رفع اشکال(قسمت اول)
-
Arshia Yazdian آخه خب ادبیاتو باید توی 15 دیقه جواب بدی دیگه
بعد نمیشه خیلی طولش دادMAHSAA26 همیشه گفتم اول از لحاظ علمی باید کامل کنی خودت رو بعد بری سراغ سرعت تو تست
-
Arshia Yazdian الان یه سوال
حسن تعلیل علاوه بر اینکه برای پدیده های طبیعی بکار میره که مثلا تو پاییز برگ میریزه چون ....
به معنای دلیل بیخود برای انجام کاری هم هست؟
آخه از اون چیزی که گفتین من اینو درک کردم@Z-H-Z فاطمه درست میگه ، برای حسن تعلیل فقط باید دنبال علت غیر واقعی باشی
-
Arshia Yazdian در رفع اشکال(قسمت اول) گفته است:
دریا دریایی چون فکرتو از اول تحلیل درگیر عقب افتادن کنکور کردی و دل ندادی
استاد تو این وضعیت که از لحاظ روحی داغون هستم واقعا چجور دل میشد داد
هی تعویق تعویق تعویق .....دریا دریایی بیخیال دریا بیخیال !
تو چیکار بقیه داری! از این فرصت استفاده باید بکنی -
بچه های ادبیات شناس یکی حسن تعلیل اون شعره شهریاره رو بگه
و یه سوال خفن :آیا شهریار همان شهریار خودمان هست یا پادشاه هستدریا دریایی شهریار تو شعرش داره میگه من اسم خودمو تو شعر نمیارم چون حافظ آورده (شهریار در اصل به معنی پادشاهه ولی اینجا میخواد بگه منظور حافظ از شهریار منم !)
-
عذر میخوام ولی من درک نمیکنم چرا نوشتید گزینه ی 4 میتونید بگید چرا رد میشه ؟ منظورتون اینه که دلیل بگیم که چرا قید میگیریم !
Arshia Yazdian@ftm-dh یه سر مجددا بزن به اون تاپیک بچه ها جوابشو گفتن
-
واینکه صریر به چه معنا میتونه باشه !
و رثا به چه معناست !
Arshia Yazdian@ftm-dh صریر یعنی فریاد زدن و رثا هم یعنی مرثیه سرایی
-
دریا دریایی شهریار تو شعرش داره میگه من اسم خودمو تو شعر نمیارم چون حافظ آورده (شهریار در اصل به معنی پادشاهه ولی اینجا میخواد بگه منظور حافظ از شهریار منم !)
دریا دریایی شهریار تو شعرش داره میگه من اسم خودمو تو شعر نمیارم چون حافظ آورده (شهریار در اصل به معنی پادشاهه ولی اینجا میخواد بگه منظور حافظ از شهریار منم !)
خوب پس این دلیل حسن تعلیل مون میشه؟
همین که حافظ از شهریار حرف زده و اینا -
خوب پس این دلیل حسن تعلیل مون میشه؟
همین که حافظ از شهریار حرف زده و اینادریا دریایی واقعا که حافظ منظورش از شهریار همین شهریار خودمون نبوده !
-
دریا دریایی واقعا که حافظ منظورش از شهریار همین شهریار خودمون نبوده !
دریا دریایی واقعا که حافظ منظورش از شهریار همین شهریار خودمون نبوده !
گرفتم چی شد ممنون