سوال درباره جایگزینی
-
-
تجربیا راهنما-زیست منشن کنید تا جواب بدن
-
بچه ها من توی ترتیب حوادث قبل و بعد از جایگزینی اشکال دارم و اینکه بعضی از اونا همزمان رخ میدن. میتونین توضیح بدین که به ترتیب از زمان تولید بلاستوسیت تا تشکیل جفت چه اتفاقایی میفته و تاخر و تقدم و همزمانیشونو به ترتیب بنویسید؟ ممنون❤️
-
بچه ها من توی ترتیب حوادث قبل و بعد از جایگزینی اشکال دارم و اینکه بعضی از اونا همزمان رخ میدن. میتونین توضیح بدین که به ترتیب از زمان تولید بلاستوسیت تا تشکیل جفت چه اتفاقایی میفته و تاخر و تقدم و همزمانیشونو به ترتیب بنویسید؟ ممنون❤️
Ramsin QP در سوال درباره جایگزینی گفته است:
سلام فقط به متن کتاب تو بخش وقایع بعد لقاح توجه کنید
کتاب خودش زیاد وارد این بحثا نشده
چونکه خیلی گستردس و برای مطلب جنین شناسی دانشگاهه که انشالله در آینده میخونید -
-
_Sajjad_ چرا؟؟استاد که خودشون مشکلی ندارن..یه نموداره که تویه کلیپاشون خودشونم گفته بودن حتما تهیه کنیمش چون گذاشتنش تویه سایت...
من مشکلی ندارم...خوده ایشونم ندارن...شمام نگران نباشین🙂Hbahar_1 در سوال درباره جایگزینی گفته است:
_Sajjad_ چرا؟؟استاد که خودشون مشکلی ندارن..یه نموداره که تویه کلیپاشون خودشونم گفته بودن حتما تهیه کنیمش چون گذاشتنش تویه سایت...
من مشکلی ندارم...خوده ایشونم ندارن...شمام نگران نباشین🙂دوست الایی
لطفا محصولاتی که خریداری می کنید رو به اشتراک نذارید حتی در حد یه نمودار -
Hbahar_1 در سوال درباره جایگزینی گفته است:
من مشکلی ندارم...خوده ایشونم ندارن...شمام نگران نباشین🙂دوست الایی
لطفا محصولاتی که خریداری می کنید رو به اشتراک نذارید حتی در حد یه نمودار