زیست دهم
-
من زیست دهم رو با استاد موقاری جلو رفتم حالا به نظر تون یه بارم کلشو با استاد ارتمفر ببینم؟
-
من زیست دهم رو با استاد موقاری جلو رفتم حالا به نظر تون یه بارم کلشو با استاد ارتمفر ببینم؟
elham maleki نه دیگه فقط باید با یک استاد پیش بری
-
elham maleki ارامفر
-
elham maleki در زیست دهم گفته است:
و در ضمن من خودم یازدهم قراره برم.دهم رو هم با استاد موقاری بستم ولی می خوام یه بار هم با استاد ارامفر دور کنم.ایا بکنم؟
و در ضمن یازدهم رو با کی جلو بدم.ارامفر یا موقاری؟
یه دوست دارم که قراره بره دهم اونم می پرسه با ارامفر جلو بره یا موقاری ؟
ممنون می سم هر کسی از این دو استفاده کرده نظر بده و به این سه سوالم جواب بده.
تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء -
هادی رحیمی در زیست دهم گفته است:
یازدهم رو با کی جلو برم ارامفر یا موقاری.
دوستم که قراره بده دهم با کدوم یکی از این دو معلم جلو بده. -
و در ضمن من خودم یازدهم قراره برم.دهم رو هم با استاد موقاری بستم ولی می خوام یه بار هم با استاد ارامفر دور کنم.ایا بکنم؟
و در ضمن یازدهم رو با کی جلو بدم.ارامفر یا موقاری؟
یه دوست دارم که قراره بره دهم اونم می پرسه با ارامفر جلو بره یا موقاری ؟
ممنون می سم هر کسی از این دو استفاده کرده نظر بده و به این سه سوالم جواب بده.
تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاءelham maleki با هر استادی که راحت ترین ... از هر کدوم یه تیکه از تدریساشونو ببین ببینین با کدوم بیشتر میفهمین ولی به نظر من اقای موقاری عالین
-
یه پا دو پا نکنید
یه دبیرو انتخاب کنید
تا تهش با همون پیش برید
حالا که آقای موقاری رو انتخاب کردین با ایشون پیش برین بهتره به نظرم -
elham maleki با هر استادی که راحت ترین ... از هر کدوم یه تیکه از تدریساشونو ببین ببینین با کدوم بیشتر میفهمین ولی به نظر من اقای موقاری عالین
@nafas-m در زیست دهم گفته است:
elham maleki با هر استادی که راحت ترین ... از هر کدوم یه تیکه از تدریساشونو ببین ببینین با کدوم بیشتر میفهمین ولی به نظر من اقای موقاری عالین
با هر دو می فهمم
اگه اون طوری می فهمیدم کدوم بهتره که دیگه نظر نمی پرسیدم. -
@nafas-m در زیست دهم گفته است:
با هر دو می فهمم
اگه اون طوری می فهمیدم کدوم بهتره که دیگه نظر نمی پرسیدم.elham maleki خوب با اقای موقاری ببینین
-
elham maleki به نظرم اگر میخاین برای مرور باشه از کارگاه نکته و تست حل استفاده کنین چون هم اقای موقاری تست حل میکنن هم آخر کلیپ ها نکات مهم همون گفتار رو میگن ولی خوب زمان نیاز داره و اگر میخان کمتر باشه وقتی ک میذارین میتونین از تورق هاشون استفاده کنین که هر گفتار و سریع نکاتشو میگن!
-
elham maleki به نظرم اگر میخاین برای مرور باشه از کارگاه نکته و تست حل استفاده کنین چون هم اقای موقاری تست حل میکنن هم آخر کلیپ ها نکات مهم همون گفتار رو میگن ولی خوب زمان نیاز داره و اگر میخان کمتر باشه وقتی ک میذارین میتونین از تورق هاشون استفاده کنین که هر گفتار و سریع نکاتشو میگن!
ممنون.
برای کسی که قراره به دهم بره چی پیشنهاد می کنین؟
یعنی دوستم
مقداری یا ارامفر؟ -
ممنون.
برای کسی که قراره به دهم بره چی پیشنهاد می کنین؟
یعنی دوستم
مقداری یا ارامفر؟elham maleki خاهش میشه
استاد موقاری عالین چون برای کسی هم که صفر باشه میتونه مفید باشه چون مطالب و از پایه درس میدن
-
elham maleki خاهش میشه
استاد موقاری عالین چون برای کسی هم که صفر باشه میتونه مفید باشه چون مطالب و از پایه درس میدن
شما خودتون استاد آرامفر رو دیدین؟
-
elham maleki خاهش میشه
شما خودتون استاد آرامفر رو دیدین؟
elham maleki یه تیکه های از تدریسشون رو دیدم
-
یه ساعت دارم با خودم فک میکنم ما داخل آلا استاد آرامفر نداریم :|
حداقل بگو مال موسسه دیگس که بدونیم -
اکه صفر تا صد دهم اقای موقاری رو دیدی بعد کارگاه نکته و تست استاد امینی راد رو ببین(البته اگه وقت داری)من خودم چندتاشو دیدم واقعا مکمل همن
-
اکه صفر تا صد دهم اقای موقاری رو دیدی بعد کارگاه نکته و تست استاد امینی راد رو ببین(البته اگه وقت داری)من خودم چندتاشو دیدم واقعا مکمل همن
-
Mohammad Javad Mo Ja سلام مگه استاد امینی راد هم دهم رو ضبط کردن?
FaMi یه کارگاه نکته و تست کنکور دارن که مباحث دهم رو توش گفتن(جالب اینکه اسمش کارگاه نکته و تست کنکوره اونوقت مباحث دهم رو فقط داره البته یه چیزایی از یازدهم و دوازدهم گفتن فقط در حد نام بردن نه توضیح کامل)
-
elham maleki ارامفر
elham maleki اقای موقاری هر سه پایه رو صفر تاصدرو به صورت رایگان نگاه کن