج سوار بمونه! در واقع این را باید به صورت متحرک دید تا بهتر درک کرد! الان ببینم انیمیشنی چیزی دارم!
-
این سوال رو هم لطفا کامل توضیح بدین
راهنما-فیزیک
به سان خورشید
دوازدهمParimah Aghajani
دوستان جواب رو گفتن اما اگر در فهم این موضوع مشکل دارید این توضیحات کمک تون میکنه -
Parimah Aghajani
دوستان جواب رو گفتن اما اگر در فهم این موضوع مشکل دارید این توضیحات کمک تون میکنهبه سان خورشید به به
-
اینم کمکتون می کنه شاید!!! ببینید حتما
https://www.aparat.com/v/F0Vcw/موج_...
به حرکت گلوله ها وقتی موج منتشر میشه دقت کنید! -
اینم کمکتون می کنه شاید!!! ببینید حتما
https://www.aparat.com/v/F0Vcw/موج_...
به حرکت گلوله ها وقتی موج منتشر میشه دقت کنید!@رهـــــــا جالب بود ممنون
مثل قایقی بود که گفتین باید ثابت باشه