مشاور تحصیلی
-
سلام دوستان من کنکوری نظام قدیمم و سومین سال متوالی که کنکور دادم راستش شاید امیدی باشه برای قبولی اما بدتر از اون احتمال قبول نشدن اونم توی رشته تجربی با این همه داوطلب درس خونشه به علاوه خانواده مخصوصا پدرم هم متاسفانه با هم سر ناسازگاری داره بنظرتون چکار کنم
محمد مهدی محمودیان درضمن نگو این یه سال رو هم اذیت شم ، تا قبول شم ، عاشقانه درستو بخون که موفقیت در هر زمینهای واسه عاشقاس (در اینجا درس)
-
محمد مهدی محمودیان داداش درسته ازت کوچیکترم ولی امروز که رفتم سر جلسه دیدم باید تلاش کنی واقعا تو کنکور شانس خیلی خیلی اثرش کمه مهم علم و سرعته ، بشین امسال رو عالی بخون درسته رقیبمی واسه سال بعد ولی خوشحال میشم هم دانشگاهی م یه آلایی با مرام باشه ، بخون رشته ای که میخوای قبول شو و بهترینش باش ، باباتم عاشقت میشه همه جا میگه پسرم پسرم .
خواهرانه
@haniehno 🌹🙏
صدر درصد باید مداوم تلاش کرد البته -
این رو در نظر بگیرید که ۱۴۰۰ نظام قدیم هست یا نه!!!
-
H_R مهم نیست اگر نظام جدید باشه ما امروز زمین شناسی نظام جدید امتحان دادیم😂از دست این طراحا
-
H_R مهم نیست اگر نظام جدید باشه ما امروز زمین شناسی نظام جدید امتحان دادیم😂از دست این طراحا
محمد مهدی محمودیان جدی؟؟؟؟
امان از دست اینا...
مثل اینکه یه سوتی توی زیست هم دادن سوالی که برای نظام قدیم توی متن هست برای نظام جدید توی آیا میدانید بوده ، توی نظام جدید سوال دادن😅 -
محمد مهدی محمودیان جدی؟؟؟؟
امان از دست اینا...
مثل اینکه یه سوتی توی زیست هم دادن سوالی که برای نظام قدیم توی متن هست برای نظام جدید توی آیا میدانید بوده ، توی نظام جدید سوال دادن😅H_R آره فکر کنم سوال آمزیمه بوده
اصلا رعایت نمی کنن و به نفع کسی هم کاری نمیکنن🤦♂️ -
H_R آره فکر کنم سوال آمزیمه بوده
اصلا رعایت نمی کنن و به نفع کسی هم کاری نمیکنن🤦♂️محمد مهدی محمودیان اگه میتونید نظام جدید بخونید تا خیال راحت درس بخونید
-
محمد مهدی محمودیان اگه میتونید نظام جدید بخونید تا خیال راحت درس بخونید
H_R 🙏تشکر دوست عزیز 🤗🌺
-
H_R 🙏تشکر دوست عزیز 🤗🌺
محمد مهدی محمودیان خواهش میکنم🌼
-
H_R در مشاور تحصیلی گفته است:
این رو در نظر بگیرید که ۱۴۰۰ نظام قدیم هست یا نه!!!
امیدوارم نباشه ، چون دو ساله که به ضرر بچه های نظام جدید میشه و توی سوالای مشترک از درس های نظام قدیم برای نظام جدید میدن.