نظر شما در مورد تاپیکِ هر چی تو دلته بریز بیرون
-
@Z-H-Z زنگ تفریح ینی یه تایم مخصوص .. ایا برنامه مطالعاتی منو تو با بقیه یکیه ؟؟؟
من خودم همیشه شبا درس میخونم روزا افمه ... یکی برعکسه ... نمیشه تایم گذاشت -
فقط سوال آخر قبلا که تو دلی نبوده کسب ضرر زیادی کرده؟
یا تو دلی که هست کسی سود زیادی کرده؟؟؟؟؟ -
H_R در نظر شما در مورد تاپیکِ هر چی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sandiiii ببینید هر جایی از تشکیلش یه هدفی بوده هدف از مسجد عبادته هدف از مدرسه تحصیله هدف از باشگاه ورزشه هر جایی یه هدفی خاصی رو سر لوحه خودش قرار میده اما کم نمیبینم این روزا توی انجمن که خیلی از هدف اصلیش یعنی کنکور دور شده ...
ما مدرسه میدیم یه تایم خاصی استراحت میکنیم ولی ماشالله خیلی از افراد ۲۴ ساعت توی تو دلی فعالن!حس میکنم باید این حرفو بزنم اگه بی ادبی باشه شرمنده:|
به خودشون ربط داره عزیزم:|برای ادما نمیتونیم مرز تعیین کنیم خودشون میدونن صلاح خودشونوmelikaaa
ببخشید ولی این حرفتون اصلا درست نیست!
حرفتون تا جایی درسته که کار این گونه افراد به کل انجمن نزنن!
مثل کرونا میمونه،شما نمیتونی بگی هرکس به خودش مربوطه که ماسک بخواد بزنه یا نه!نمیتونی بگی هرکسی صلاح خودشو میدونه پس یه سریا چون دلشون میخواد پس ماسک نمیزنن!
این تو دلی هم شده یه همچین معضلی!
نباید پاک بشه ولی نباید به حال خودشم رها بشه،به حال خودش رها بشه یعنی من اجازه دارم هر فحش و فضیحتی که تو خیابون میدم حق دارم اینجا هم بگم و این درست نیست! -
فقط سوال آخر قبلا که تو دلی نبوده کسب ضرر زیادی کرده؟
یا تو دلی که هست کسی سود زیادی کرده؟؟؟؟؟ -
melikaaa
مثل کرونا میمونه،شما نمیتونی بگی هرکس به خودش مربوطه که ماسک بخواد بزنه یا نه!نمیتونی بگی هرکسی صلاح خودشو میدونه پس یه سریا چون دلشون میخواد پس ماسک نمیزنن!
نباید پاک بشه ولی نباید به حال خودشم رها بشه،به حال خودش رها بشه یعنی من اجازه دارم هر فحش و فضیحتی که تو خیابون میدم حق دارم اینجا هم بگم و این درست نیست! -
H_R بله، سودی داشته.. چندتاشعر میزاشتی، با هشتگ تودلی! و بعد اف!! و این ی ارامشی داشت
کاش باز کنند باز..
@M-an -
H_R در نظر شما در مورد تاپیکِ هر چی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Doyle تا پیک برای شعر گذاشتن در انواع مختلف فراوونه که خیلی از مواقع در صدر هستن
شعر مصداقی از حرف دل بود!
بعضی وقتا حرف،بعضی وقتا شکلک فقد!!..
-
melikaaa
الان تنها مشکل تودلی چت کردن بعضی هاس!
ولی خدایی جنبه های مثبت هم داشت بازم میگم
قانون(زمانی رو نمیگم )@Z-H-Z در نظر شما در مورد تاپیکِ هر چی تو دلته بریز بیرون گفته است:
الان تنها مشکل تودلی چت کردن بعضی هاس!
ولی خدایی جنبه های مثبت هم داشت بازم میگم
قانون(زمانی رو نمیگم )کاملا موافقم
-
@Infinitie-A حرف اخرتونو شدیدن قبول دارم ... حرفشونو میزنن میگن مسئولین اینجا بیان پاک کنن
بنظرتون میشه کاری کرد ؟؟؟ خوده بچه ها باید گزارش این پستارو بزنن
Abnormal
یه کار میشه کرد اونم اینه تو دلی اختصاصی بشه؛یعنی چی؟!
یعنی هرکسی نتونه توش نظر بده،چطوری؟
بالفرض اگه بگیم که فقط کسایی میتونن توی تو دلی پیام بدن که مثلا ۱۰۰۰ تا اعتبار داشته باشن(یه عدد بزرگی کلا)اینطوری دیگه هرکسی که عضو انجمن شد نمیتونه بیاد اونجا هرچی خواست بگه و بره!
اگرم کسی حرفی،چیزی،بی جنبه بازی در اورد در جا اخراج میشه و نکته مثبتش اینجاس که دیگه به همون راحتی نمیتونه اکانت بسازه دوباره بیاد تو انجمن عضو بشه،چون به ۱۰۰۰ تا اعتبار نیاز داره -
Abnormal
یه کار میشه کرد اونم اینه تو دلی اختصاصی بشه؛یعنی چی؟!
یعنی هرکسی نتونه توش نظر بده،چطوری؟
بالفرض اگه بگیم که فقط کسایی میتونن توی تو دلی پیام بدن که مثلا ۱۰۰۰ تا اعتبار داشته باشن(یه عدد بزرگی کلا)اینطوری دیگه هرکسی که عضو انجمن شد نمیتونه بیاد اونجا هرچی خواست بگه و بره!
اگرم کسی حرفی،چیزی،بی جنبه بازی در اورد در جا اخراج میشه و نکته مثبتش اینجاس که دیگه به همون راحتی نمیتونه اکانت بسازه دوباره بیاد تو انجمن عضو بشه،چون به ۱۰۰۰ تا اعتبار نیاز داره -
@Infinitie-A ماهم از اول گفتیم باید یسری تغییرات ایجاد شه ک جلوی همچین پستاییو بگیریم ...
اینم در نظر بگیریم ک بعضیا تاثیر پذیرن .. واقعا دوس ندارن قوانینو رد کنن ولی چون تحت تاثیر جو حاکم قرار گرفتن یسری لغزش داشتن ...Abnormal در نظر شما در مورد تاپیکِ هر چی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Infinitie-A ماهم از اول گفتیم باید یسری تغییرات ایجاد شه ک جلوی همچین پستاییو بگیریم ...
اینم در نظر بگیریم ک بعضیا تاثیر پذیرن .. واقعا دوس ندارن قوانینو رد کنن ولی چون تحت تاثیر جو حاکم قرار گرفتن یسری لغزش داشتن ...همونطور که اگه قراره اراده ها تقویت شه تا تودلی نیایم ، باید لغزش هارو هم بگیریم دستمون که هی کار دستمون نده ؛)
یجوری منفعت طلبی ممنوع ! -
Abnormal در نظر شما در مورد تاپیکِ هر چی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اینم در نظر بگیریم ک بعضیا تاثیر پذیرن .. واقعا دوس ندارن قوانینو رد کنن ولی چون تحت تاثیر جو حاکم قرار گرفتن یسری لغزش داشتن ...همونطور که اگه قراره اراده ها تقویت شه تا تودلی نیایم ، باید لغزش هارو هم بگیریم دستمون که هی کار دستمون نده ؛)
یجوری منفعت طلبی ممنوع !Sharllot در نظر شما در مورد تاپیکِ هر چی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Abnormal در نظر شما در مورد تاپیکِ هر چی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یجوری منفعت طلبی ممنوع !امشب برای سومین بار با حرفات موافقم
-
️
-
@M-an
.
سلام خسته نباشید
ی پیشنهادی دارم.لطفا امکان کپی پیست رو از چت باکس های شخصی حذف کنید.من خیلی نشستم پای گریه بچه هایی ک عکسشون رو برای یکی فرستادن و اون عکس دست ب دست پخش شده.می دونم ادم خودش نباید بفرسته اما تا وقتی ک خیلیا ب چنین بلوغی برای تصمیم گیری نرسیدن این کارو انجام بدین لطفا.
.
ممنوع بودن لینک خیلی خوبه.
.
پیشنهاد مهندس moein خیلی خوبه اما بعضی ها هم هستن ک سر لج و لجبازی ب باقی کاربرا منفی می دن. اینو خیلی دیدم. اعتبار لازم برای منفی دادن رو ببرید بالا لطفا. مثلا ده کا. چون تا وقتی اعتبار برسه ب 10کا طرف تا حدودی از حال و هوای کل کل در می یاد. و اینکه ب نظرم تو بحث ازاد قابلیت لایک رو بردارید. خیلی پیش می یاد کاربر با جریحه دار کردن احساسات سعی می کنه لایک جمع کنه. کلا بنظرم لایک برا بخش های درسی باشه بهتره
.
یا اینکه مثلا لایک های بخش بحث ازاد رو اعتبار کاربرا تاثیری نداشته باشه. یا حتی اعتبار رو اعضای عادی انجمن بهم ندن.مدیر یا ناظم یا ادمین با توجه ب فواید عملکرد یه کاربر در راستای محتوای اموزشی ب اعتبار ی کاربر اضافه یا از اون کم کنن
.
فعلا همینا بجای حذف مدنظرمه.بازم چیزی ب ذهنم رسید نظرمو می گم.
.
ممنون بابت این نظرسنجی