کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه
- 
دکتر علی ف سلام آقا علی خوبی خسته نباشی 
 چیکار کردین؟!Hesam Mohammadi تو عمومی ها عربی و دینی و زیست و فیزیک رو عال جاب دادم /شیمیش واقعا سخت بود 
- 
Hesam Mohammadi تو عمومی ها عربی و دینی و زیست و فیزیک رو عال جاب دادم /شیمیش واقعا سخت بود دکتر علی ف در کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه گفته است: Hesam Mohammadi تو عمومی ها عربی و دینی و زیست و فیزیک رو عال جاب دادم /شیمیش واقعا سخت بود خسته نباشید شیمی مال همه بود 
- 
دکتر علی ف در کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه گفته است: Hesam Mohammadi تو عمومی ها عربی و دینی و زیست و فیزیک رو عال جاب دادم /شیمیش واقعا سخت بود خسته نباشید شیمی مال همه بود Hesam Mohammadi میانگین فک کنم 10بشه واسه شیمی تو کشور 
- 
Hesam Mohammadi میانگین فک کنم 10بشه واسه شیمی تو کشور دکتر علی ف در کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه گفته است: Hesam Mohammadi میانگین فک کنم 10بشه واسه شیمی تو کشور 
 واقعا نمیشد شیمی رو زیر 1 ساعت زد
- 
Hesam Mohammadi میانگین فک کنم 10بشه واسه شیمی تو کشور دکتر علی ف علی آقا سعادت آقا نیومد؟ ! 
- 
سلام سلام ب آلای های عزیز  
 امیدوارم حالتون خوب باشه کنکوری های ۱۴۰۱ میاید با هم شروع کنیم به مطالعه کنکوری و گزارش ساعات مطالعه ؟
 من تابستون و تنبلی کردم نخوندمو وقت خیلی زیاد و مفیدی
 از دست دادم 
 ولی تصمیمگرفتم سال یازدهم بترکونم...
 پایه اید با هم شروع کنیم؟!
 دانش-آموزان-آلاء تجربیا دهمفاطمه موسوی 0 سلام 
 678 روز مونده تا کنکور عذاب وجدان دارم چون درس نخوندم یازدهم داره شروع میشه و من اصلاکنکوری نخوندم ک فقط در حد مدرسه خونده بودم بخوام شروع کنم درس خوندن نمیدونم از کجا شروع کنم هی امروز فردا میکنم ی روز میخونم روز بعد ول میکنم
 حالا تصمیم گرفتم که یازدهم شروع شد کنکوری بخونم ک تابستون سال بعد دهم رو بخونم با یازدهم نمیدونم چیکار کنم سردرگمم راه حل بدید....
 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا یازدهم دوازدهم همیار
- 
فاطمه موسوی 0 سلام 
 678 روز مونده تا کنکور عذاب وجدان دارم چون درس نخوندم یازدهم داره شروع میشه و من اصلاکنکوری نخوندم ک فقط در حد مدرسه خونده بودم بخوام شروع کنم درس خوندن نمیدونم از کجا شروع کنم هی امروز فردا میکنم ی روز میخونم روز بعد ول میکنم
 حالا تصمیم گرفتم که یازدهم شروع شد کنکوری بخونم ک تابستون سال بعد دهم رو بخونم با یازدهم نمیدونم چیکار کنم سردرگمم راه حل بدید....
 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا یازدهم دوازدهم همیارفاطمه موسوی 0 الان کلاس چندی؟؟؟؟؟؟؟؟/  
- 
فاطمه موسوی 0 الان کلاس چندی؟؟؟؟؟؟؟؟/  @نگین-وهاب-مقدم میرم یازده 
- 
@نگین-وهاب-مقدم میرم یازده فاطمه موسوی 0 از الان داری میگی وقت ندارم دختر 
- 
فاطمه موسوی 0 از الان داری میگی وقت ندارم دختر @نگین-وهاب-مقدم چرا اینقد ریز زمان میگیری برا کنکور از الان 
- 
تو می تونی ده دور دگه کل کتابا رو بزنی 
- 
فاطمه موسوی 0 از الان داری میگی وقت ندارم دختر @نگین-وهاب-مقدم منظورم برای خوندن دهم تا فاصله شروع یازدهم وقت ندارم ک دهم رو بخونم 
 اگه الان دهم رو کنکوری نخونده باشم باید کی بخونم :!
- 
@نگین-وهاب-مقدم نگرانم  
 اخه این روزا خیلی تنبل شدم اصلا نخوندم بخوام بخونم ی روز میخونم بعد ول میکنم
- 
@نگین-وهاب-مقدم منظورم برای خوندن دهم تا فاصله شروع یازدهم وقت ندارم ک دهم رو بخونم 
 اگه الان دهم رو کنکوری نخونده باشم باید کی بخونم :!فاطمه موسوی 0 خوب الان شروع کن به یازدهم عالی عالی ببند یازدهمو که تابستون فقط مرور کنی و دهمو بخونی بعد تو یازدهم هر جا دیدی ترکیبی بود با دهم برو اون مبحثو بخون 
- 
@نگین-وهاب-مقدم نگرانم  
 اخه این روزا خیلی تنبل شدم اصلا نخوندم بخوام بخونم ی روز میخونم بعد ول میکنمفاطمه موسوی 0 کم کم شروع کن از 4س برو بالا 
- 
فاطمه موسوی 0 خوب الان شروع کن به یازدهم عالی عالی ببند یازدهمو که تابستون فقط مرور کنی و دهمو بخونی بعد تو یازدهم هر جا دیدی ترکیبی بود با دهم برو اون مبحثو بخون @نگین-وهاب-مقدم به نظرتون از الان شروع کنم یازدهم رو بخونم؟ 
- 
فاطمه موسوی 0 خوب الان شروع کن به یازدهم عالی عالی ببند یازدهمو که تابستون فقط مرور کنی و دهمو بخونی بعد تو یازدهم هر جا دیدی ترکیبی بود با دهم برو اون مبحثو بخون @نگین-وهاب-مقدم دوباره دوازدهم هم مرور می کنی همشو 
- 
@نگین-وهاب-مقدم به نظرتون از الان شروع کنم یازدهم رو بخونم؟ فاطمه موسوی 0 اره ولی درسایی که با هاش ترکیبن یه نگاه کن چون تشریحی خوندی مشکلی نداره 
- 
فاطمه موسوی 0 اره ولی درسایی که با هاش ترکیبن یه نگاه کن چون تشریحی خوندی مشکلی نداره @نگین-وهاب-مقدم مثلا تابع بخون چون ترکیبیه 
- 
@نگین-وهاب-مقدم مثلثاتو یه دور بزن 

راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی
 راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی