Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. من و رشتم (فرهنگیان )
دبیر
C
سلام بچه ها دبیرای ماز کدوم بهترن برای هر درس برای دانش اموزی که ضعیفه پشت کنکوری تجربی.
سوال مشاوره ای
شیمی کنکور هادیان فرد
7
برا اینکه درصد شیمی آزمونام بره بالا هادیان فرد ماز وثبت نام کردم کسی با استاد هادیان پیش رفته راجع به روند کلاس و جزوه میخواستم بدونم
شیمی
آزمون کنکور
7
سلام من پارسال که پشت کنکور بودم آزمون قلمچی میرفتم خیلی درصدام کم میشد از امسال میخوام آزمون ماز و ثبت نام کنم چون خیلی راجع به امنیت و سطح سوالاش شنیدم بنظرتون انتخاب خوبیه برای من پشت کنکوری؟
سوال مشاوره ای
ریاضی کنکور
7
سلام من پشت کنکوری هستم میخواستم بپرسم برا درس ریاضی با تدریس استاد کرمی با ماز برم یا آلفا چون میخواستم ازمونم شرکت کنم برام سوال شد که تدریسشون متفاوته تو این دوتا موسسه؟
ریاضی تجربی
فقط برای خودم!
HakoH
این تاپیک برای دل خودمه چون 1405 کنکور دارم خواستم بعد از این 2 سال که کنکور دارم تلاشمو بکنم اگه صعنتی شریف در اومدم که هیچ در نیومدم برم بمیرم من از سگ کمترم اگه شریف در نیام... پ.ن ممنون میشم بعد دوسال یه ریپی بزنی و بهم تبریک بگی ک.ه سگ شدم یا قبول شدم !
مشاوره تحصیلی
کلاس شیمی برای کنکور
دوپامیند
سلام بچه ها بنظرتون کلاس سالیانه آقای فراهانی برای کنکور و نهایی خوبه؟ شما باهاشون کلاس داشتید؟ درصد کنکورتون چند شد؟
سوال مشاوره ای
زبان نهایی
jahad_121J
سلام وقتتون بخیر ببخشید می خواستم در رابطه با نهایی زبان ازتون سوال کنم چطوری بخونیم و چه فیلم ها و چه کتاب ها پیشنهاد می دید که بشه ازش یک نمره نسبتا خوبی گرفت @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
زبان انگلیسی
فروش فلش کارت زیست
HelorikaaH
Topic thumbnail image
زیست شناسی
راهنمایی جهت کنکور مجدد
3
سلام و وقت بخیر..خدمت همگی ..من 36 سالم هست و مدرک مهندسی تکنولوژی نرم افزار دارم ..11 سال سابقه کار توی یک شرکت خوب رو دارم ..اما الان تصمیم گرفتم که مجدد کنکور تجربی بدم سال آینده و اینو بگم که رشتم فنی بوده..و در حال حاضر امکان هزینه های سنگین برای اینکه مشاور بگیرم و آزمون ها رو شرکت کنم ندارم ..یه خواهشی داشتم میشه لطفا جزوه هایی که دارین از سال دهم تا اخر رو برام بزارین؟؟
مشاوره تحصیلی
فیزیک
R
سلاام من یه سوال داشتم خط مماسی که برای منحنی نمودار مکان_زمان میکشیم طولش چطوری تغییر میکنه، مثلا بعضی جاها بیشتره بعضی جاها کمتر این چطور مشخص میشه؟
فیزیک
فارسی نهایی
دوپامیند
بچه ها این ابیات توی قلمرو ها هم باید بخونم؟ مفهوم و معنی و نقش و ارایه از اینا میپرسن؟ @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
ادبیات و زبان فارسی
صفت بیانی
fatemeh shiasiF
سلام کسی متنی داره که انواع صفات بیانی را داشته باشد؟
ادبیات و زبان فارسی
چطوری تست میزنید؟
00muzan000
سلام دوستان.خوبید یا نه؟امیدورام زندگیتون پر معنی باشه. یه سوالی برام پیش اومده بود.من رشتم تجربیه.میخوام این تابستون یه عالمه تست از دهم بزنم چون تو طول سال نزدم. بعد یه مشکلی پیش اومد:من پارسال برا نمونه تیزهوشان کتاب 32 استانو خریده بودم.توش پر آزمونه اگه نمدونید.بعد من اومدم از اول که خریدمش رو کتاب تستارو زدم و نوشتم خلاصه روش جوابا و... . بعد نزدیکای آزمون نمونه تیزهوشان میخواستم بیام آزمونای اولشو دوباره بزنم که دیدم اَی داد بیداد.کتاب سیاهه باید پاک کنم.خلاصه هر روز با بی حوصلگی فقط پاک میکردم و وقتمو میگرفت. بعد الان موندم که تو کتاب تستایی که دارم آیا گزینه هارو بزنم؟تحلیل بنویسم براشون؟نکته ای چیزی بنویسم؟یا سفید نگه دارم کتابو برا دوازدهم. آخه دیدم خیلیا میان رو کتاباشون نکته مینویسن و... .سردرگمم یکم.بعد موندم اصلا دوازدهم وقت میشه دوباره به دهم سر زد و تست زد یا نه.کتابامم از اول سال هیچی توشون ننوشتم بخاطر این دیدگاهم.تستاشو بعضیاشونو که زدم تو یه برگه دیگه و کلا جدا.بعد اینجوری خیلی شبیه سازم نمیشه چون تو کنکور رو خود تستا حل میکنی.خودمم خیلی دوست دارم تستارو روشون حل کنم و نکته توشون بنویسم ولی میترسم مث پارسال بشم خدای نکرده.خلاصه که گفتم بیام سراغ شما.از تجاربتون کمک بگیرم. نظرتون چیه؟ بعد یه بحث دیگه هم هست علامت گذاشتن برا تستا.اینم نمدونم که چه علامتایی باید کنار تستایی که زدم بزارم.بعد هر کدوم معنیش چی باشه و تستاش چطوری باشن و چطوری مرور کنم باهاشون تستارو.تو اینم راهنماییم میکنین؟ سوال آخرمم اینه که من با اینکه تجربی ام ولی علاوه بر پزشکی علاقه زیادی به برنامه نویسی دارم.یه دوره هم دارم که نسبتا طولانی هست از پایتون.زبان هم خیلی مهمه و میخوام برا دوران دانشگاه انشاالله کلمه زیادی بلد باشم به مشکل نخورم.این دوتا رو میخواستم بدونم تو تابستونا میشه خوند؟زبان یه کتابی دارم 1100 واژه که باید بدانید.کتاب خوبیه دوست دارم حداقل یکمشو بلد باشم.پایتونم خیلی مهم نیست ولی اگه بشه خیلی خوبه.نمیخوام که کاملم یاد بگیرم یکم میخوام به یاد گذشته که کد میزدم دوباره کد بزنم.اصلا تو این دوسال برا اینا وقت هست؟تو زمانای استراحتم هم باید بخونم اینارو نه؟ تو تابستون روزانه چقد باید بخونم از نظر خودتون؟من الان میتونم روزی 10 ساعت بخونم.یه بار از8 تا 1 و یه بارم از 5 تا 10.انقد کافیه؟کمش کنم یا بیشتر؟خودم مفاهیمو نسبتا بلدم فقط باید مرور کنم و تست بیشتر بزنم. برای دو سال دیگه هم ماز رو دارم که خودش برنامه زیاد داره. ببخشید زیاد شد .عذر خواهم واقعا.ولی ممنون میشم یه کمک ریز بهم بکنین. با تشکر دانشجویان-پزشکی دانشجویان-پیراپزشکی دانشجویان-درس-خون تجربیا
سوال مشاوره ای
کمککککک شیمی یازدهم فصل ۳
دوپامیند
اقا اقا من اینارو مشکل دارم. ویدئو هم دیدم ولی بازم یاد نگرفتم. کمکم کنیییید
شیمی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
سوال شیمی ۱۱ مبحث آمید
S.ghrmniS
Topic thumbnail image
شیمی
معدل کنکور ۱۳۸۴
S
سلام.من دیپلم تجربی ۱۳۸۴ هستم ... و سوابق دیپلمم ک اون موقع نهایی بود سال ۱۳۹۳ ک کنکور دادم تو سایت سنجش بود...متاسفانه سال ۹۷ مجبور شدم از دندانپزشکی انصراف بدم...میخوام سال ۱۴۰۶ مجدد کنکور بدم...شرایط معدل و .. چجوریه
سوال مشاوره ای
ترمیم نهایی ها
im_mjgnI
سلام لطفا راهنمایی کنید . من فارغ التحصیل سال 1401 تجربی هستم معدل کلم 18 و خورده ای هست و نهایی 15 و خورده ای با این سوابق شانس قبولی در فرهنگیان رو دارم ؟ اگرنه کف قبولی تراز سوابق تحصیلی برای فرهگیان چقدر هست. آیا میتونم با توجه به اینکه یکبار ترمیم نمره انجام دادم ،امسال ثبت نام کنم و فقط دروسی که نمره بدی دارم رو ترمیم بدم و باقی دروس که نمرم خوب هست رو غایب باشم @مشاوره-تحصیلی @مشاوره-رسمی-آلاء @soleiman-jahan @فارغ-التحصیلان-آلاء
سوال مشاوره ای
دبیر ریاضی جایگزین استاد لکستانی
H
سلام ، خسته نباشید . من ویدیو های ریاضی دهم رو با آقای لکستانی تا فصل ۴ دیدم و واقعااا فوق العاده بودن ، منتهی دیگه ویدیو هارو آپدیت نمی کنند ، خواستم از دوستان مشورت بگیرم ببینم دبیری که سبک تدریسشون مشابه با ایشون باشه کی رو معرفی می کنید؟
ریاضی تجربی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی

من و رشتم (فرهنگیان )

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
6 دیدگاه‌ها 3 کاربران 246 بازدیدها 3 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • N آفلاین
    N آفلاین
    nafas.m
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شده

2841deb9-f366-4221-9697-04d791c7d6ac-image.png

%(#355fde)[معرفی رشته تربیت معلم و دبیری دانشگاه فرهنگیان]

در بازار انتخاب رشته کنکور ، یک دسته از دانشگاه ها هستند که از آن ها با عنوان دانشگاه های بورسه در اصطلاح عامه یاد می شود . دانشگاه فرهنگیان یا همان تربیت معلم سابق یکی از این دانشگاه ها است که از سال 91 با شروع به کار مجدد تغییر نام داد .همان گونه که از اسم این دانشگاه مشخص است ، این دانشگاه در جهت تامین پرسنل لازم وزارت آموزش پرورش تاسیس شد و قبولی در آن دارای شرایط خاصی است و علاوه بر آن مزایا و معایبی را نیز داراست
    %(#a8c8e6)[شرایط عمومی ثبت نام در دانشگاه تربیت معلم و دبیری دانشگاه فرهنگیان]

1- اعتقاد به دین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
    2- التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
    3- عامل بودن به اخلاق و رفتار نیکو متناسب با شآن معلمی
    4- عدم سوء سابقه محکومیت جزایی یا کیفری
    5- داشتن تابعیت ایرانی
    6- عدم اعتیاد به مواد مخدر،دخانیات و الکل
    7- برخورداری از سلامت کامل روانی، جسمانی

%(#8bbbe8)[شرایط اختصاصی ثبت نام در دانشگاه تربیت معلم و دبیری دانشگاه فرهنگیان]

1- داشتن مدرک دوره پیش دانشگاهی نظام قدیم و دیپلم نظام جدید

2- کسب نمره علمی کل 6500 و بالاتر در زیرگروه مربوط در آزمون سراسری

3- نداشتن تعهد خدمت و یا رابطه استخدامی یا به نهادها و سازمان های دولتی و غیردولتی،در آغاز تحصیل

4- دارا بودن حداکثر 22 سال تمام ،ضمن اینکه انجام خدمت سربازی یا سوابق کاری و موارد دیگر به هیچ وجه به سقف سنی افزوده نمی شود.

5- بومی بودن (بومی استانی) داوطلب در رشته های اعلام شده آموزش و پرورش در استان محل پذیرش

6- مخترعان، مبتکران، برگزیدگان المپیادهای علمی، نخبگان علمی و مهارتی،در صورت کسب حد نصاب نمره علمی لازم در مصاحبه از امتیازات لازم برخوردار خواهند شد.

7- ادامه تحصیل آن دسته از دانش آموختگان بهره مند از امکانات دولتی از تحصیل رایگان مجدد در مقطع قبلی، در صورت ایفای تعهدات آموزش رایگان یا بازخرید تعهدات مربوطه بلامانع است.

8-موفقیت در مصاحبه اختصاصی جهت ارزیابی توانمندی ها و تشخیص میزان قابلیت، انگیزه متقاضیان

9- ارائه تعهد عدم جابجایی ده ساله برون استانی در استانی که استخدام می شوند.

10-داشتن حداکثر 28 سال در بدو استخدام قطعی پس از فارغ التحصیل شدن

11-معمولا بنا به گفته ها ، باید انتخابتون برای این دانشگاه باید جزء 10 اولویت اولتون در انتخاب رشته باشه تا دعوت به مصاحبه بشین .

12-اگر رتبه شما برای مصاحبه کفایت کرد برای مصاحبه دعوت میشین که یک هفته معمولا قبل از مصاحبه بهتون اطلاع داده میشه تا مدارک لازم رو هم به هسته گزینش استانتون تحویل بدین . میتونید علاوه بر مدارک لازم که خواستن ، تقدیرنامه ها و کارت های عضویت تو بسیج و امثال این چیزها رو هم همراهتون ببرید .
    اگر موقع تحویل مدارک اولیه تو هسته گزینش این لوح تقدیر و مدارک متفرقه رو قبول نکردن حتما در روز مصاحبه به همراه داشته باشید تا روز مصاحبتون تحویل بدین تا در پرونده درج بشه .

%(#84a4c2)[مزایای تربیت معلم و دبیری دانشگاه فرهنگیان]

1- اولین مزیت بدون شک ، به لحاظ اقتصادیه یعنی استخدام رسمی بعد از مدت زمان تحصیل

2- در زمان دانشجویی هم مبلغی رو به عنوان حقوق دریافت می کنید (سال 95 مبلغ 530 هزار تومان حدودا . البته در قسمت معایب خواهیم گفت که حتی نصف این پول هم ببه بهانه های مختلف و با ناعدالتی به دانشجو نمیرسه )

3- محیط این دانشگاه که بدون شک از سالم ترین محیط های دانشگاهیه کشوره و مواردی مانند دود و اعتیاد و سایر موارد مشابه بدون شک داخل پانسیون و خوابگاه و دانشگاه مشاهده نخواهید کرد .

4-بچه های خوب این دانشگاه که چون گزینش شده هستن به ویژه از سال 94 با پایین اومدن ظرفیت ها و گزینش بهترین ها . البته به بعضی معایب همین دانشجو ها در قسمت بعد (قسمت معایب ) اشاره میکنم .

5- تفکیک جنسیتی (این ویژگی در قسمت معایب هم ذکر میشه ) اما خب بعضی ها دوست دارن که واقعا دانشگاهشون از نظر جنسیتی مختلط نباشه مخصوصا در مورد خانواده تعدادی از خانم های محترم . البته باید گفت این امر آرامش فکری رو در دانشجو ها هم فراهم میکنه به ویژه در ترم یک که دانشجویان با محیط مختلطی روبرو میشن و اوج شور و شوق جوانی و به همین خاطر ممکنه اتفاقات تلخ زیادی برای تعدادی از دانشجوها رخ بده .

6- دفترچه بیمه خدمات درمانی

%(#a1d2ff)[معایب تربیت معلم و دبیری دانشگاه فرهنگیان]

1- تعهد به خدمت به میزان حداقل پنج سال بعد از اتمام دوره تحصیل

2- آزمون جامع در پایان دوره تحصیلی (البته از امسال یعنی برای ورودی های 95 ) . البته جای نگرانی نیست و به احتمال زیاد همه به نوعی نهایتا از این فیلتر نه چندان سخت رد خواهند شد .

3- تفکیک جنسیتی (خب این کار مخالفان جدی هم داره از جمله این که اگر مختلط بود شرایط ازدواج فراهم بود یا یه تعداد میگن دو جنس رو نسبت به هم دیگر حریص تر میکنه و دانشجو فکر و ذکرش جنس مخالفش در پردیس مقابل میشه . این مورد در مورد پسرها به نظرم بیشتر صادقه . )

4- کیفیت پایین آموزشی : این مورد از یک پردیس به پردیس دیگر متفاوته اما بدون شک کیفیت آموزش در پردیس کلانشهرها به نظرم بهتر خواهد بود .

5- کسر حقوق ( 45 درصد خوابگاه . 25 درصد بومی ها به علت هزینه غذایی . که البته در اوج ناعدالتی و خلاف قانون کسر میشه ولی با یک سری تبصره و بند قانونیش کردن . ) حدودا 230 هزار تومان دریافت برای خوابگاه . 330 هزار برای بومی . تابستان ها : حقوق کامل

6- غذاهای خوابگاه و سلف تعریفی نداره

7- شرایط خوابگاه بسیار وخیمه از جمله تعداد زیاد در هر اتاق که رفته رفته با کم شدن تعداد دانشجوها حل خواهد شد . ان شاء الله . البته این موضوع در پردیس های مختلف متفاوته و بعضا پردیس هایی پیدا میشن که استاندارد خوابگاه سراسری رو دارن .

8- واحدهای اضافی که باید پاس کنید نسبت به دانشگاه های سراسری ، بیشتره . یعنی واحدهایی که آموزش پرورش اضافه کرده به جهت آماده شدن برای معلمی و به جز کارورزی ، هیچ کدومشون سودمند نیست .

9- اخلاق بچه گانه یک تعداد از دانشجویان این دانشگاه . واقعا این مورد تحملش سخته ولی با کم شدن تعداد نفرات هر اتاق ان شاء الله این مشکل حل خواهد شد .

%(#71b6f7)[خب و اما نتیجه گیری]
    درسته تعداد معایب سر به فلک کشید اما دو سه مورد از مزایای این دانشگاه به کل معایبش میچربه و در واقع ارزش این رو داره که با معایب این دانشگاه 4 سال کنار اومد و بعد 4 سال استخدام رسمی باشید و کار داشته باشین و حقوق دریافت کنید . حقوق دوره دانشجویی هم که مزیت خوب و امیدوار کننده ای به حساب میاد و دو سال خدمت سربازی برای پسران هم که خیلی ارزشمنده.

حاشیه‌نویسی 2020-08-23 144543.png

دانش-آموزان-آلاء

N 1 پاسخ آخرین پاسخ
    7
    • N nafas.m

2841deb9-f366-4221-9697-04d791c7d6ac-image.png

%(#355fde)[معرفی رشته تربیت معلم و دبیری دانشگاه فرهنگیان]

در بازار انتخاب رشته کنکور ، یک دسته از دانشگاه ها هستند که از آن ها با عنوان دانشگاه های بورسه در اصطلاح عامه یاد می شود . دانشگاه فرهنگیان یا همان تربیت معلم سابق یکی از این دانشگاه ها است که از سال 91 با شروع به کار مجدد تغییر نام داد .همان گونه که از اسم این دانشگاه مشخص است ، این دانشگاه در جهت تامین پرسنل لازم وزارت آموزش پرورش تاسیس شد و قبولی در آن دارای شرایط خاصی است و علاوه بر آن مزایا و معایبی را نیز داراست
      %(#a8c8e6)[شرایط عمومی ثبت نام در دانشگاه تربیت معلم و دبیری دانشگاه فرهنگیان]

1- اعتقاد به دین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
      2- التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
      3- عامل بودن به اخلاق و رفتار نیکو متناسب با شآن معلمی
      4- عدم سوء سابقه محکومیت جزایی یا کیفری
      5- داشتن تابعیت ایرانی
      6- عدم اعتیاد به مواد مخدر،دخانیات و الکل
      7- برخورداری از سلامت کامل روانی، جسمانی

%(#8bbbe8)[شرایط اختصاصی ثبت نام در دانشگاه تربیت معلم و دبیری دانشگاه فرهنگیان]

1- داشتن مدرک دوره پیش دانشگاهی نظام قدیم و دیپلم نظام جدید

2- کسب نمره علمی کل 6500 و بالاتر در زیرگروه مربوط در آزمون سراسری

3- نداشتن تعهد خدمت و یا رابطه استخدامی یا به نهادها و سازمان های دولتی و غیردولتی،در آغاز تحصیل

4- دارا بودن حداکثر 22 سال تمام ،ضمن اینکه انجام خدمت سربازی یا سوابق کاری و موارد دیگر به هیچ وجه به سقف سنی افزوده نمی شود.

5- بومی بودن (بومی استانی) داوطلب در رشته های اعلام شده آموزش و پرورش در استان محل پذیرش

6- مخترعان، مبتکران، برگزیدگان المپیادهای علمی، نخبگان علمی و مهارتی،در صورت کسب حد نصاب نمره علمی لازم در مصاحبه از امتیازات لازم برخوردار خواهند شد.

7- ادامه تحصیل آن دسته از دانش آموختگان بهره مند از امکانات دولتی از تحصیل رایگان مجدد در مقطع قبلی، در صورت ایفای تعهدات آموزش رایگان یا بازخرید تعهدات مربوطه بلامانع است.

8-موفقیت در مصاحبه اختصاصی جهت ارزیابی توانمندی ها و تشخیص میزان قابلیت، انگیزه متقاضیان

9- ارائه تعهد عدم جابجایی ده ساله برون استانی در استانی که استخدام می شوند.

10-داشتن حداکثر 28 سال در بدو استخدام قطعی پس از فارغ التحصیل شدن

11-معمولا بنا به گفته ها ، باید انتخابتون برای این دانشگاه باید جزء 10 اولویت اولتون در انتخاب رشته باشه تا دعوت به مصاحبه بشین .

12-اگر رتبه شما برای مصاحبه کفایت کرد برای مصاحبه دعوت میشین که یک هفته معمولا قبل از مصاحبه بهتون اطلاع داده میشه تا مدارک لازم رو هم به هسته گزینش استانتون تحویل بدین . میتونید علاوه بر مدارک لازم که خواستن ، تقدیرنامه ها و کارت های عضویت تو بسیج و امثال این چیزها رو هم همراهتون ببرید .
      اگر موقع تحویل مدارک اولیه تو هسته گزینش این لوح تقدیر و مدارک متفرقه رو قبول نکردن حتما در روز مصاحبه به همراه داشته باشید تا روز مصاحبتون تحویل بدین تا در پرونده درج بشه .

%(#84a4c2)[مزایای تربیت معلم و دبیری دانشگاه فرهنگیان]

1- اولین مزیت بدون شک ، به لحاظ اقتصادیه یعنی استخدام رسمی بعد از مدت زمان تحصیل

2- در زمان دانشجویی هم مبلغی رو به عنوان حقوق دریافت می کنید (سال 95 مبلغ 530 هزار تومان حدودا . البته در قسمت معایب خواهیم گفت که حتی نصف این پول هم ببه بهانه های مختلف و با ناعدالتی به دانشجو نمیرسه )

3- محیط این دانشگاه که بدون شک از سالم ترین محیط های دانشگاهیه کشوره و مواردی مانند دود و اعتیاد و سایر موارد مشابه بدون شک داخل پانسیون و خوابگاه و دانشگاه مشاهده نخواهید کرد .

4-بچه های خوب این دانشگاه که چون گزینش شده هستن به ویژه از سال 94 با پایین اومدن ظرفیت ها و گزینش بهترین ها . البته به بعضی معایب همین دانشجو ها در قسمت بعد (قسمت معایب ) اشاره میکنم .

5- تفکیک جنسیتی (این ویژگی در قسمت معایب هم ذکر میشه ) اما خب بعضی ها دوست دارن که واقعا دانشگاهشون از نظر جنسیتی مختلط نباشه مخصوصا در مورد خانواده تعدادی از خانم های محترم . البته باید گفت این امر آرامش فکری رو در دانشجو ها هم فراهم میکنه به ویژه در ترم یک که دانشجویان با محیط مختلطی روبرو میشن و اوج شور و شوق جوانی و به همین خاطر ممکنه اتفاقات تلخ زیادی برای تعدادی از دانشجوها رخ بده .

6- دفترچه بیمه خدمات درمانی

%(#a1d2ff)[معایب تربیت معلم و دبیری دانشگاه فرهنگیان]

1- تعهد به خدمت به میزان حداقل پنج سال بعد از اتمام دوره تحصیل

2- آزمون جامع در پایان دوره تحصیلی (البته از امسال یعنی برای ورودی های 95 ) . البته جای نگرانی نیست و به احتمال زیاد همه به نوعی نهایتا از این فیلتر نه چندان سخت رد خواهند شد .

3- تفکیک جنسیتی (خب این کار مخالفان جدی هم داره از جمله این که اگر مختلط بود شرایط ازدواج فراهم بود یا یه تعداد میگن دو جنس رو نسبت به هم دیگر حریص تر میکنه و دانشجو فکر و ذکرش جنس مخالفش در پردیس مقابل میشه . این مورد در مورد پسرها به نظرم بیشتر صادقه . )

4- کیفیت پایین آموزشی : این مورد از یک پردیس به پردیس دیگر متفاوته اما بدون شک کیفیت آموزش در پردیس کلانشهرها به نظرم بهتر خواهد بود .

5- کسر حقوق ( 45 درصد خوابگاه . 25 درصد بومی ها به علت هزینه غذایی . که البته در اوج ناعدالتی و خلاف قانون کسر میشه ولی با یک سری تبصره و بند قانونیش کردن . ) حدودا 230 هزار تومان دریافت برای خوابگاه . 330 هزار برای بومی . تابستان ها : حقوق کامل

6- غذاهای خوابگاه و سلف تعریفی نداره

7- شرایط خوابگاه بسیار وخیمه از جمله تعداد زیاد در هر اتاق که رفته رفته با کم شدن تعداد دانشجوها حل خواهد شد . ان شاء الله . البته این موضوع در پردیس های مختلف متفاوته و بعضا پردیس هایی پیدا میشن که استاندارد خوابگاه سراسری رو دارن .

8- واحدهای اضافی که باید پاس کنید نسبت به دانشگاه های سراسری ، بیشتره . یعنی واحدهایی که آموزش پرورش اضافه کرده به جهت آماده شدن برای معلمی و به جز کارورزی ، هیچ کدومشون سودمند نیست .

9- اخلاق بچه گانه یک تعداد از دانشجویان این دانشگاه . واقعا این مورد تحملش سخته ولی با کم شدن تعداد نفرات هر اتاق ان شاء الله این مشکل حل خواهد شد .

%(#71b6f7)[خب و اما نتیجه گیری]
      درسته تعداد معایب سر به فلک کشید اما دو سه مورد از مزایای این دانشگاه به کل معایبش میچربه و در واقع ارزش این رو داره که با معایب این دانشگاه 4 سال کنار اومد و بعد 4 سال استخدام رسمی باشید و کار داشته باشین و حقوق دریافت کنید . حقوق دوره دانشجویی هم که مزیت خوب و امیدوار کننده ای به حساب میاد و دو سال خدمت سربازی برای پسران هم که خیلی ارزشمنده.

حاشیه‌نویسی 2020-08-23 144543.png

دانش-آموزان-آلاء

N آفلاین
      N آفلاین
      nafas.m
      فارغ التحصیلان آلاء
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@nafas-m

حاشیه‌نویسی 2020-08-23 144826.png

تتبتت.png

1 پاسخ آخرین پاسخ
      5