من و رشتم

تکنولوژی پزشکی هسته ای
-
هر کسی یه هدفی داره
هر هدفی هم ب تلاش خاصی نیاز داره
ب دور از اینکه چ رتبه ای اوردیم نیاز داریم درمورد رشته ها اطلاعات داشته باشیم
درمورد دانشگاه های هر شهر و رتبه مورد نیازش
این تاپیک و زدم تا هر چیزی ک از اطرافیان شنیدیم و درمورد رشته های خاص دانشگاهی میشناسیم با هم ب اشتراک بزاریم
ممنون میشم همکاری کنید -
تکنولوژی پزشکی هسته ای
پزشکی هستهای (Nuclear Medicine) حوزه ای میان رشته ای (ناشی از تلفیق دانش، روش و تجارب دو یا چند حوزه علمی و تخصصی) و برخاسته از رشته های تصویربرداری پزشکی، فیزیک پزشکی و پرتونگاری مولکولی است که از خواص هستهای مواد (مثل رادیوایزوتوپها) برای تشخیص و درمان بیماریها استفاده میکند.
در تعریفی تخصصی تر، رشته پزشکی هسته ای عبارتست از کلیه اقدامات تخصصی، تشخیصی و درمانی در دو حیطه بالینی و پاراکلینیکی که در آن از چشمه های باز مواد رادیواکتیو استفاده می شود.
هدف از این رشته، تربيت افراد كارآمدي است كه بتوانند زير نظر پزشكان و متخصصان درمراكز تشخيصي و درماني پزشكي هستهاي و نيز مراكز آموزشي مرتبط، بيماران را در مورد چگونگي مصرف صحيح داروهاي راديواكتيو (راديو داروها) تجويز شده و حفاظت آنان در برابر اشعه يونساز، عملاً ياري نمايند.
از مهمترین کاربردهای این رشته می توان به کاربردهای بالینی رادیو بیولوژی، استفاده از رادیو داروها، حفاظت در برابر اشعه و دوزیمتری اشاره کرد.
تنها دانشگاهای شامل این رشته بابل و کرمانشاه
رتبه لازم برای این رشته:
نمونه کارنامه این رشته:
-
هر کسی یه هدفی داره
هر هدفی هم ب تلاش خاصی نیاز داره
ب دور از اینکه چ رتبه ای اوردیم نیاز داریم درمورد رشته ها اطلاعات داشته باشیم
درمورد دانشگاه های هر شهر و رتبه مورد نیازش
این تاپیک و زدم تا هر چیزی ک از اطرافیان شنیدیم و درمورد رشته های خاص دانشگاهی میشناسیم با هم ب اشتراک بزاریم
ممنون میشم همکاری کنید -
تاپیک خوبیه اما
برای هر رشته یه تاپیک بزن
اینطوری بچه ها هم می تونن تو هر تاپیک اطلاعاتشون رو بزارن مرتب تر هم میشهعنوانش می تونه باشه :
من و رشتم (اسم رشته ) -
تاپیک خوبیه اما
برای هر رشته یه تاپیک بزن
اینطوری بچه ها هم می تونن تو هر تاپیک اطلاعاتشون رو بزارن مرتب تر هم میشهعنوانش می تونه باشه :
من و رشتم (اسم رشته ) -
بسی شایسته است به پاس تلاشها و زحمات مستمر شما
در راستای توسعه و پیشرفت همه جانبه،
نهایت سپاس و قدردانی خویش را خدمت حضرت عالی ابراز داریم