کنکورِ من
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
حس میکنم بین همه تاپیک هایی که تو انجمن هست، جای یه تاپیک شخصی کنکوری خالیه
تو این تاپیک قراره شرح حال یه کنکوری رو ببینید؛ از لحظه بیدار شدنش تا لحظه خوابیدنش، هر کاری رو که انجام میده، هر حسی که داره و به هر چیزی که فکر میکنه اینجا گفته میشه. چیزی رو خلاصه یا مخفی نمیکنیم
لب کلام، قراره ظاهر و باطن یه کنکوری رو از نزدیک بررسی کنیم!
اگه شما هم میخواین اون کنکوری ای باشید که دارم دربارش حرف میزنم کافیه عضو ثابت و فعال اینجا باشید!
تاپیک محدودیت نداره و شما میتونید کنکوری هر سالی که هستید با ما باشیدپ.ن: این تاپیک موضوعی نیست که فقط یه چیز رو شامل بشه و تکراری باشه (مثلا فقط گزارش کار، گپ زدن و...). هر کاری و هر چیزی رو شامل میشه. میخوایم یه نمونه خوب از دانش آموز کنکوری رو تا جایی که بتونیم معرفی کنیم به هم
تجربیا انسانیا ریاضیا
دهم یازدهم دوازدهم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاءیه نمونه میزارم. ظاهرش بیشتر خاطره گونست تا گزارش کار
چند تا نکته بگم که سوءتفاهم پیش نیاد
برنامه ای که میگم کاملا فرضی و خیالی هست و خودم هم تا حالا انجامش ندادم! صرفا برای این میگم که قالب پست ها دستتون بیاد. یه وقت سعی نکنید ساعت ها رو عینا تکرار کنید تو برنامتون!
منابعی که گفتم هم کاملا فرضی هست و نه رد میکنم و نه تایید. هر کسی منابع خودشو کار کنه
ترتیب درس ها هم همینطور! اصلا ضرورتی نداره با زیست شروع کنید یا اول اختصاصیا رو بخونید و بعد عمومیا و...دوره ۱ - روز ۱ - دوشنبه ۲۷ مرداد ۹۹
قبل از شروع برنامه روزانه
ساعت ۶ صبح با آلارم گوشی بیدار شدم (شبا که میخوام بخوابم حالت پرواز گوشی رو روشن میکنم و میزارمش بالای سرم)
حدود ۵ مین تو تخت وول خوردم :|
یه ربع مشغول دستشویی و دست و صورت شستن و مسواک زدن
یه ربع دیگه هم اینطور گذشت: رفتم آشپرخونه یه کتری از آب پر کردم گذاشتم رو اجاق. تا این جوش بیاد، همزمان یه سری حرکات کششی و بیدارباش! هم زدم که اشتهام باز شه
و اینم یه ربع دیگه: چایی درست کردم و تا دم بکشه صبحونه رو هم آماده کردم
حدودا بیست و پنج دقیقه هم مشغول صرف صبحونه و چایی بودم. اشتهام باز شده بدجور و یه صبحونه مفصل میزنم. یه سیب هم در کنارش میخورم
حس میکنم خیلی پر انرژیم و آماده ترکوندن درسام!
تو این بخش، یه ساعت و نیم وقت گذاشتم حدوداشروع تا پایان برنامه روزانه
خب تا الان، ساعت هفت و نیم شده حدودا و میخوام استارت بزنم درس خوندنمو
۷/۳۰ - ۹: درسنامه گفتار ۱ درس ۱ زیست دهم: خیلی سبز
یه ربع استراحت میکنم. حس میکنم باز گرسنه شدم! چند تا خرما با یه استکان دیگه چایی میزنم و برمیگردم سر درسم۹/۱۵ - ۱۱/۴۵: ۴۵ تست گفتار ۱ درس ۱ زیست دهم (۳۸ صحیح، ۳ اشتباه و ۴ نزده): خیلی سبز
خب حالا یه ربع استراحت؛ حسابی به خودم رسیدم تا الان و استارت خوبی هم داشتم. حسابی شارژم! نیم ساعت هم وقت میزارم واسه ناهار۱۲/۳۰ - ۲: ۱۰ درسنامه فصل ۱ شیمی دهم: خیلی سبز
یه ربع استراحت؛ کم کم شارژم داره تموم میشه!
تو این یه ربع یه ذره هم با مامان درباره اینکه پسر فلانی اینطور شده و به اینجا رسیده و من پشت کنکور موندم بحث کردیم :|۲/۱۵ - ۳/۴۵: ۴۵ تست فصل ۱ شیمی دهم (۳۰ صحیح، ۷ اشتباه و ۸ نزده): خیلی سبز
از در اتاق که میام بیرون قشنگ حس میکنم ته کشیدم! تا الان ۶ ساعت خوندم و در حد خودم راضی کنندست. یه چرت کوچیک میتونه کمک کنه سرحال بیام (به شخصه این موقع ها خواب آلود میشم، نه دقیقا سر ظهر)
نیم ساعت میخوابم. دو تا ربع ساعت هم قبل از خوابیدن (تا خوابم ببره) و بعد از خوابیدن (تا رفرش بشم و یه چایی بزنم و سرحال بیام) وقت میره که جمعا میشه یه ساعت۴/۴۵ - ۶/۱۵: نصف درسنامه ۱ فیزیک دهم: میکرو
و یه ربع استراحت؛ یه ذره درسنامه و تست محاسباتی بعد از خواب میتونه ذهنو برگردونه به حالت اولش! خواب از سرم میپره قشنگ. یه سالاد میوه زدن برام از قبل. اونم میخورم۶/۳۰ - ۸: درسنامه مجموعه: میکرو
و ۴۵ مین استراحت! نیم ساعت واسه شام و یه ربع هم واسه قبل و بعدش۸/۴۵ - ۱۰/۱۵ : درس ۱ دینی دهم: کتاب درسی
هیچوقت خوشم از دینی نیومد :|
تو این یه ربع استراحت هم به این فکر میکردم که چرا دینی تو کنکور میاد اصلا
یه لیوان شیر گرم هم میخورم که به خوابم کمک کنه۱۰/۳۰ - ۱۲: درسنامه درس ۱ عربی دهم: میکرو
به شخصه حس میکنم عمومیا رو آخر شب بهتر میفهمم تا صبحا. به علاوه اگه با اختصاصی ها شروع نکنم برنامه روزانم تموم نمیشه (واسه من اینطوریه ها. دقیقا تکرار نکنید یه وقت!)۱۲ هم که از بی حالی میرم میخوابم :|
جمعا ۱۲ ساعت مطالعه
-
یه نمونه میزارم. ظاهرش بیشتر خاطره گونست تا گزارش کار
چند تا نکته بگم که سوءتفاهم پیش نیاد
برنامه ای که میگم کاملا فرضی و خیالی هست و خودم هم تا حالا انجامش ندادم! صرفا برای این میگم که قالب پست ها دستتون بیاد. یه وقت سعی نکنید ساعت ها رو عینا تکرار کنید تو برنامتون!
منابعی که گفتم هم کاملا فرضی هست و نه رد میکنم و نه تایید. هر کسی منابع خودشو کار کنه
ترتیب درس ها هم همینطور! اصلا ضرورتی نداره با زیست شروع کنید یا اول اختصاصیا رو بخونید و بعد عمومیا و...دوره ۱ - روز ۱ - دوشنبه ۲۷ مرداد ۹۹
قبل از شروع برنامه روزانه
ساعت ۶ صبح با آلارم گوشی بیدار شدم (شبا که میخوام بخوابم حالت پرواز گوشی رو روشن میکنم و میزارمش بالای سرم)
حدود ۵ مین تو تخت وول خوردم :|
یه ربع مشغول دستشویی و دست و صورت شستن و مسواک زدن
یه ربع دیگه هم اینطور گذشت: رفتم آشپرخونه یه کتری از آب پر کردم گذاشتم رو اجاق. تا این جوش بیاد، همزمان یه سری حرکات کششی و بیدارباش! هم زدم که اشتهام باز شه
و اینم یه ربع دیگه: چایی درست کردم و تا دم بکشه صبحونه رو هم آماده کردم
حدودا بیست و پنج دقیقه هم مشغول صرف صبحونه و چایی بودم. اشتهام باز شده بدجور و یه صبحونه مفصل میزنم. یه سیب هم در کنارش میخورم
حس میکنم خیلی پر انرژیم و آماده ترکوندن درسام!
تو این بخش، یه ساعت و نیم وقت گذاشتم حدوداشروع تا پایان برنامه روزانه
خب تا الان، ساعت هفت و نیم شده حدودا و میخوام استارت بزنم درس خوندنمو
۷/۳۰ - ۹: درسنامه گفتار ۱ درس ۱ زیست دهم: خیلی سبز
یه ربع استراحت میکنم. حس میکنم باز گرسنه شدم! چند تا خرما با یه استکان دیگه چایی میزنم و برمیگردم سر درسم۹/۱۵ - ۱۱/۴۵: ۴۵ تست گفتار ۱ درس ۱ زیست دهم (۳۸ صحیح، ۳ اشتباه و ۴ نزده): خیلی سبز
خب حالا یه ربع استراحت؛ حسابی به خودم رسیدم تا الان و استارت خوبی هم داشتم. حسابی شارژم! نیم ساعت هم وقت میزارم واسه ناهار۱۲/۳۰ - ۲: ۱۰ درسنامه فصل ۱ شیمی دهم: خیلی سبز
یه ربع استراحت؛ کم کم شارژم داره تموم میشه!
تو این یه ربع یه ذره هم با مامان درباره اینکه پسر فلانی اینطور شده و به اینجا رسیده و من پشت کنکور موندم بحث کردیم :|۲/۱۵ - ۳/۴۵: ۴۵ تست فصل ۱ شیمی دهم (۳۰ صحیح، ۷ اشتباه و ۸ نزده): خیلی سبز
از در اتاق که میام بیرون قشنگ حس میکنم ته کشیدم! تا الان ۶ ساعت خوندم و در حد خودم راضی کنندست. یه چرت کوچیک میتونه کمک کنه سرحال بیام (به شخصه این موقع ها خواب آلود میشم، نه دقیقا سر ظهر)
نیم ساعت میخوابم. دو تا ربع ساعت هم قبل از خوابیدن (تا خوابم ببره) و بعد از خوابیدن (تا رفرش بشم و یه چایی بزنم و سرحال بیام) وقت میره که جمعا میشه یه ساعت۴/۴۵ - ۶/۱۵: نصف درسنامه ۱ فیزیک دهم: میکرو
و یه ربع استراحت؛ یه ذره درسنامه و تست محاسباتی بعد از خواب میتونه ذهنو برگردونه به حالت اولش! خواب از سرم میپره قشنگ. یه سالاد میوه زدن برام از قبل. اونم میخورم۶/۳۰ - ۸: درسنامه مجموعه: میکرو
و ۴۵ مین استراحت! نیم ساعت واسه شام و یه ربع هم واسه قبل و بعدش۸/۴۵ - ۱۰/۱۵ : درس ۱ دینی دهم: کتاب درسی
هیچوقت خوشم از دینی نیومد :|
تو این یه ربع استراحت هم به این فکر میکردم که چرا دینی تو کنکور میاد اصلا
یه لیوان شیر گرم هم میخورم که به خوابم کمک کنه۱۰/۳۰ - ۱۲: درسنامه درس ۱ عربی دهم: میکرو
به شخصه حس میکنم عمومیا رو آخر شب بهتر میفهمم تا صبحا. به علاوه اگه با اختصاصی ها شروع نکنم برنامه روزانم تموم نمیشه (واسه من اینطوریه ها. دقیقا تکرار نکنید یه وقت!)۱۲ هم که از بی حالی میرم میخوابم :|
جمعا ۱۲ ساعت مطالعه
nima H برای اینکه اولا نوشته ها دقیق و بدون اشتباه دربیاد و دوما تلنبار نشن رو هم که آخر شب حال نداشته باشید بنویسید، بهتره بعد از تموم شدن هر تایم، چند ثانیه وقت بزارید توضیحات مربوط به اون تایم رو بنویسید
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
تو این تاپیک قراره شرح حال یه کنکوری رو ببینید؛ از لحظه بیدار شدنش تا لحظه خوابیدنش، هر کاری رو که انجام میده، هر حسی که داره و به هر چیزی که فکر میکنه اینجا گفته میشه. چیزی رو خلاصه یا مخفی نمیکنیم
اگه شما هم میخواین اون کنکوری ای باشید که دارم دربارش حرف میزنم کافیه عضو ثابت و فعال اینجا باشید!
تاپیک محدودیت نداره و شما میتونید کنکوری هر سالی که هستید با ما باشیدپ.ن: این تاپیک موضوعی نیست که فقط یه چیز رو شامل بشه و تکراری باشه (مثلا فقط گزارش کار، گپ زدن و...). هر کاری و هر چیزی رو شامل میشه. میخوایم یه نمونه خوب از دانش آموز کنکوری رو تا جایی که بتونیم معرفی کنیم به هم
تجربیا انسانیا ریاضیا
دهم یازدهم دوازدهم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام تاپیک باحالیه
ولی ن برای هرروز گزارش دادن یا اینکه هرروز بنویسیمش
چون وقت گیره
ولی اگع اینطوری باشه ک هرکسی بیاد ی روز نمونشو بنویسه ک بدونیم تنها نیستیم
منظورم اینه که مثلا شما تو گزارش کارت نوشته بودی دم ظهر خوابت نمیبره مثلا حدود 3 یا 4 خوابت میبره
و شما هم ک گفتی اینطوری ..یکم نگرانیم کم شد چون احساس میکردم فقط من اینطوریم یا شاید مشکلی دارم
ولی خوبه ک اینجا بچه ها چندوقتی خیلی کوتاه یبار بیان بنویسن و ما هم زندگی بقیه کنکوری های مثل خودمونو ببینیم ک (مث من بشخصه) فک نکنیم ک فقط ما اینطوری هستیم...
تجربیا انسانیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
آقا نیما دیگ مثل قبل به کنکوریاکمک نمیکنیا !!!!
توصیه های راهنمایی ات نسبت به قبل کمتر شده
اگه میشه به ما بیشتر کمک کن
و یک خواهش دیگ مطالبی که میزاری رو توی چند دفعه بزار یکدفعه نزار که حس خوندنش رو نداشته باشیم
ببخشید که رک گفتم میدونم جسارت کردم ولی کلا مدلم اینه منظور خاصی ندارم
موفق باشید -
سلام تاپیک باحالیه
چون وقت گیره
منظورم اینه که مثلا شما تو گزارش کارت نوشته بودی دم ظهر خوابت نمیبره مثلا حدود 3 یا 4 خوابت میبره
و شما هم ک گفتی اینطوری ..یکم نگرانیم کم شد چون احساس میکردم فقط من اینطوریم یا شاید مشکلی دارم
ولی خوبه ک اینجا بچه ها چندوقتی خیلی کوتاه یبار بیان بنویسن و ما هم زندگی بقیه کنکوری های مثل خودمونو ببینیم ک (مث من بشخصه) فک نکنیم ک فقط ما اینطوری هستیم...
تجربیا انسانیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
nima H سلام .من دقیقا متوجه نشدم که قراره اینجا چه کاری انجام بشه.باید گزارش کار بدیم?بحث مشاوره ای هست?خاطره است? چیه دقیقا??
-
سلام تاپیک باحالیه
چون وقت گیره
تجربیا انسانیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاHoorieh sh
پیشنهاد خوبیه
پ.ن: خودم روزانه مینویسم. حس میکنم انگیزه میده -
آقا نیما دیگ مثل قبل به کنکوریاکمک نمیکنیا !!!!
توصیه های راهنمایی ات نسبت به قبل کمتر شده
اگه میشه به ما بیشتر کمک کن
و یک خواهش دیگ مطالبی که میزاری رو توی چند دفعه بزار یکدفعه نزار که حس خوندنش رو نداشته باشیم
ببخشید که رک گفتم میدونم جسارت کردم ولی کلا مدلم اینه منظور خاصی ندارم
موفق باشیدHesam Mohammadi
بزرگواری شما
چشم حتما -
سلام دوستان وقتتون بخیر
تجربیا انسانیا ریاضیا
دهم یازدهم دوازدهم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاءخب خب
میخوام یه مجموعه درس رو شروع کنم. قبلا تو یه انجمن دیگه گذاشتمش ولی کاملش نکردم. حالا میخوام کاملش کنم
لطفا پست ها رو با دقت بخونید و نظرات، انتقادات و پیشنهاداتتون رو بگید. امیدوارم خوشتون بیادمیخوایم 20 درس زندگی رو مختصر و مفید با هم مرور کنیم. توجه داشته باشید که مطالب این بخش از تاپیک بر اساس علم روانشناسی نوشته میشن و صرفا نظر شخصی من دخیل نیست. از اونجا که تمرکز ما روی همه مراحل زندگی هست، هریک از درس ها رو میتونید درباره دوران کنکور و آزمون هاتون هم استفاده کنید.
............................................................
فهرست مطالب:
با یه مقدمه شروع میکنیم
یک زندگینامه در 5 فصل
درس اول - زندگی چطور عمل میکنه؟
درس دوم - جملاتی که باید از گفتنشون پرهیز کرد
درس سوم - انگیزش
درس چهارم - احیا پذیری
درس پنجم - غم و اندوه ناشی از تعطیلات
درس ششم - چطور تغییر کنیم؟
درس هفتم - تصمیم گیری، تصمیماتی برای سال جدید
درس هشتم - بهبودی
درس نهم - خود اصلاحی
درس دهم - راحتی فلاکت بار
درس یازدهم - بخشایش
درس دوازدهم - مواجهه با بحران
درس سیزدهم - ناخرسندی واقعبینانه
درس چهاردهم - اشتباه کردن
درس پانزدهم - هوشیاری
درس شانزدهم - خود ارزشمندی
درس هفدهم - افکار خودآیند (اتوماتیک)
درس هجدهم - مسئولیت پذیری
درس نوزدهم - جعبه زندگی
درس بیستم - رفتار های خلاف عادت..............................
با یه مقدمه شروع میکنیم
بعد از تولد روزشمار زندگی شروع میشه. هر روز هزاران نفر به دنیا میان. بعضیا فقط چند روزی تو این دنیا میمونن و بعضیا سال ها بعد به علت بیماری یا حادثه ای از دنیا میرن، اما همیشه سوالی اساسی ذهن ما رو مشغول میکنه: هدف و مقصود زندگی چیه؟ چه چیزی زندگی ما رو معنا دار میکنه؟
واقعیت اینه که مقصود و هدف وجودی ما جست و جوی خوشبختی و شادمانی هست. با اینکه خوشبختی و شادی از جمله کلمات و مفاهیم پراستفاده در زبان و ذهن بشر بوده و هست، اکثر افراد تعریف روشن و اندازه پذیری از این کلمات ندارن. در متداول ترین تعریف، رفاه و برخورداری لازمه اصلی خوشبختی به حساب میره و رسانه های تبلیغاتی سه عنصر اصلی ثروت، شهرت و زیبایی رو عوامل اصلی تضمین سعادت معرفی میکنن
سعادت و خوشبختی و شادمانی یه احساسه، یه وضعیت روانی هیجانی و ما مسئول ساختن اون هستیم. جالبه بدونید پژوهش های روانشناسی نشون میده که ثروت، شهرت و زیبایی فقط هفت درصد از سعادت و احساس خوشبختی و شادمانی ما رو تضمین میکنه! مطالعات 25 ساله اخیر روان شناسی اجتماعی در خصوص خوشبختی و همچنین ویژگی های افراد شادمان، با نمونه گیری از 128 کشور جهان ثابت کرده قسمت عظیمی از عوامل موثر بر احساس سعادت و شادمانی پایدار، عواملی هستن که هر فردی صد در صد بر اونا کنترل دارهخب، بزرگترین فاصله ممکن بین دو نقطه یا دو چیز رو که میتونید تصور کنید چیه؟ لطفا پاراگراف بعدی رو نخونید. جواب خودتونو بدین، بعد به خوندن ادامه بدید
فکر نکنم درست حدس زده باشین
بزرگترین فاصله تو این جهان خاکی، فاصله بین دانش و عمله! رک بگم، اگه مطالب این تاپیکو مثل تاپیک های دیگه فقط بخونید و حتی لذت ببرید و برای دیگران هم با ذوق و شوق نقل کنید، هنوز این فاصله عظیم وجود داره، جز زمانی که اولین قدمو بردارین و تمرین ها و فعالیت های توصیه شده تو این تاپیکو انجام بدین. به قول ابوسعید ابیالخیر: هر کسی از آنجا که هست یک گام فراتر آید
به عبارت دیگه تغییر، برایند و محصول حرکته. اگه شما هم به مدل علمی سعادت و خوشبختی معتقدین و باور دارید که سعادت <احساس> و شرایط روانی ای هست که باید خودمون فعالانه بسازیمش، به این نتیجه میرسید که وقتش شده ما هم از جایی که هستیم یه قدم جلوتر بریم
امیدوارم نوشته های این تاپیک رو در مسیر حرکت به سمت خلق و آفرینش سعادت و شادمانی پایدار در زندگیتون سودمند ببینیددر جستن جام جم جهان پیمودم / روزی ننشستم و شبی نغنودم
ز استاد چو وصف جام جم بشنودم / آن جام جهان نمای جم من بودم