سوال درباره جایگزینی
-
-
تجربیا راهنما-زیست منشن کنید تا جواب بدن
-
بچه ها من توی ترتیب حوادث قبل و بعد از جایگزینی اشکال دارم و اینکه بعضی از اونا همزمان رخ میدن. میتونین توضیح بدین که به ترتیب از زمان تولید بلاستوسیت تا تشکیل جفت چه اتفاقایی میفته و تاخر و تقدم و همزمانیشونو به ترتیب بنویسید؟ ممنون
️
-
بچه ها من توی ترتیب حوادث قبل و بعد از جایگزینی اشکال دارم و اینکه بعضی از اونا همزمان رخ میدن. میتونین توضیح بدین که به ترتیب از زمان تولید بلاستوسیت تا تشکیل جفت چه اتفاقایی میفته و تاخر و تقدم و همزمانیشونو به ترتیب بنویسید؟ ممنون
️
Ramsin QP در سوال درباره جایگزینی گفته است:
️
سلام فقط به متن کتاب تو بخش وقایع بعد لقاح توجه کنید
کتاب خودش زیاد وارد این بحثا نشده
چونکه خیلی گستردس و برای مطلب جنین شناسی دانشگاهه که انشالله در آینده میخونید -
️
-
_Sajjad_ چرا؟؟استاد که خودشون مشکلی ندارن..یه نموداره که تویه کلیپاشون خودشونم گفته بودن حتما تهیه کنیمش چون گذاشتنش تویه سایت...
من مشکلی ندارم...خوده ایشونم ندارن...شمام نگران نباشینHbahar_1 در سوال درباره جایگزینی گفته است:
_Sajjad_ چرا؟؟استاد که خودشون مشکلی ندارن..یه نموداره که تویه کلیپاشون خودشونم گفته بودن حتما تهیه کنیمش چون گذاشتنش تویه سایت...
من مشکلی ندارم...خوده ایشونم ندارن...شمام نگران نباشیندوست الایی
لطفا محصولاتی که خریداری می کنید رو به اشتراک نذارید حتی در حد یه نمودار -
Hbahar_1 در سوال درباره جایگزینی گفته است:
من مشکلی ندارم...خوده ایشونم ندارن...شمام نگران نباشیندوست الایی
لطفا محصولاتی که خریداری می کنید رو به اشتراک نذارید حتی در حد یه نمودار