این داستان :کوتین و چوب پنبه چه فرقی دارن؟
-
@m-sina ببین برات گوگل کردم
درباره مونومر های سوبرین گفته:
Some common aliphatic monomers include α-hydroxyacids (mainly 18-hydroxyoctadec-9-enoic acid) and α,ω-diacids (mainly octadec-9-ene-1,18-dioic acid)
درباره مونومر های کوتین گفته:
There are two major monomer families of cutin, the C16 and C18 families. The C16 family consists mainly of 16-hydroxy palmitic acid and 9,16- or 10,16-dihydroxypalmitic acid. The C18 family consists mainly of 18-hydroxy oleic acid, 9,10-epoxy-18-hydroxy stearic acid, and 9,10,18-trihydroxystearate
همانطور که میبینی اسم مونومراشون فرق میکنه پس صد درصد اینا یکی نیستن و حتا ایزومر یا انانتیومر هم نیستن چون فرمول های شیمیایی مختلفی دارن
منبع: Holloway, PJ (1982) و Kolattukudy, P. E. (1980) -
Mohammad 2 یعنی وقتی میزنی تو گوگل، عکسی که میاره، از جنس لیپیدیه؟
@m-sina شما به جای چوب پنبه سوبرین سرچ کن ببین
-
Some common aliphatic monomers include α-hydroxyacids (mainly 18-hydroxyoctadec-9-enoic acid) and α,ω-diacids (mainly octadec-9-ene-1,18-dioic acid)
There are two major monomer families of cutin, the C16 and C18 families. The C16 family consists mainly of 16-hydroxy palmitic acid and 9,16- or 10,16-dihydroxypalmitic acid. The C18 family consists mainly of 18-hydroxy oleic acid, 9,10-epoxy-18-hydroxy stearic acid, and 9,10,18-trihydroxystearate
همانطور که میبینی اسم مونومراشون فرق میکنه پس صد درصد اینا یکی نیستن و حتا ایزومر یا انانتیومر هم نیستن چون فرمول های شیمیایی مختلفی دارن
منبع: Holloway, PJ (1982) و Kolattukudy, P. E. (1980)Mohammad 2 در این داستان :کوتین و چوب پنبه چه فرقی دارن؟ گفته است:
منبع: Holloway, PJ (1982) و Kolattukudy, P. E. (1980)اینا چی اند
-
Mohammad 2 در این داستان :کوتین و چوب پنبه چه فرقی دارن؟ گفته است:
منبع: Holloway, PJ (1982) و Kolattukudy, P. E. (1980)اینا چی اند
@m-sina خواستم اسمای مونومراشونو ببینی تا متوجه بشی که اینا یکی نیستن
-
@m-sina خواستم اسمای مونومراشونو ببینی تا متوجه بشی که اینا یکی نیستن
Mohammad 2 ببین خب سوبرینی که زدی تو گوگل، مونومر سوبرین رو آورد؟
-
@m-sina آقا یه سوال دارم ازت اگه کوتین با سوبرین یکین چرا دو تا اسم کاملا مختلف دارن؟!
-
@m-sina رفتم تو منابعی که پایین نوشتم سرچ زدم مونومر های کوتین و سوبرین آورد برام
-
منبع: Holloway, PJ (1982) و Kolattukudy, P. E. (1980)Mohammad 2 اها گرفتم که یکی نیستند ولی مشکلم با چوب پنبه است که اصلاً قیافش شبیه لیپید نیست بلکه شبیه چوبه
-
@m-sina آقا یه سوال دارم ازت اگه کوتین با سوبرین یکین چرا دو تا اسم کاملا مختلف دارن؟!
Mohammad 2 خب تصورم این بود که شاید چوب پنبه، فارسی شده ی کوتینه
-
Mohammad 2 اها گرفتم که یکی نیستند ولی مشکلم با چوب پنبه است که اصلاً قیافش شبیه لیپید نیست بلکه شبیه چوبه
@m-sina از لحاظ قیافه ای نمیدونم والا ولی معیار لیپیدی بودن یا نبودن ساختار شیمیایی اونه که کتاب به واضحیت گفته اینا جفت لیپیدن
-
@m-sina از لحاظ قیافه ای نمیدونم والا ولی معیار لیپیدی بودن یا نبودن ساختار شیمیایی اونه که کتاب به واضحیت گفته اینا جفت لیپیدن
Mohammad 2 اها ولی خیلی کمک کردی. دمت گرم
-
Mohammad 2 خب تصورم این بود که شاید چوب پنبه، فارسی شده ی کوتینه
@m-sina پس بیا یبار مرور کنیم که خدایی نکرده قاطی نکنی (متاسفانه این ها نتایج بیش از حد فارسی سازی زیسته!!)
لیگنین => چوب
سوبرین=>چوب پنبه
کوتین => خداروشکر فعلا اسم نذاشتن براش :)) -
@m-sina پس بیا یبار مرور کنیم که خدایی نکرده قاطی نکنی (متاسفانه این ها نتایج بیش از حد فارسی سازی زیسته!!)
لیگنین => چوب
سوبرین=>چوب پنبه
کوتین => خداروشکر فعلا اسم نذاشتن براش :))Mohammad 2 خدایی یه دونه ای
میتونم سوالای دیگه ی گیاهیم رو ازت بپرسم؟
راستی یادم رفت اینم بپرسم کع سوبرینی شدن منجر به مرگ سلول میشه اونوقت کوتینی شدن چی -
Mohammad 2 خدایی یه دونه ای
میتونم سوالای دیگه ی گیاهیم رو ازت بپرسم؟
راستی یادم رفت اینم بپرسم کع سوبرینی شدن منجر به مرگ سلول میشه اونوقت کوتینی شدن چی@m-sina تو انجمن بپرس اگه بلد بودم جواب میدم حتما
لطف داریاز کتاب میشه اینطور استنباط کرد:
1-هنگام افزودن سوبرین به دیواره سلولی، سلول زنده است
2-پس از افزوده شدن سوبرین سلول همواره مرده است
3-هنگام افزودن لیگنین به دیواره سلولی، سلول زنده است
4-بعد از اضافه شدن لیگنین، سلول اغلب مرده است
5- برای کوتین چیزی درباره مرده بودن نگفته پس نمیتونم نظر بدیم و دیفالت میگیریم که سلول های دیواره کوتینی زنده است -
@m-sina تو انجمن بپرس اگه بلد بودم جواب میدم حتما
لطف داریاز کتاب میشه اینطور استنباط کرد:
1-هنگام افزودن سوبرین به دیواره سلولی، سلول زنده است
2-پس از افزوده شدن سوبرین سلول همواره مرده است
3-هنگام افزودن لیگنین به دیواره سلولی، سلول زنده است
4-بعد از اضافه شدن لیگنین، سلول اغلب مرده است
5- برای کوتین چیزی درباره مرده بودن نگفته پس نمیتونم نظر بدیم و دیفالت میگیریم که سلول های دیواره کوتینی زنده استMohammad 2 نمیشه آیدی تلگرامت یا چیزی رو بدی که مستقیم با خودت در ارتباط باشم؟
-
Mohammad 2 نمیشه آیدی تلگرامت یا چیزی رو بدی که مستقیم با خودت در ارتباط باشم؟
@m-sina متاسفانه تلگرام و اینستا و این چیزا ندارم، هر از چند گاهی تو انجمنم ولی
-
@m-sina متاسفانه تلگرام و اینستا و این چیزا ندارم، هر از چند گاهی تو انجمنم ولی
Mohammad 2 خب میشه یه کاری کرد
توی چت ازتون سوال بپرسم -
Mohammad 2 خب میشه یه کاری کرد
توی چت ازتون سوال بپرسم@m-sina میتونید بپرسید ولی پیشنهاد من اینه که تو انجمن بپرسید به چند علت
1- بچه های خیلی خوبی دارم که خیلی زود جواب میدن من هر موقع که وقت کنم میام انجمن و ممکنه جواب سوالاتتون رو دیر بگیرید تازه اگه جوابش رو
2- شاید بچه های دیگه هم سوالای تو رو داشته باشند
3- محیط انجمن! : خیلی خوبه که همه سوالای زیست یکجا هست و هر کی بخواد -مثل خود من- هر از چند گاهی میاد سوالا و جوابا رو میخونه تا یه مروری بشه -
@m-sina میتونید بپرسید ولی پیشنهاد من اینه که تو انجمن بپرسید به چند علت
1- بچه های خیلی خوبی دارم که خیلی زود جواب میدن من هر موقع که وقت کنم میام انجمن و ممکنه جواب سوالاتتون رو دیر بگیرید تازه اگه جوابش رو
3- محیط انجمن! : خیلی خوبه که همه سوالای زیست یکجا هست و هر کی بخواد -مثل خود من- هر از چند گاهی میاد سوالا و جوابا رو میخونه تا یه مروری بشهMohammad 2 اوکی
-
@m-sina میتونید بپرسید ولی پیشنهاد من اینه که تو انجمن بپرسید به چند علت
3- محیط انجمن! : خیلی خوبه که همه سوالای زیست یکجا هست و هر کی بخواد -مثل خود من- هر از چند گاهی میاد سوالا و جوابا رو میخونه تا یه مروری بشهMohammad 2 راستی کوتین و سوبرین که لیپیدی بودن، لینگنین از چه جنسیه؟