یه سوال یه بنظرم سخته
-
سلام دوستان کسی هس بتونه اینو خوب تحلیل کنه من دارم گیچمیشم راهنما-زیست دوازدهم تجربیا یازدهمM Tg سلام
میتونم تحلیلش کنم ولی الان دارم آزمون میدم بعد از ازمونم میام -
M Tg سلام
میتونم تحلیلش کنم ولی الان دارم آزمون میدم بعد از ازمونم میامHamed Soltani باش 😕
-
Hamed Soltani باش 😕
M Tg ببخشید
زود میام🤗 -
گزینه چنده
-
گزینه سه فکر کنم
-
M Tg ببخشید
زود میام🤗Hamed Soltani باش زود بیا😊
-
سلام دوستان کسی هس بتونه اینو خوب تحلیل کنه من دارم گیچمیشم راهنما-زیست دوازدهم تجربیا یازدهمM Tg گزینه ۴نمیشه؟
-
گزینه چهار باید درست باشه دیگه
-
چو هم از چشم چپ هم راست یک جفت عصب بینایی بیرون می زنه که دوتاش سمت راست یعنی لوب پس سری راست و دوتا دیگه لوب پس سری چپ میره این طور که من تحلیل کردم حالا ببین بقیه چی میگن
-
M Tg گزینه ۴نمیشه؟
Hamed Soltani چرا خود نامردشه😐
-
چو هم از چشم چپ هم راست یک جفت عصب بینایی بیرون می زنه که دوتاش سمت راست یعنی لوب پس سری راست و دوتا دیگه لوب پس سری چپ میره این طور که من تحلیل کردم حالا ببین بقیه چی میگن
-
خوب نکتش همین بود
-
تو شکل اشارع شده تو متن نیست
-
Hamed Soltani چرا خود نامردشه😐
M Tg داداش یا آبجی اگه پاسخ نامه داری برو نگاه پاسخ نامه کن واست تحلیل هم کرده😐
-
M Tg داداش یا آبجی اگه پاسخ نامه داری برو نگاه پاسخ نامه کن واست تحلیل هم کرده😐
Hamed Soltani خیلی سپاسگزارم که مرا از جهالت محض در اوردی برادر بسیجی اصلا به فکر خودمم نمیرسید در پاسخنامه ای به ای این رعنایی جوابی به این والایی باشد ((خدایی عقلم مشکل نداره که اومدم پرسیدم حتما داخل پاسخ نامش درست تحلیل نکرده برادر ))
مرسی تحلیلش لازم نیس خودم فهمیدم اصلا -
Hamed Soltani خیلی سپاسگزارم که مرا از جهالت محض در اوردی برادر بسیجی اصلا به فکر خودمم نمیرسید در پاسخنامه ای به ای این رعنایی جوابی به این والایی باشد ((خدایی عقلم مشکل نداره که اومدم پرسیدم حتما داخل پاسخ نامش درست تحلیل نکرده برادر ))
مرسی تحلیلش لازم نیس خودم فهمیدم اصلاM Tg چرا میزنی حاالا
تحلیاش رو بعدا میفرستم