رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو.................
-
اصن مهم نیسش خودمون دست بکار میشیم
-
در ضمن اینکه نخوندن به این معنی نیس ک آلارو ندیدن،مطمئن باشین یکاری میخوان بکنن و اینم مهم نیسش ک آلا امسال رسانه ای نشد،اما ما آلاییا خودمون یکاری میکنیم که رسانه ای بشه!و اونم هزینه زیادی نداره و ایشالله وقتی رفتیم دانشگا پولامونو جم میکنیم و براش خرج میکنیم
-
@Dr.Bernosi استادی که بوی خدا می دهد
قهرمان زندگی من استادم دکتر علی رضایی کهنمویی هستند که از اولین جلسه کلاسمان در دانشگاه سعی کردند دل ما را با خدا آشتی دهند . ایشان مفسری زبردست می باشند که جلسات تفسیرشان واقعا به دل می نشیند .
بیانشان شیوا و تاثیرگذار است . سالها بود که اطرافیان اهمیت نماز و قرآن و حجاب را همواره به من گوشزد می کردند اما هیچ کس مثل ایشان نتوانست عشق به خدا و نماز و قرآن و به خصوص سجده برای خدا را در دلم زنده کند .
او حتی با یک داستان تاثیرگذار در کلاس باعث شد تا من با وجود سخت بودن برایم همواره ساق دستی به دست داشته باشم و در حجابم مقیدتر باشم.
عشق به حفظ قرآن را نیز در دلم روشن کردند و مهم تر اینکه راههای صبر و افزایش ظرفیت را نیز از طریق تفسیر آیات مربوطه آموختند .
امیدوارم همواره در زیر سایه خداوند منان سلامت باشند و به زندگی دانشجویان بیشتری رنگ خدایی بخشند .اینم زیاد لایک اورده 281 و 23 منفی تو صفحه ی 10 برید منفی بدید
alireza_ysf75 چرا منفی دادید
-
بچه ها صاحبش اومد فراررررررررر کنید
-
roz در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
اینجا چه خبره؟
یادته بچه ها میرفتن به دل نوشته های ماه عسل منفی میدادن الان یکیشون مارو پیدا کرده خخخخخخخخخ کلی خندیدم
-
روزبخیر
عجب ...آخرین پست این تاپیک واسه 3 ماه پیشه اونوقت واسه چی آپ شده؟!؟ جل الخالق
یه لحظه فکر کردم Dr برگشته !بهاره منم همینطور
-
هنوز هستش
318 و 312 تا رای دارن!دوستان بیشترش کنیم شاید که سال 96 معرفی شه ها
-
هنوز هستش
318 و 312 تا رای دارن!دوستان بیشترش کنیم شاید که سال 96 معرفی شه ها
-
سلام
تمام پست هایی که تو اینجا بود رو خوندم و البته متن ارسالی خانم بهاره محمدی و اقا رضا رو خندم .
تقریبا یه ساعت نشستم منم یه متن نوشتم . میدونم که وقتش خیلی گذشته
ارسال میکنم تا شاید سال بعد همچین سابقه ای باشه اگه خوشون اومد اون موقع اینم ارسال کنید . -
@دانش-آموزان-آلاء
سلام .
نمیدونم چطوری و از کجا شروع کنم قهرمان زندگیم رو به همه معرفی کنم
من یه دانش آموزم با ارزو ها و رویاهایی برای خودم ، ارزویی هایی که مسلما برای من که در منطقه محروم زندگی میکنم مسیر سختی رو در پیش دارم .
قهرمان زندگی من الگوی زندگیه منه. افرادی که در جامعه ای که بیشتر ادما به فک منافع خودشون هستند خیلی کم پیدا میشه که عدالت رو برای دانش آموزانی مث من و امثال من به خوبی معنی کنند . عدالت ؛ درسته توی جامعه ای که ما درون آن زندگی میکنیم برای بیشتر آدم ها کلمه ای زیاد آشنایی نیست . ولی هستند افرادی که این کلمه رو به خوبی میشناسند و درک میکنند و حاضرند برای دانش آموزان این سرزمین معنا کنند
عدالت آموزشی کلمه ای هست که برای من تا امروز به خوبی درک و معنا شده .
بله درسته قهرمان زندگیه من دبیران دلسوزم هستند دبیرانی که برای رسیدن من و امثال من به آرزو های بزرگشان و پیشرفت کشورشان علمشان رو در اختیار ما میگذارند . الگوی زندگی من همین افراد هستند دبیران بزرگ و دلسوز الا که بدون دریافت هیچ هزینه ای در مقابل تدریس ای که از هیچ نکته ای دریغ نمیکنن هستند .
آشنایی که من با الا پیدا کردم اتفاقی بود موقعی که داشتم به زمین و زمان بد و بیراه میگفتم که چرا من مثل بقیه نتونم برم بهترین کلاس اموزشی و درس بخونم برای ارزوهام تلاش کنم و بتنونم به ارزوهام برسم . ولی خوب تنها راهم این بود برم فضای مجازی از فیلم های اموزشی و جزوه هایی که برخی سایت ها به ظاهر رایگان منتشر میکنند استفاده کنم ولی همون فیلم ها و جزوه ها هم ناقص بود و باید هزینه ای خیلی بالایی که در توانم نبود رو پرداخت میکردیم.
ولی اتفاقی با سایتی اشنا شدم که در ابتدای سایت یک حدیث از امام علی نوشته شده بود : زکات دانش ، آموزش به کسانی که شایسته آنند و کوشش در عمل به آن است (غرر الحکم و درر الکلم،ص۳۹۱)
پیش خودم گفتم این سایت هم مث بقیه سایت ها اول رایگان هست بعد .... از سایت امدم بیرون ولی حدیثی که از امام علی نوشته شده بود دوباره باعث شد برگردم و وارد سایت بشم چن ساعتی فقط نشستم پشت کامپوتر یواش یواش باورم شد که حدیثی که ابتدای سایت اورده درسته این سایت با بقیه سایت ها فرق میکنه .
انگار خدا داشت دستم رو میگرم و اون امید از دست رفتم رو دوباره بهم برمیگردوند .
امیدی برای بدست اوردن ارزوهام، امیدی برای تلاش برای پیشرفت کشورم ،سرزمینم وطنم ایران -
@دانش-آموزان-آلاء
سلام .
من یه دانش آموزم با ارزو ها و رویاهایی برای خودم ، ارزویی هایی که مسلما برای من که در منطقه محروم زندگی میکنم مسیر سختی رو در پیش دارم .
قهرمان زندگی من الگوی زندگیه منه. افرادی که در جامعه ای که بیشتر ادما به فک منافع خودشون هستند خیلی کم پیدا میشه که عدالت رو برای دانش آموزانی مث من و امثال من به خوبی معنی کنند . عدالت ؛ درسته توی جامعه ای که ما درون آن زندگی میکنیم برای بیشتر آدم ها کلمه ای زیاد آشنایی نیست . ولی هستند افرادی که این کلمه رو به خوبی میشناسند و درک میکنند و حاضرند برای دانش آموزان این سرزمین معنا کنند
بله درسته قهرمان زندگیه من دبیران دلسوزم هستند دبیرانی که برای رسیدن من و امثال من به آرزو های بزرگشان و پیشرفت کشورشان علمشان رو در اختیار ما میگذارند . الگوی زندگی من همین افراد هستند دبیران بزرگ و دلسوز الا که بدون دریافت هیچ هزینه ای در مقابل تدریس ای که از هیچ نکته ای دریغ نمیکنن هستند .
آشنایی که من با الا پیدا کردم اتفاقی بود موقعی که داشتم به زمین و زمان بد و بیراه میگفتم که چرا من مثل بقیه نتونم برم بهترین کلاس اموزشی و درس بخونم برای ارزوهام تلاش کنم و بتنونم به ارزوهام برسم . ولی خوب تنها راهم این بود برم فضای مجازی از فیلم های اموزشی و جزوه هایی که برخی سایت ها به ظاهر رایگان منتشر میکنند استفاده کنم ولی همون فیلم ها و جزوه ها هم ناقص بود و باید هزینه ای خیلی بالایی که در توانم نبود رو پرداخت میکردیم.
ولی اتفاقی با سایتی اشنا شدم که در ابتدای سایت یک حدیث از امام علی نوشته شده بود : زکات دانش ، آموزش به کسانی که شایسته آنند و کوشش در عمل به آن است (غرر الحکم و درر الکلم،ص۳۹۱)
پیش خودم گفتم این سایت هم مث بقیه سایت ها اول رایگان هست بعد .... از سایت امدم بیرون ولی حدیثی که از امام علی نوشته شده بود دوباره باعث شد برگردم و وارد سایت بشم چن ساعتی فقط نشستم پشت کامپوتر یواش یواش باورم شد که حدیثی که ابتدای سایت اورده درسته این سایت با بقیه سایت ها فرق میکنه .
امیدی برای بدست اوردن ارزوهام، امیدی برای تلاش برای پیشرفت کشورم ،سرزمینم وطنم ایرانnazgol 20
عزیزم
انشالله که ادامه میدی و موفق میشی
به امید روزای خوب برای هممون -
nazgol 20
عزیزم
انشالله که ادامه میدی و موفق میشی
به امید روزای خوب برای هممونmina raeesi
ممنونم عزیزم
شما هم همینطور
ان شاالله سال ۹۶ برای همه ی الایی ها خبر های خوبی رو به همراه داره -
روزبخیر
عجب ...آخرین پست این تاپیک واسه 3 ماه پیشه اونوقت واسه چی آپ شده؟!؟ جل الخالق
یه لحظه فکر کردم Dr برگشته ! -
@دانش-آموزان-آلاء
سلام .
امیدی برای بدست اوردن ارزوهام، امیدی برای تلاش برای پیشرفت کشورم ،سرزمینم وطنم ایران -
کم کم از اسل های آتی...دوبله به زبان های مختلف رو هم شروع میکنیم....!!!دوبله به انگلیسی شو من خودم میرم...بقیه شونم جور میکنیم....آلا به 32 زبان مختلف دنیا!!!عجب ایده آلی
-
nazgol 20
واقعا که الا بهترین سایت اموزشی را در جهان دارد ایشالله تمام کسانی که برای هدفشون سر سختن به هدفشون برسن.fatemeh.m در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
nazgol 20
واقعا که الا بهترین سایت اموزشی را در جهان دارد ایشالله تمام کسانی که برای هدفشون سر سختن به هدفشون برسن.همینطوره عزیزم
الا بهترینه
ان شاالله
خدا زحمت هیچ کس رو بدون نتیجه نمیزاره
ایمان داشته باش -
سلام دوستای الایی گل..من تازه این تاپیکو دیدم که میخواین ب برنامه ماه عسل پیام بدین ....کارتون خیلی باحاله..منم میخوام سهیم شم ..بخاطر همین ی متنی برام بفرستین که من به یکی از عوامل ماه عسل که باهاشون در ارتباطم بفرستم تاایشون حرفه ما آلایی هارو ب دسته اقای علیخانی برسونن...