بردارها الکتریسیته ساکن
-
- ***سلام من کلا توریاضی و فیزیک ضعیفم ولی زیاد وقت نمیزارم چون احساس میکنم استعداد اونارو ندارم.به هرحال از فیزیک یازدهم الکتریسیته سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین اگه کسی بلده میشه بگه چرا کسینوس اون مثلث بزرگ رو با کسینوس مثلث کوچیک برابر گرفت میدونم چون بار q1رو نداشتیم ولی مفهومش رو میخوام بدونم خیلی ممنون .و اگر هم کسی جزوهو..... داره درباره برایند بردار ها لطفا پیشنهاد بده چون بسیار ضعیفم
- ***سلام من کلا توریاضی و فیزیک ضعیفم ولی زیاد وقت نمیزارم چون احساس میکنم استعداد اونارو ندارم.به هرحال از فیزیک یازدهم الکتریسیته سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین اگه کسی بلده میشه بگه چرا کسینوس اون مثلث بزرگ رو با کسینوس مثلث کوچیک برابر گرفت میدونم چون بار q1رو نداشتیم ولی مفهومش رو میخوام بدونم خیلی ممنون .و اگر هم کسی جزوهو..... داره درباره برایند بردار ها لطفا پیشنهاد بده چون بسیار ضعیفم
-
Amir Bagheri
چون متشابه ان - ***سلام من کلا توریاضی و فیزیک ضعیفم ولی زیاد وقت نمیزارم چون احساس میکنم استعداد اونارو ندارم.به هرحال از فیزیک یازدهم الکتریسیته سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین اگه کسی بلده میشه بگه چرا کسینوس اون مثلث بزرگ رو با کسینوس مثلث کوچیک برابر گرفت میدونم چون بار q1رو نداشتیم ولی مفهومش رو میخوام بدونم خیلی ممنون .و اگر هم کسی جزوهو..... داره درباره برایند بردار ها لطفا پیشنهاد بده چون بسیار ضعیفم
-
Amir Bagheri منم از اینا
-
Amir Bagheri
چون متشابه انAmin-Mehraji خیلی ممنون نمیدونم درست فک میکنم یا نه حدس میزنم نیروی f23چون تو امتداد ضلع 3 سانتی هست مشابه این درسته ؟
-
Amin-Mehraji خیلی ممنون نمیدونم درست فک میکنم یا نه حدس میزنم نیروی f23چون تو امتداد ضلع 3 سانتی هست مشابه این درسته ؟
Amir Bagheri
آره دیگه. هم مثلثش قائم الزاویه هست. برداره هم که موازی با وتره. دیگه چی میخوای از خدا؟