غده های بزاقی
-
سلام وقت بخیر
غده های بزاقی از جنس بافت پوششی استوانه ای هستند؟! -
سلام وقت بخیر
غده های بزاقی از جنس بافت پوششی استوانه ای هستند؟!@mahta-kamali سلام نه
از جنس بافت پوششیه غده ایی هستند -
سلام وقت بخیر
غده های بزاقی از جنس بافت پوششی استوانه ای هستند؟! -
من هیچوقت اینو نفهمیدم ولی مجموع چیزایی ک تو کتابا دیدم
از نظر شکل انواع مختلف دارن :| -
سلام وقت بخیر
غده های بزاقی از جنس بافت پوششی استوانه ای هستند؟!@mahta-kamali در غده های بزاقی گفته است:
سلام وقت بخیر
غده های بزاقی از جنس بافت پوششی استوانه ای هستند؟!پوششی هم دارع ولی مکعبی زیاد ترع!!!
-
با توجه به شکل کتاب آقای موقاری گفتن پوششی مکعبی هست
-
با توجه به شکل کتاب آقای موقاری گفتن پوششی مکعبی هست
دریا دریایی
ای بابا
اصلا خوده کتاب برای بافت پوششیه غده ایی اومده غدد بزاقی رو مثال زده -
@mahta-kamali در غده های بزاقی گفته است:
سلام وقت بخیر
غده های بزاقی از جنس بافت پوششی استوانه ای هستند؟!پوششی هم دارع ولی مکعبی زیاد ترع!!!
Mahan Xodayi
یعنی چییی؟!
مکعبی خو جزوه پوششیه -
دریا دریایی
ای بابا
اصلا خوده کتاب برای بافت پوششیه غده ایی اومده غدد بزاقی رو مثال زده@Infinitie-A در غده های بزاقی گفته است:
دریا دریایی
ای بابا
اصلا خوده کتاب برای بافت پوششیه غده ایی اومده غدد بزاقی رو مثال زدهمنم فکر میکردم غده ی بزاقی از جنس بافت پوششی مکعبی هستش ولی یکی بهم گفت که مجرا مکعبی هست خود غده استوانه ای
دیگه نمیدونم درسته یا نه برا همین راهنما رو منشن کرده بودم -
س غده ها همیشه یا مکعبی یا استوانه ای اند که غده ی بزاقی مکعبی
-
-
دقیقا شکل کتاب ش 9 زیست دهم این هست
-
دریا دریایی
ای بابا
اصلا خوده کتاب برای بافت پوششیه غده ایی اومده غدد بزاقی رو مثال زده@Infinitie-A در غده های بزاقی گفته است:
دریا دریایی
ای بابا
اصلا خوده کتاب برای بافت پوششیه غده ایی اومده غدد بزاقی رو مثال زدهخوب منم گفتم که پوششی هست حالا نوعش مکعبی هست
اصلا کلیپ تورق گفتار یک زیست دهم فصل دوم رو ببینید خود آقای موقاری میگن مکعبی یک لایه -
@Infinitie-A در غده های بزاقی گفته است:
دریا دریایی
ای بابا
اصلا خوده کتاب برای بافت پوششیه غده ایی اومده غدد بزاقی رو مثال زدهمنم فکر میکردم غده ی بزاقی از جنس بافت پوششی مکعبی هستش ولی یکی بهم گفت که مجرا مکعبی هست خود غده استوانه ای
دیگه نمیدونم درسته یا نه برا همین راهنما رو منشن کرده بودم@mahta-kamali در غده های بزاقی گفته است:
@Infinitie-A در غده های بزاقی گفته است:
دریا دریایی
ای بابا
دیگه نمیدونم درسته یا نه برا همین راهنما رو منشن کرده بودمکلیپ تورق گفتار دو رو ببین خودشون میگن مکعبی تک لایه هست
-
سلام دوست عزیز. این متن کتاب زیست شناسی دهم علی پناهی قایق هست که از بهترین و معتبر ترین دبیر های زیست شناسی هستن :(( در غدد بزاقی، یاخته های ترشحی از جنس پوششی سنگفرشی تک لایه و یاخته های مجرا از نوع مکعبی تک لایه هستند. ))
-
خب دیدم دوستان جواب دادن
گفتم منم جواب کامل تر بدم
بافت پوششی غده ای به بافت پوششی ای اطلاق میشه که باعث تشکیل غده میشه و موادی رو ترشح میکنه
اصلا و ابدا نیازی نیست بیشتر از کتاب بدونید (مثلا همه سلول های غدد بزاقی از یه نوع نیستن که. الکی نیست که کتاب رنگ بندی کرده سلول هاشو تو شکل)
برای جواب سوالتون نکته ای که تو یکی از آزمون های آزمایشی مهرماه ۹۸ اومده رو میگم:
شکل غدد بزاقی، ۳ نوع سلول میبینیم؛ دو نوع سلول ترشح کننده بزاق و سلول های سازنده مجرای بزاقی که ظاهری مکعبی شکل دارند
صرفا جهت اطلاع، شکل دو نوع سلول ترشح کننده بزاق در غده بزاقی به یاخته های پوششی استوانه ای شباهت بیشتری داره تا مکعبی و سنگفرشی (همونطور که مشخصه، هسته این سلول ها تقریبا گرد و در قاعده هست. سلول های مکعبی، شکل مکعبی با هسته گرد و در مرکز سلول دارن و یاخته های سنگفرشی هم حالت کشیده با هسته کشیده و در مرکز)
اصلا نیاز نیست نوع این سلول ها رو بدونید. تو آزمون ها حداکثر سوالی که بخوان بدن اینطوریه: یاخته های سازنده مجرای غدد بزاقی بر خلاف سایر یاخته های درونی آن، شکل مکعبی دارند (این جمله عینا تو آزمون آزمایشی ای که گفتم اومده)
هیچوقت نمیان نوع سلول های درونی غدد بزاقی رو بپرسن و تو کتاب هم نیست. نیازی نیست بدونیر نوعشو -
@mahta-kamali سلام نه
از جنس بافت پوششیه غده ایی هستند@Infinitie-A
بافت پوششی غده ای، یه نوع بافت پوششی مستقل نیست عزیز
به بافت پوششی ای که تو غده هاست میگن بافت پوششی غده ای
حالا این بافت پوششی غده ای میتونه سنگفرشی باشه یا... -
من هیچوقت اینو نفهمیدم ولی مجموع چیزایی ک تو کتابا دیدم
از نظر شکل انواع مختلف دارن :|این پست پاک شده! -
@mahta-kamali در غده های بزاقی گفته است:
سلام وقت بخیر
Mahan Xodayi
بافت پوششی مکعبی هم نوعی بافت پوششی هست دیگه
احتمالا منظورتون بافت پوششی سنگفرشی بوده