این داستان:چوبی یا چوب پنبه ای
-
سلولی که چوبی شدع، سخت مستحکم تره یا اونی که چوب پنبه های شده؟
من تو گوگل میزنم چوب پنبه، همون چوب رو میاره😂 -
@m-sina ولی دیگ همه رو منشن نکن چون وقت مثلا دانش اموزای الارو منشن میونی اعلان برای ریاضیا و انسانیا هم میره ک ربطی ب تاپیک تو نداره و الکی اعلان میره فقط
من ک تجربیا منشن کردم کافی بودzzz r در این داستان:چوبی یا چوب پنبه ای گفته است:
@m-sina ولی دیگ همه رو منشن نکن چون وقت مثلا دانش اموزای الارو منشن میونی اعلان برای ریاضیا و انسانیا هم میره ک ربطی ب تاپیک تو نداره و الکی اعلان میره فقط
من ک تجربیا منشن کردم کافی بوداها ممنون
کاش یه راهنمایی برای استفاده از انجمن بود. این منشن هم از بچه های اینجا که پست میزارن یادگرفتم -
zzz r در این داستان:چوبی یا چوب پنبه ای گفته است:
کاش یه راهنمایی برای استفاده از انجمن بود. این منشن هم از بچه های اینجا که پست میزارن یادگرفتم@m-sina 😕
همون اول که ثبت نام میکنید اولین پیامی که برات میاد راهنمای استفاده از انجمنه داداش -
@m-sina 😕
همون اول که ثبت نام میکنید اولین پیامی که برات میاد راهنمای استفاده از انجمنه داداش -
zzz r در این داستان:چوبی یا چوب پنبه ای گفته است:
کاش یه راهنمایی برای استفاده از انجمن بود. این منشن هم از بچه های اینجا که پست میزارن یادگرفتم