رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برنامه پس کووووو؟؟؟؟
دیگه چشام داره سیاهی میره از بس تو سایت منتظر موندم . -
هنوز 4:50 مونده:-)
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام تا برنامه رو اعلام نکردن من یه پیشنهاد دیگه هم بدم....
واسه درس جبرو احتمال یه معلم درستو حسابی لازمه....مباحث در کلاس ها ناقصه همش فقط در دورانم جمع بندی چیزی نزدیک به کامله که زیاد به درد نمیخوره...
لطفا برای جبر و احتمال یه فکری بکنین! -
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ینی چی امروز برنامه نمیدند بس قول آلاچی میشه می دونم که وظیفشون نیست اما باید به حرفی که میزنند عمل کنند ومراقب باشند که دارند زیربرچم عدالت آموزشی که شعار بزرگیه فعالیت میکنند....
-
سلام!
آیا امسال آلاء برنامه ای دارد:
جواب:
آلاء برنامه قطعا دارد ولی چه برنامه ای تا 15 مرداد به صورت رسمی در سایت و انجمن آلاء اعلام میشه!البته آلاء نشان داده که در طول سال هم از طرح های زیادی رو نمایی می کند ولی برنامه هایی از آلاء که می شود رو وجودشون حساب کرد تا 15 مرداد اعلام می شوند.
آیا فیلم های پارسال بدرد کنکور 96 می خوره
قطعا می خوره فیلم های دو سال هم مفیده، منتها می مونه تغییرات کتاب ها، چه ضبط جدید داشته باشیم و چه نداشته باشیم، تغییرات کتاب ها تدریس میشه و انتهای مجموعه فیلم ها قرار می گیره.
بعضی دورس آلاء ناقصه
ان شاء الله در برنامه ای که 15 مرداد اعلام میشه، تکلیف این دروس هم مشخص میشه!
آیا آلاء برای رشته ی انسانی دارد ؟
سعی ما بر آن است که انسانی به طور کامل پوشش داده بشه، با توجه به اینکه پک های مختلفی برای دروس رشته های ریاضی و تجربی در سایت آلاء موجود است، قطعا امسال به رشته ی انسانی توجه بیشتری خواهیم داشت. البته نمی توانیم این موضوع که جمع داوطلبین رشته ی ریاضی و تجربی بیشتر هست را نادیده بگیریم.
سعی می کنیم رضایت دانش آموزان هر سه رشته رو جلب کنیمآیا آلاء برنامه ی مشاوره ای دارد؟
با توجه به اینکه انواع فیلم های آموزشی در سایت آلاء موجود هست و اندکی تغییرات نیاز دارند
( مثل رفع ناقصی ها و تدریس تغییرات کنکور )
انتظار می رود در برنامه ای که 15 مرداد اعلام می کنیم نقش مشاوره پر رنگ تر باشد تا سبد آموزشی آلاء کامل تر و برای دانش آموزان مفید تر باشد.
[event][name]اعلام برنامه های کنکوری آلاء[/name][allday]true[/allday][startDate]1469907000000[/startDate][endDate]1469993399999[/endDate][reminders][][/reminders][location][/location][description]در تاریخ 15 مرداد 95، برنامه های آلاء برای کنکوری های 96-95 اعلام می شود.[/description][/event]نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبه اخبار ی که تازه به دستمان رسید توجه فرمایید
بر مبنای تصاویر ماهواره ای دریافتی در صورتی که اعلام شود برنامه ای نخواهد بود
در ایران فاجعه ی عظیمی میشود
بسیاری از نخبه های کنکوری افسرده شده
بسیاری عصبانی شده و گوشی و لب تاب و .... را با ضربات چاقو از پای در میاورند
و برخی افراد انگیزه مضاعف میگیرند تا خوداموزی یاد بگیرند و کتاب چگونه کتاب بخوانیم ادلر را تهیه میکنند و خودشان هم روش های جدیدی کشف میکنند و در کنکور نتیجه عالی میگیند و وقتی که پول پارو میکنند یک موسسه خیریه هم میزنند برای مغز های جوان و مشتاق تا بتوانند راحت تر درس بخوانند(البته مورد آخر کمی کم میباشد) -
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ینی چی امروز برنامه نمیدند بس قول آلاچی میشه می دونم که وظیفشون نیست اما باید به حرفی که میزنند عمل کنند ومراقب باشند که دارند زیر
-
ینی چی امروز برنامه نمیدند بس قول آلاچی میشه می دونم که وظیفشون نیست اما باید به حرفی که میزنند عمل کنند ومراقب باشند که دارند زیر
sata این طوری نگو مطمئن باش آلاء زیر قولش نمیزنه شاید مشکلی وجود داشته که تا الان نشده چیزی بگن
-
سلام!
جواب:
آلاء برنامه قطعا دارد ولی چه برنامه ای تا 15 مرداد به صورت رسمی در سایت و انجمن آلاء اعلام میشه!البته آلاء نشان داده که در طول سال هم از طرح های زیادی رو نمایی می کند ولی برنامه هایی از آلاء که می شود رو وجودشون حساب کرد تا 15 مرداد اعلام می شوند.
قطعا می خوره فیلم های دو سال هم مفیده، منتها می مونه تغییرات کتاب ها، چه ضبط جدید داشته باشیم و چه نداشته باشیم، تغییرات کتاب ها تدریس میشه و انتهای مجموعه فیلم ها قرار می گیره.
بعضی دورس آلاء ناقصه
سعی ما بر آن است که انسانی به طور کامل پوشش داده بشه، با توجه به اینکه پک های مختلفی برای دروس رشته های ریاضی و تجربی در سایت آلاء موجود است، قطعا امسال به رشته ی انسانی توجه بیشتری خواهیم داشت. البته نمی توانیم این موضوع که جمع داوطلبین رشته ی ریاضی و تجربی بیشتر هست را نادیده بگیریم.
سعی می کنیم رضایت دانش آموزان هر سه رشته رو جلب کنیمآیا آلاء برنامه ی مشاوره ای دارد؟
با توجه به اینکه انواع فیلم های آموزشی در سایت آلاء موجود هست و اندکی تغییرات نیاز دارند
انتظار می رود در برنامه ای که 15 مرداد اعلام می کنیم نقش مشاوره پر رنگ تر باشد تا سبد آموزشی آلاء کامل تر و برای دانش آموزان مفید تر باشد.
[event][name]اعلام برنامه های کنکوری آلاء[/name][allday]true[/allday][startDate]1469907000000[/startDate][endDate]1469993399999[/endDate][reminders][][/reminders][location][/location][description]در تاریخ 15 مرداد 95، برنامه های آلاء برای کنکوری های 96-95 اعلام می شود.[/description][/event]نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
sata این طوری نگو مطمئن باش آلاء زیر قولش نمیزنه شاید مشکلی وجود داشته که تا الان نشده چیزی بگن
-
سلام!
جواب:
بعضی دورس آلاء ناقصه
[event][name]اعلام برنامه های کنکوری آلاء[/name][allday]true[/allday][startDate]1469907000000[/startDate][endDate]1469993399999[/endDate][reminders][][/reminders][location][/location][description]در تاریخ 15 مرداد 95، برنامه های آلاء برای کنکوری های 96-95 اعلام می شود.[/description][/event]نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
سلام!
جواب:
بعضی دورس آلاء ناقصه
[event][name]اعلام برنامه های کنکوری آلاء[/name][allday]true[/allday][startDate]1469907000000[/startDate][endDate]1469993399999[/endDate][reminders][][/reminders][location][/location][description]در تاریخ 15 مرداد 95، برنامه های آلاء برای کنکوری های 96-95 اعلام می شود.[/description][/event]نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ماکلی استرس آلا رو داریم این وسط شماهی بست بذار
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sata در رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96 گفته است:
ماکلی استرس آلا رو داریم این وسط شماهی بست بذار
درسته من از این عملی که کردم و عکس العملی که دریافت کردم عذر خواهی میکنم
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
می بينم آلامد رو رها کرده
-
می بينم آلامد رو رها کرده
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadsalehhassni.1gmail.com ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نمی دانم چرا این کتاب چاپ نمیشود اگر کسی پیدا کرد برای من هم یکی بخرد و پست کند
این پست پاک شده! -
Dr در رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96 گفته است:
@javadm328 در رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96 گفته است:
از کجا این کتابو دانلود کنم؟
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr در رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96 گفته است:
@javadm328 در رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96 گفته است:
از کجا میشه این کتابو دانلود کرد؟
من خودم موندم ...میبینید که دارم میگم اگه کسی پیدا کرد برا منم بخره و بفرسته این جمله یعنی من دیگه از گشتن ناامید شدم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این کتاب هیچ وقت قرار نیست چاپ بشه!
چون تالیفش برای کتابخانه هست....
اینم سایت جهت اطلاع از اینکه در کتابخانه شما هست یا نه.... -
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا بخدا از عصرم گذشت یه چیزی بگید توروخدا