کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه
-
فاطمه موسوی 0 در کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه گفته است:
@Mr-Fantastic اخه قیمت کتاب ها خیلی زیاده!!!
کتاب دونه ای ۱۶۰:(اره در جریانم
والا من خودم تصمیم گرفتم طول سال یازدهم از اینترنت تست پیدا کنم و یه بسته هم دیدم که حدود هزار تست داره و تستاش روچک کردم خوب بودن و چون چاپی نیست قیمتش خیلی پایین تر در میاد
اونا رو میگیرم و بعد تابستون واسه بعضی درسا کتاب پایه(دهم و یازدهم در یک کتاب) میگیرم واسه جمع بندی@Mr-Fantastic در کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه گفته است:
والا من خودم تصمیم گرفتم طول سال یازدهم از اینترنت تست پیدا کنم و یه بسته هم دیدم که حدود هزار تست داره و تستاش روچک کردم خوب بودن و چون چاپی نیست قیمتش خیلی پایین تر در میاد
اونا رو میگیرم و بعد تابستون واسه بعضی درسا کتاب پایه(دهم و یازدهم در یک کتاب) میگیرم واسه جمع بندیمنظورم واس هر کتاب 1000 تست بود
1000 تا زیست،هزاتا فیزیک و ... -
@Mr-Fantastic در کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه گفته است:
@Mr-Fantastic در کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه گفته است:
اونا رو میگیرم و بعد تابستون واسه بعضی درسا کتاب پایه(دهم و یازدهم در یک کتاب) میگیرم واسه جمع بندیاپ (قبولی) رو نگاه کن
تست هاش رو چک کن
مشورت کن با بقیه ببین سطح تستاش واسه شما چجورع
اگه مناسب بود میتونید بسته هاش رو بگیرید
البته من خودم هنوز نخریدم و نمیتونم بگم خوبن یا بد هستنقیمتاش خیلی پایین تر از نسخه چاپی هست (چون نسخه دیجیتالع)
فک کنم حدود 20/30 هزارتومن هست قیمت تست های هر درسش@Mr-Fantastic اها مرسی
-
@Mr-Fantastic اها مرسی
-
فاطمه موسوی 0 امسال از کتاب های شما حذف شده
دکتر علی ف سلام آقا علی خوبی خسته نباشی
چیکار کردین؟! -
دکتر علی ف سلام آقا علی خوبی خسته نباشی
چیکار کردین؟!Hesam Mohammadi تو عمومی ها عربی و دینی و زیست و فیزیک رو عال جاب دادم /شیمیش واقعا سخت بود
-
Hesam Mohammadi تو عمومی ها عربی و دینی و زیست و فیزیک رو عال جاب دادم /شیمیش واقعا سخت بود
دکتر علی ف در کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه گفته است:
Hesam Mohammadi تو عمومی ها عربی و دینی و زیست و فیزیک رو عال جاب دادم /شیمیش واقعا سخت بود
خسته نباشید شیمی مال همه بود
-
خسته نباشید شیمی مال همه بود
Hesam Mohammadi میانگین فک کنم 10بشه واسه شیمی تو کشور
-
واقعا نمیشد شیمی رو زیر 1 ساعت زد -
دکتر علی ف علی آقا سعادت آقا نیومد؟ !
-
سلام سلام ب آلای های عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه کنکوری های ۱۴۰۱ میاید با هم شروع کنیم به مطالعه کنکوری و گزارش ساعات مطالعه ؟
من تابستون و تنبلی کردم نخوندمو وقت خیلی زیاد و مفیدی
از دست دادم
ولی تصمیمگرفتم سال یازدهم بترکونم...
پایه اید با هم شروع کنیم؟!
دانش-آموزان-آلاء تجربیا دهمفاطمه موسوی 0 سلام
678 روز مونده تا کنکور عذاب وجدان دارم چون درس نخوندم یازدهم داره شروع میشه و من اصلاکنکوری نخوندم ک فقط در حد مدرسه خونده بودم بخوام شروع کنم درس خوندن نمیدونم از کجا شروع کنم هی امروز فردا میکنم ی روز میخونم روز بعد ول میکنم
حالا تصمیم گرفتم که یازدهم شروع شد کنکوری بخونم ک تابستون سال بعد دهم رو بخونم با یازدهم نمیدونم چیکار کنم سردرگمم راه حل بدید....
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا یازدهم دوازدهم همیار -
فاطمه موسوی 0 سلام
678 روز مونده تا کنکور عذاب وجدان دارم چون درس نخوندم یازدهم داره شروع میشه و من اصلاکنکوری نخوندم ک فقط در حد مدرسه خونده بودم بخوام شروع کنم درس خوندن نمیدونم از کجا شروع کنم هی امروز فردا میکنم ی روز میخونم روز بعد ول میکنم
حالا تصمیم گرفتم که یازدهم شروع شد کنکوری بخونم ک تابستون سال بعد دهم رو بخونم با یازدهم نمیدونم چیکار کنم سردرگمم راه حل بدید....
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا یازدهم دوازدهم همیارفاطمه موسوی 0 الان کلاس چندی؟؟؟؟؟؟؟؟/
-
فاطمه موسوی 0 الان کلاس چندی؟؟؟؟؟؟؟؟/
@نگین-وهاب-مقدم میرم یازده
-
@نگین-وهاب-مقدم میرم یازده
فاطمه موسوی 0 از الان داری میگی وقت ندارم دختر
-
@نگین-وهاب-مقدم چرا اینقد ریز زمان میگیری برا کنکور از الان
-
تو می تونی ده دور دگه کل کتابا رو بزنی
-
@نگین-وهاب-مقدم منظورم برای خوندن دهم تا فاصله شروع یازدهم وقت ندارم ک دهم رو بخونم
اگه الان دهم رو کنکوری نخونده باشم باید کی بخونم :! -
@نگین-وهاب-مقدم نگرانم
اخه این روزا خیلی تنبل شدم اصلا نخوندم بخوام بخونم ی روز میخونم بعد ول میکنم -
@نگین-وهاب-مقدم منظورم برای خوندن دهم تا فاصله شروع یازدهم وقت ندارم ک دهم رو بخونم
اگه الان دهم رو کنکوری نخونده باشم باید کی بخونم :!فاطمه موسوی 0 خوب الان شروع کن به یازدهم عالی عالی ببند یازدهمو که تابستون فقط مرور کنی و دهمو بخونی بعد تو یازدهم هر جا دیدی ترکیبی بود با دهم برو اون مبحثو بخون
-
@نگین-وهاب-مقدم نگرانم
اخه این روزا خیلی تنبل شدم اصلا نخوندم بخوام بخونم ی روز میخونم بعد ول میکنمفاطمه موسوی 0 کم کم شروع کن از 4س برو بالا
-
فاطمه موسوی 0 خوب الان شروع کن به یازدهم عالی عالی ببند یازدهمو که تابستون فقط مرور کنی و دهمو بخونی بعد تو یازدهم هر جا دیدی ترکیبی بود با دهم برو اون مبحثو بخون
@نگین-وهاب-مقدم به نظرتون از الان شروع کنم یازدهم رو بخونم؟