بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه
-
Mr.Fantastic امروز داشتم میخوندم فیزیکرو با استاد کارزاریان ولی انگارزمین و زمان دست به دست هم میدن نخونم
شما چطور بود ؟دیروز درس خوندید؟ -
فاطمه موسوی 0 بچها نظرتون درباره کتاب های دست دوم چیه؟
کسی هست خریده باشه راضی باشه
یعنی مطالب تغیر نکردن برای سال یازدهم؟ @تجربیا @دهم @یازدهم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
فاطمه موسوی 0 در کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه گفته است:
Mr.Fantastic امروز داشتم میخوندم فیزیکرو با استاد کارزاریان ولی انگارزمین و زمان دست به دست هم میدن نخونم
شما چطور بود ؟دیروز درس خوندید؟اتفاقی افتاد یا حوصله نداشتید؟
من امروز روز استراحتم هست.از صبح دارم داخل انجمن میگردم و فیلم میبینم! -
Mr.Fantastic من متاسفانه زیاد میخوابم الان خیلی
سعی دارم تنظیمش کنم...و شب تا دیر وقت بیدارم مشکلم همینه -
فاطمه موسوی 0 بچها نظرتون درباره کتاب های دست دوم چیه؟
کسی هست خریده باشه راضی باشه
یعنی مطالب تغیر نکردن برای سال یازدهم؟ @تجربیا @دهم @یازدهم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلازیاد پیشنهادنمیکنم
بعضیا هستن کتابی میخرن و بعد پشیمون میشن یا ترک تحصیل میکنن و اونارو میزارن فروش(با اینکه نو هست و چاپ همون سال هست)
اگه همچین موردی گیر بیارید خیلی خوبه
من خودم زیست دهمم رو اینطور گرفتم و خیلی بصرفه تر بود
البته بعضی کتابا که هیچ تغییری نداشتن عیب ندارع که مال سال های قبل رو بگیرید چون فقد پول کاغذ رفتع بالا -
Mr.Fantastic اخه قیمت کتاب ها خیلی زیاده!!!
کتاب دونه ای ۱۶۰:( -
کتاب دونه ای ۱۶۰:(بعضی کتابا که هیچ تغییری نداشتن عیب ندارع که مال سال های قبل رو بگیرید چون فقد پول کاغذ رفتع بالا!
-
Mr.Fantastic من برای همین پرسیدم چون نمیدونم یازدهم امسال با دو سال پیش چه تغیری های داشته
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم @دوازهم @دهم -
کتاب دونه ای ۱۶۰:(اره در جریانم
والا من خودم تصمیم گرفتم طول سال یازدهم از اینترنت تست پیدا کنم و یه بسته هم دیدم که حدود هزار تست داره و تستاش روچک کردم خوب بودن و چون چاپی نیست قیمتش خیلی پایین تر در میاد
اونا رو میگیرم و بعد تابستون واسه بعضی درسا کتاب پایه(دهم و یازدهم در یک کتاب) میگیرم واسه جمع بندی -
Mr.Fantastic اره اینم تصمیم خوبیه
-
Mr.Fantastic در کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه گفته است:
والا من خودم تصمیم گرفتم طول سال یازدهم از اینترنت تست پیدا کنم و یه بسته هم دیدم که حدود هزار تست داره و تستاش روچک کردم خوب بودن و چون چاپی نیست قیمتش خیلی پایین تر در میاد
اونا رو میگیرم و بعد تابستون واسه بعضی درسا کتاب پایه(دهم و یازدهم در یک کتاب) میگیرم واسه جمع بندیاپ (قبولی) رو نگاه کن
تست هاش رو چک کن
مشورت کن با بقیه ببین سطح تستاش واسه شما چجورع
اگه مناسب بود میتونید بسته هاش رو بگیرید
البته من خودم هنوز نخریدم و نمیتونم بگم خوبن یا بد هستن -
اونا رو میگیرم و بعد تابستون واسه بعضی درسا کتاب پایه(دهم و یازدهم در یک کتاب) میگیرم واسه جمع بندیاپ (قبولی) رو نگاه کن
تست هاش رو چک کن
مشورت کن با بقیه ببین سطح تستاش واسه شما چجورع
اگه مناسب بود میتونید بسته هاش رو بگیرید
البته من خودم هنوز نخریدم و نمیتونم بگم خوبن یا بد هستنقیمتاش خیلی پایین تر از نسخه چاپی هست (چون نسخه دیجیتالع)
فک کنم حدود 20/30 هزارتومن هست قیمت تست های هر درسش -
اونا رو میگیرم و بعد تابستون واسه بعضی درسا کتاب پایه(دهم و یازدهم در یک کتاب) میگیرم واسه جمع بندیمنظورم واس هر کتاب 1000 تست بود
1000 تا زیست،هزاتا فیزیک و ... -
Mr.Fantastic اها مرسی
-
Mr.Fantastic اها مرسی
-
دکتر علی ف سلام آقا علی خوبی خسته نباشی
چیکار کردین؟! -
Hesam Mohammadi تو عمومی ها عربی و دینی و زیست و فیزیک رو عال جاب دادم /شیمیش واقعا سخت بود
-
دکتر علی ف در کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه گفته است:
Hesam Mohammadi تو عمومی ها عربی و دینی و زیست و فیزیک رو عال جاب دادم /شیمیش واقعا سخت بود
خسته نباشید شیمی مال همه بود
-
Hesam Mohammadi میانگین فک کنم 10بشه واسه شیمی تو کشور
-
دکتر علی ف در کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه گفته است:
Hesam Mohammadi میانگین فک کنم 10بشه واسه شیمی تو کشور
واقعا نمیشد شیمی رو زیر 1 ساعت زد