(5-8)
-
mehranmirzaei
آقای میرزایی من نمی فهمم چرا ۶ رو غلط میگیریم
باور کنید همین دیروز اینو شنیدم که تاکید میکردن این انتقال فعاله بدون مصرف ATP هستنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی ببین فقط طی گلیکولیزشون دو تا ا تپ میشکنیم ولی وقتی میخواد بره تو میتوکندری هم ا ت پ مصرف میکنه
-
mehranmirzaei در (5-8) گفته است:
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با تبدیل ماده به انرژی مشخص کنید.
5- در قندکافت، بخشی ازATP در سطح پیش ماده تولید می شود.
6- در یاخته عصبی انسان، در مسیر تبدیل هر مولکول گلوکز به دو مولکول استیل کوآنزیم A، دو مولکولATP مصرف می شود.
7- گیاهان می توانند در نبود اکسیژن، پیروات را به اتانول تبدیل کنند.
8-در فرایندی که منجر به ورم آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهایNADH را دریافت می
@تجربیا۵.غلطه تو مرحله ی آخر تولیدATP در سطح پیش ماده هست وفقط همون جا تولید میشه پس قیدش غلطه
۶.غلطه : ورود پیروات به میتوکندری هم نیازمند صرف ATPهست
۷.درسته گیاهان هم تخمیر انجام میدن
۸.تخمیر الکلی رو میگه که اتانال هست نه اتانولنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehranmirzaei
5 رونمیفهمم -
دریا دریایی ببین فقط طی گلیکولیزشون دو تا ا تپ میشکنیم ولی وقتی میخواد بره تو میتوکندری هم ا ت پ مصرف میکنه
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhoneyghandhastigh8190 Gh در (5-8) گفته است:
دریا دریایی ببین فقط طی گلیکولیزشون دو تا ا تپ میشکنیم ولی وقتی میخواد بره تو میتوکندری هم ا ت پ مصرف میکنه
میگم آقای موقاری تاکید داشتن تو اینجا ATP مصرف نمیشه
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mehranmirzaei تو ٧ نباید میگف از طریق تبدیل پیرووات ب اتانال واتانال ب اتانول؟
-
mehranmirzaei
باور کنید همین دیروز اینو شنیدم که تاکید میکردن این انتقال فعاله بدون مصرف ATP هستنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی در (5-8) گفته است:
mehranmirzaei
باور کنید همین دیروز اینو شنیدم که تاکید میکردن این انتقال فعاله بدون مصرف ATP هستعلاوه بر 2 مولکول ATP که در مرحله اول گلیکولیز مصرف میشوند ، ورورد پیروات به میتوکندری نیز نیازمند مصرف ATP است ،چون با انتقال فعاله
(البته توجه کنین هرانتقال فعالی از ATP انرژی نمیگره ها ....) -
honeyghandhastigh8190 Gh
خوب درست
پس کلا فقط دو تا ATP مصرف میشه دیگهنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی در کل تمام ا ت پ های تولیدی تو گلیکولیز در سطح پیشماده ای ان قید بخششی واسش درست نیس
-
mehranmirzaei
5 رونمیفهممنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehranmirzaei
5 رونمیفهممدر مسیر قندکافت هر ATP تولیدی در سطح پیش ماده هستشو نباید میگفت بخشی
-
honeyghandhastigh8190 Gh در (5-8) گفته است:
میگم آقای موقاری تاکید داشتن تو اینجا ATP مصرف نمیشه
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی شاید شما اینو با زنجیره انتقال الکترون اشتباه گرفتین وگر ن اقای میرزایی هم همینجوری مث من جواب دادن
-
دریا دریایی در (5-8) گفته است:
mehranmirzaei
باور کنید همین دیروز اینو شنیدم که تاکید میکردن این انتقال فعاله بدون مصرف ATP هستعلاوه بر 2 مولکول ATP که در مرحله اول گلیکولیز مصرف میشوند ، ورورد پیروات به میتوکندری نیز نیازمند مصرف ATP است ،چون با انتقال فعاله
(البته توجه کنین هرانتقال فعالی از ATP انرژی نمیگره ها ....)نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehranmirzaei
اینو ببینید آخه
ایشون گفتن نیست،الان ما چی کار کنیم ؟ -
دریا دریایی شاید شما اینو با زنجیره انتقال الکترون اشتباه گرفتین وگر ن اقای میرزایی هم همینجوری مث من جواب دادن
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhoneyghandhastigh8190 Gh
نه مطمئنم چون همین دیروز شنیدمش
MAHSAA26 مهسا مگه آقای موقاری اینو نگفتن؟ -
mehranmirzaei
اینو ببینید آخه
ایشون گفتن نیست،الان ما چی کار کنیم ؟نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط MAHSAA26 انجام شدهدریا دریایی منم یادمه حرف آقای موقاریو
-
mehranmirzaei
اینو ببینید آخه
ایشون گفتن نیست،الان ما چی کار کنیم ؟نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی در (5-8) گفته است:
mehranmirzaei
اینو ببینید آخه
ایشون گفتن نیست،الان ما چی کار کنیم ؟برو ی بار دیگ فیلمو ببین احتمال اون تیکش گفته مث زنجیره انتقال الکترون شما فک کردی پیروواتو میگه
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دریا دریایی چرا همینو گفتن
-
mehranmirzaei
اینو ببینید آخه
ایشون گفتن نیست،الان ما چی کار کنیم ؟برو ی بار دیگ فیلمو ببین احتمال اون تیکش گفته مث زنجیره انتقال الکترون شما فک کردی پیروواتو میگه
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ویدیو صفرتاصد؟
-
ویدیو صفرتاصد؟
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhoneyghandhastigh8190 Gh کارگاه احتمالا
چون من فقط بعضی از صفرتا صدارو دیدم -
mehranmirzaei
اینو ببینید آخه
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhoneyghandhastigh8190 Gh
جزوه ام رو میبینی بالا سر عکس کربس نوشتمش
مطمئنم همینو گفتن
آخه ما تو زنجیره ی انتقال الکترون پیرووات داریم که اشتباه گرفته باشم؟ -
ویدیو صفرتاصد؟
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhoneyghandhastigh8190 Gh بله هم اونجا هم تتا
-
honeyghandhastigh8190 Gh بله هم اونجا هم تتا
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی تتا ک گیاهی بود کجا تتا اینو گفتن ک من یادم نیس قسمت فوتوسنتز؟
-
honeyghandhastigh8190 Gh
جزوه ام رو میبینی بالا سر عکس کربس نوشتمش
مطمئنم همینو گفتن
آخه ما تو زنجیره ی انتقال الکترون پیرووات داریم که اشتباه گرفته باشم؟نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی اره منم نوشتم با مصرف ATP نیست