IMG_20201211_165007_875.jpg
سلام به آلایی ها
امیدوارم در مسیر رسیدن به هدف هاتون باشید
تو این تاپیک با یکی از آلایی های درجه ۱ کنکور ۹۹ مصاحبه خواهیم داشت.
قبل شروع توضیحاتی خدمتتون بگم
در حین مصاحبه پست نمی تونید بذارید
من سوال های اصلی مصاحبه رو می پرسم
شما هم خوب گوش بدین هر جا براتون سوال ایجاد شد یادداشت کنید اگه در ادامه هنوز به جواب سوال هاتون نرسیدین می تونید بپرسید (در انتهای جلسه)
انتهای جلسه پست ها رو باز می کنم که خودتون هم سوال هاتون رو بپرسید
با ما همراه باشید
امیدوارم کنار هم جلسه خوبی رو داشته باشیم 🙂
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
سلام دوستان عزیز
امروز در خدمت شما هستیم با مصاحبه با رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی کنکور 98، سرکار خانم anita_ygh . امیدوارم اینجا فضایی باشه که بشه نظراتمون رو با هر رتبه، لِوِل و سطحی به اشتراک بذاریم.
لینک تاپیک نظرات درباره این مصاحبه ( 👉 سوالات و صحبت هاتون رو میتونید اینجا به اشتراک بذارید)
کارنامۀ ایشون:
1342 Riazi.png
❓ به معنی سوال و 🅰 به معنی جواب سوال هست
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل
%(#280f8a)[سلام به دوستان خوب آلایی]
امیدوارم حالتون خوب باشه و با انرژی برای هدف هاتون تلاش کنید
تو این تاپیک مصاحبه دوست خوبمون MM.zahed رو قرار میدیم
ایشون رتبه 701 کنکور ریاضی 97 هستن
می تونید سوالات ، نظرات و کامنت های خودتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید
لینک تاپیک کامنت ها
برای مشاهده کارنامه کلیک کنید
@دانش-آموزان-آلاء @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء
%(#280f8a)[سلام به دوستان خوب آلایی]
امیدوارم حالتون خوب باشه و با انرژی برای هدف هاتون تلاش کنید
تو این تاپیک مصاحبه دوست خوبمون romisa رو قرار میدیم
ایشون رتبه 1098 کنکور تجربی97 هستن
می تونید سوالات ، نظرات و کامنت های خودتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید
لینک تاپیک کامنت ها
برای مشاهده کارنامه در سایز بزرگ تر کلیک کنید
0_1534679075079_lbf2_رتبه_درصد.png
سلام دوستان 🙂
تو این تاپیک قراره مصاحبه با سرکار خانم @fateme_mlh رو بزاریم.
ایشون رتبه 725 منطقه 3 رو کسب کردن.
هر نظری یا سوالی دارید در تاپیک زیر می تونید بیان کنید 👇
لینک تاپیک
عکس کارنامه ایشون :
برای مشاهده کارنامه در سایز بزرگ تر کلیک کنید
متن جایگزین
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء
مصاحبه با دوست خوبمون sahba
%(#ff0051)[سلام خودتونو معرفی کنید]
-سلام.من سعیده محمدزاده هستم.رتبه 743 منطقه و 708 زیرگروه یک
%(#ff0051)[از آلا اگه فیلمی دیدین نظرتونو راجع بهش بگین]
-بله من از مهرماه 95 با آلا آشنا شدم و بطور جدی و منظم از فیلم های :
(شیمی استاد آقاجانی ویدئو های جدید و قدیمی) و (دینی استاد رنجبر زاده) و (عربی استاد ناصح زاده) و (مباحث مشترک از دیفرانسیل استاد ثابتی) استفاده میکردم
و در کنار این تدریس عالی،خودم هم تلاش زیادی به کار بستم و توانستم بیشترین استفاده را ببرم
بهترین و خاص ترین و موثر ترین فیلم های آلا برای من شیمی بود که توانستم با استفاده از آن،درصد شیمی ام را از -7- (هفت) درصد در95 به 73 درصد در96 برسونم
%(#ff0051)[+در مورد آلا نظرتون رو بگین]
-چه نظری میتوانم داشته باشم جز این که آلا در حساس ترین قسمت زندگی من و خیلی از دانش آموزان محرومی مثل من همراهی شان کرده است
و اجازه نداده که کمبود امکانات و محرومیت ها آنها را از آرزو هایشان دور کند.امیدوارم همیشه پابرجا باشد و بچه های بیشتری را به آرزویشان برساند
%(#ff0051)[+در مورد انجمن]
-انجمن آلا برای من محل مناسب و موثری برای حل مشکلات درسی و همفکری با بچه های دیگر بود
البته به بچه های کنکوری توصیه میکنم که از انجمن برای حل مشکلات درسی بهترین استفاده را ببرند اما سعی کنند که زمانشان رو مدیریت کنند و از دست ندهند
%(#ff0051)[+بچه ها و...]
-حدود یک سال هست که در انجمن عضو هستم و میتوانم بگوبم این صمیمیت و همدلی را در بچه های کنکوری دیگر کمتر دیده ام.
وقتی یکی از بچه ها سوال درسی دارد همه در حد توان به او کمک میکنند،حسادت و رقابت منفی کمتر دیده میشود
و همه خواه و ناخواه ،حتی با نوشتن ریز مباحث،در حال کمک به هم هستند.سایت آلا و انجمن ، اتفاق خوبی هست و امیدوارم ادامه داشته باشد
%(#ff0051)[+بگین سالی که گذشت چطور بود از روزای سختش و روزای آسونش]
-نمیخواهم شعاری حرف بزنم و بگویم سال خوبی بود،چون بچه های کنکوری خودشان میدانند که اینطور نیست
و اگر نتیجه ی عالی میخواهند باید با جان و دل تلاش کنند و سختی ها و موانع سر راه آنها را متوقف نکند.سال کنکور بیشتر از آسانی،سختی دارد و تلاش.
بدترین قسمت ماجرا حس سر در گمی ای هست که بچه ها بابت آینده ی نامعلومشان دارند!
این ها طبیعی هست و هر کنکوری واقعی با این مسایل درگیر میشود ولی نکته مهم عبور از سختی ها و موانع و رسیدن به آسانی ها و شیرینی هاست.
خداوند خود فرموده که : ان مع العسر یسرا...در واقع برای کنکور،ما هرچه سختی بیشتری بکشیم آسانی آینده را بیشتر تضمین میکنیم
.مطمئن باشید که شیرینی بعد از موفقیتتان همه ی خستگی ها و استرس ها را از بین خواهد برد ان شا الله
%(#ff0051)[+شیرین ترین خاطره از دوران کنکور]
-فکر نمیکنم خاطره و لحظه ای شیرین تر از دیدن رتبه ام تجربه کرده باشم.
و خدارا شکر میکنم که ان لحظه را برام بهترین لحظه رقم زد نه بدترین.البته انتظار رتبه بهتری را طبق تخمین های سال گذشته داشتم ولی راضی ام به رضای خدا
%(#ff0051)[+شیرین ترین خاطره از فروم]
-فروم برای من بیشتر مواقع شیرین و دوست داشتنی بود ولی شیرین ترین خاطرات برای من دوستی با سارای عزیزم بود
و همچنین لحظه ای که بعد از اعلام نتایج برای اولین بار وارد فروم شدم و حس میکردم دیگر بدون استرس و ترس از اتلاف وقت
و تست های نزده و مرور های روی هم مانده و ... میتوانم در کنار دوستان باشم!
%(#ff0051)[+بدترین ها رو هم بگین]
-در بالا عرض کردم که فروم برای من دوست داشتنی بوده و هست
برای همین اندک ناراحتی ها و دلخوری های جزیی و اختلاف نظرها هیچ وقت برای من خاطره بدی از فروم نخواهند ساخت
%(#ff0051)[+دلیل موفقیتتون رو تو چی میدونید]
آلا و دبیران باسوادش،تلاش زیاد، توکل و توسل و انتخاب منابع خوب و ناامید نشدن!گفتم نا امید نشدن،
چون من هیچوقت به شکست فکر هم نکردم.
بارها دوستانم میپرسیدند که اگر امسال هم نشد چی؟ و من میگفتم که بهش فکر نکردم! من امسال را به عنوان اخرین فرصت میدیدم پس نهایت تلاشم را به کار بستم
%(#ff0051)[+کاری بوده که بکنید و الان بفهمین به ضررتون بوده و نباید می کردین]
-بله،هر وقت هرکس میگفتفلان کتاب خوبه من بدون تحقیقات کامل،میخریدم!
و در بعضی موارد پشیمان میشدم.
تصور میکردم کنکور خیلی عجیب و غریب هست و صددرصد از آزمون های آزمایشی نتیجه ام بدتر خواهد شد
ولی کنکور بهترین آزمون من بود و رتبه های آزمون های آزمایشیم هیچ وقت به خوبی کنکور نشده بود
%(#ff0051)[+اگه برمی گشتین چه کارایی رو انجام میدادین چ کارایی رو نمی کردین]
-یک روز وقتی داشتم اتاقم را مرتب میکردم و برگه های چرک نویس را دور میریختم به صحنه ی جالبی برخورد کردم.
پشت یک برگه چرک نویس جزوه ای مربوط به استوکیومتری از استاد آقاجانی بود،تعجب کردم و نگران شدم که شاید جزواتم را به اشتباه خراب کرده ام
اما وقتی کتابخانه ام را بررسی کردم دیدم که جزوه امسالم سالم سر جایش هست و در واقع این چرک نویس همان جزوه نیست!
سریع به یاد آوردم که این جزوه را در سوم دبیرستان از اینترنت گرفتم،چون تدریس دبیر را متوجه نمیشدم!و الان در لابلای برگه های باطله پیدایش کردم.
و افسوس خوردم از این که چرا همان موقع دقت نکردم و به آدرس آلا که در گوشه ی برگه نوشته شده بود مراجعه نکردم و ...
که اگر این کار ها را انجام میدادم شاید همان سال اول در کنکور موفق میشدم.اگر بر میگشتم به عقب تر حتما گوشه ی جزوه را نگاه میکردم!
اگر برمیگشتم به عقب هرگز وقتم را تلف نمیکردم.با این که خیلی خیلی دقت میکردم که زمان را از دست ندهم اما گاهی وقت ها وقت کُشی میکردم.از این مورد پشیمانم
و از این که از همان سال دوم دبیرستان کنکوری خواندن را شروع نکردم هم افسوس میخورم...
اما با این تفاسیر باز هم هیچ وقت آرزو نمیکنم که به عقب برگردم
%(#ff0051)[+اگه روش جالبی تو درسی پیدا کردین بهمون بگین]
-راستش روش جالب و جدیدی پیدا نکردم اما به این نکته شدیدا پی بردم که کتاب درسی فوق العاده مهم هست.
چه در زیست چه در شیمی!کنکوری های عزیز حتما کتاب های درسی را دریابند و سرسری از آنها رد نشوند
%(#ff0051)[+و توصیه ها تون برای آلایی ها ی کنکوری و آلایی های دیگه]
-همیشه به یاد داشته باشیم که کوچک ترین کاری که میکنیم در آینده ی ما عمیق ترین تاثیر را دارد.
هیچ چیز در دنیا بی دلیل نیست پس اگر دلیل اتفاقی را نفهمیدیم لزوما مبنی بر بی دلیل بودن آن نیست.
این مساله را از سلسله حوادثی که در دوره کنکور من اتفاق افتاد و منجر به نتیجه ی مطلوبم شد فهمیدم
من در جریان کنکور بخوبی فهمیدم که به قول امام علی علیه السلام «الفرصه تمر مر السحاب»
پس باید فرصت های خوبی مثل آلا و مثل زمان و مثل کنکور را از دست ندهم! «فانتهزوا فرص الخیر»...
ضمنا،خداوند فرموده که لیس للانسان الا ما سعی،پس شما به عنوان یک کنکوری باید نهایت تلاشتان را بکنید تا نتیجه ی درخور را کسب کنید
و چیزی مهم تر از تلاش برای رسیدن به هدف وجود ندارد!
نهایت تلاش،در هر دو حالت مفید هست
اگر کنکور خوبی داشتید ان شا الله،میتوانید شیرینی تلاشتان را بچشید
و اگر کنکوری خوبی نداشتید خدای نکرده،وجدانتان راحت هست که کم کاری و اهمال نکردید...
اگر طولانی شد پوزش میطلبم
موفق باشید و در سایه توجهات حضرت ولی عصر عجل الله...
%(#ff0051)[قسمت دوم مصاحبه در پست بعدی (:]
قسمت اول مصاحبه دوست خوبمون moein
%(#ff0084)[سلام خوب هستین؟]
سلام ممنونم
%(#ff0084)[میشه خودتونو معرفی کنید؟]
محمدمعين نصرخادملي استم يه منطقه٢اي از ساوه🙄 رتبه ١٥٣ منطقه
%(#ff0084)[از آلا اگه فیلمی دیدین نظرتونو راجع بهش بگین !]
از تمام جلسات استاد كبريايي استفاده كردم و از هندسه -١٠ رسيدم به ٩٠...يه تعداد مختصر جلسه هم از استاد ثابتي بهره بردم
%(#ff0084)[در مورد آلا نظرتون رو بگین]
آلا تا جايي ك امكان داشته در جهتي ك ميگه يعني برقراري عدالت تحصيلي موفق بوده...برا من نوعي ك معلم فيزيك تو كلاس يه ديود نميتونه توضيح بده واقعا عاليه
%(#ff0084)[بگین سالی که گذشت چطور بود از روزای سختش و روزای آسونش]
واقعا هيچ روز آسوني به جز بعدازظهرهاي آزمون نبود ك اونم آخراش به خودم حرومش كرده بودم
البته هر وخ خسته ميشدم يه ساعت شيمي ميذاشتم تو برنامه ام همرو بشوره ببره☺️☺️
%(#ff0084)[شیرین ترین خاطره از دوران کنکور؟]
عين تراكتور درس ميخونديم ديه خاطره خوب چيه😐
%(#ff0084)[شیرین ترین خاطره از فروم؟]
هميشه با ترس اينكه كنكورا همچين زارت به فنا بديم ميومديم تو فروم ديه خاطره خوب چيه😑
%(#ff0084)[بدترین ها رو هم بگین]
همش بدترين بود🙈
%(#ff0084)[دلیل موفقیتتون رو تو چی میدونید؟]
"ظنوا انهم احيط...دعوا الله مخلصين له الدين..."
فك ميكنم نع درس خوندن ك اين دليل موفقيتم بود
%(#ff0084)[کاری بوده که بکنید و الان بفهمین به ضررتون بوده و نباید می کردین؟]
اينكه هيچوقت با پدرمادرم نرفتم مسافرت...چون وقتي ميموندم خونه همچين ذوق آشپزي ميگرفت منو😐٤-٥ ساعت پا اجاق بودم😑
٢ ساعت هم ظرف شستن تلف ميشد...هيچي ديه اگه نميريد مسافرت از من نصيحت،به تخم مرغ قانع باشيد
البته روزي ١٠٠ بار هم مادرم بم ميگه"خاك تو سرت ك به حرف مديرتون گوش كردي رفتي رياضي"😑
%(#ff0084)[اگه برمی گشتین چه کارایی رو انجام میدادین چ کارایی رو نمی کردین؟]
با توجه به اينكه"مخور غم جهان گذران"حالا من ك نميتونم برگردم پس فايده اي هم نداره ك فك كنم برگشتم😑
ولي يه كار هس:باااااايد شيييييميووووو ٨٠ مييييزدمممم حدااااااقل😡😡😡
%(#ff0084)[خب دیگه خستتون نمی کنم فردا ادامه مصاحبه رو میریم]
ها كاكو تموم شد🙈
اینم کارنامه
0_1502021097289_IMG_2052.PNG
رتبه 743 منطقه و 708 زیرگروه یک کنکور تجربی96
-
مصاحبه با دوست خوبمون sahba
%(#ff0051)[سلام خودتونو معرفی کنید]
-سلام.من سعیده محمدزاده هستم.رتبه 743 منطقه و 708 زیرگروه یک%(#ff0051)[از آلا اگه فیلمی دیدین نظرتونو راجع بهش بگین]
-بله من از مهرماه 95 با آلا آشنا شدم و بطور جدی و منظم از فیلم های :(شیمی استاد آقاجانی ویدئو های جدید و قدیمی) و (دینی استاد رنجبر زاده) و (عربی استاد ناصح زاده) و (مباحث مشترک از دیفرانسیل استاد ثابتی) استفاده میکردم
و در کنار این تدریس عالی،خودم هم تلاش زیادی به کار بستم و توانستم بیشترین استفاده را ببرم
بهترین و خاص ترین و موثر ترین فیلم های آلا برای من شیمی بود که توانستم با استفاده از آن،درصد شیمی ام را از -7- (هفت) درصد در95 به 73 درصد در96 برسونم
%(#ff0051)[+در مورد آلا نظرتون رو بگین]
-چه نظری میتوانم داشته باشم جز این که آلا در حساس ترین قسمت زندگی من و خیلی از دانش آموزان محرومی مثل من همراهی شان کرده است
و اجازه نداده که کمبود امکانات و محرومیت ها آنها را از آرزو هایشان دور کند.امیدوارم همیشه پابرجا باشد و بچه های بیشتری را به آرزویشان برساند
%(#ff0051)[+در مورد انجمن]
-انجمن آلا برای من محل مناسب و موثری برای حل مشکلات درسی و همفکری با بچه های دیگر بود
البته به بچه های کنکوری توصیه میکنم که از انجمن برای حل مشکلات درسی بهترین استفاده را ببرند اما سعی کنند که زمانشان رو مدیریت کنند و از دست ندهند
%(#ff0051)[+بچه ها و...]
-حدود یک سال هست که در انجمن عضو هستم و میتوانم بگوبم این صمیمیت و همدلی را در بچه های کنکوری دیگر کمتر دیده ام.
وقتی یکی از بچه ها سوال درسی دارد همه در حد توان به او کمک میکنند،حسادت و رقابت منفی کمتر دیده میشود
و همه خواه و ناخواه ،حتی با نوشتن ریز مباحث،در حال کمک به هم هستند.سایت آلا و انجمن ، اتفاق خوبی هست و امیدوارم ادامه داشته باشد
%(#ff0051)[+بگین سالی که گذشت چطور بود از روزای سختش و روزای آسونش]
-نمیخواهم شعاری حرف بزنم و بگویم سال خوبی بود،چون بچه های کنکوری خودشان میدانند که اینطور نیست
و اگر نتیجه ی عالی میخواهند باید با جان و دل تلاش کنند و سختی ها و موانع سر راه آنها را متوقف نکند.سال کنکور بیشتر از آسانی،سختی دارد و تلاش.
بدترین قسمت ماجرا حس سر در گمی ای هست که بچه ها بابت آینده ی نامعلومشان دارند!
این ها طبیعی هست و هر کنکوری واقعی با این مسایل درگیر میشود ولی نکته مهم عبور از سختی ها و موانع و رسیدن به آسانی ها و شیرینی هاست.
خداوند خود فرموده که : ان مع العسر یسرا...در واقع برای کنکور،ما هرچه سختی بیشتری بکشیم آسانی آینده را بیشتر تضمین میکنیم
.مطمئن باشید که شیرینی بعد از موفقیتتان همه ی خستگی ها و استرس ها را از بین خواهد برد ان شا الله
%(#ff0051)[+شیرین ترین خاطره از دوران کنکور]
-فکر نمیکنم خاطره و لحظه ای شیرین تر از دیدن رتبه ام تجربه کرده باشم.
و خدارا شکر میکنم که ان لحظه را برام بهترین لحظه رقم زد نه بدترین.البته انتظار رتبه بهتری را طبق تخمین های سال گذشته داشتم ولی راضی ام به رضای خدا
%(#ff0051)[+شیرین ترین خاطره از فروم]
-فروم برای من بیشتر مواقع شیرین و دوست داشتنی بود ولی شیرین ترین خاطرات برای من دوستی با سارای عزیزم بود
و همچنین لحظه ای که بعد از اعلام نتایج برای اولین بار وارد فروم شدم و حس میکردم دیگر بدون استرس و ترس از اتلاف وقت
و تست های نزده و مرور های روی هم مانده و ... میتوانم در کنار دوستان باشم!
%(#ff0051)[+بدترین ها رو هم بگین]
-در بالا عرض کردم که فروم برای من دوست داشتنی بوده و هست
برای همین اندک ناراحتی ها و دلخوری های جزیی و اختلاف نظرها هیچ وقت برای من خاطره بدی از فروم نخواهند ساخت
%(#ff0051)[+دلیل موفقیتتون رو تو چی میدونید]
آلا و دبیران باسوادش،تلاش زیاد، توکل و توسل و انتخاب منابع خوب و ناامید نشدن!گفتم نا امید نشدن،
چون من هیچوقت به شکست فکر هم نکردم.
بارها دوستانم میپرسیدند که اگر امسال هم نشد چی؟ و من میگفتم که بهش فکر نکردم! من امسال را به عنوان اخرین فرصت میدیدم پس نهایت تلاشم را به کار بستم
%(#ff0051)[+کاری بوده که بکنید و الان بفهمین به ضررتون بوده و نباید می کردین]
-بله،هر وقت هرکس میگفتفلان کتاب خوبه من بدون تحقیقات کامل،میخریدم!
و در بعضی موارد پشیمان میشدم.
تصور میکردم کنکور خیلی عجیب و غریب هست و صددرصد از آزمون های آزمایشی نتیجه ام بدتر خواهد شد
ولی کنکور بهترین آزمون من بود و رتبه های آزمون های آزمایشیم هیچ وقت به خوبی کنکور نشده بود
%(#ff0051)[+اگه برمی گشتین چه کارایی رو انجام میدادین چ کارایی رو نمی کردین]
-یک روز وقتی داشتم اتاقم را مرتب میکردم و برگه های چرک نویس را دور میریختم به صحنه ی جالبی برخورد کردم.
پشت یک برگه چرک نویس جزوه ای مربوط به استوکیومتری از استاد آقاجانی بود،تعجب کردم و نگران شدم که شاید جزواتم را به اشتباه خراب کرده ام
اما وقتی کتابخانه ام را بررسی کردم دیدم که جزوه امسالم سالم سر جایش هست و در واقع این چرک نویس همان جزوه نیست!
سریع به یاد آوردم که این جزوه را در سوم دبیرستان از اینترنت گرفتم،چون تدریس دبیر را متوجه نمیشدم!و الان در لابلای برگه های باطله پیدایش کردم.
و افسوس خوردم از این که چرا همان موقع دقت نکردم و به آدرس آلا که در گوشه ی برگه نوشته شده بود مراجعه نکردم و ...
که اگر این کار ها را انجام میدادم شاید همان سال اول در کنکور موفق میشدم.اگر بر میگشتم به عقب تر حتما گوشه ی جزوه را نگاه میکردم!
اگر برمیگشتم به عقب هرگز وقتم را تلف نمیکردم.با این که خیلی خیلی دقت میکردم که زمان را از دست ندهم اما گاهی وقت ها وقت کُشی میکردم.از این مورد پشیمانم
و از این که از همان سال دوم دبیرستان کنکوری خواندن را شروع نکردم هم افسوس میخورم...
اما با این تفاسیر باز هم هیچ وقت آرزو نمیکنم که به عقب برگردم
%(#ff0051)[+اگه روش جالبی تو درسی پیدا کردین بهمون بگین]
-راستش روش جالب و جدیدی پیدا نکردم اما به این نکته شدیدا پی بردم که کتاب درسی فوق العاده مهم هست.
چه در زیست چه در شیمی!کنکوری های عزیز حتما کتاب های درسی را دریابند و سرسری از آنها رد نشوند
%(#ff0051)[+و توصیه ها تون برای آلایی ها ی کنکوری و آلایی های دیگه]
-همیشه به یاد داشته باشیم که کوچک ترین کاری که میکنیم در آینده ی ما عمیق ترین تاثیر را دارد.
هیچ چیز در دنیا بی دلیل نیست پس اگر دلیل اتفاقی را نفهمیدیم لزوما مبنی بر بی دلیل بودن آن نیست.
این مساله را از سلسله حوادثی که در دوره کنکور من اتفاق افتاد و منجر به نتیجه ی مطلوبم شد فهمیدم
من در جریان کنکور بخوبی فهمیدم که به قول امام علی علیه السلام «الفرصه تمر مر السحاب»
پس باید فرصت های خوبی مثل آلا و مثل زمان و مثل کنکور را از دست ندهم! «فانتهزوا فرص الخیر»...
ضمنا،خداوند فرموده که لیس للانسان الا ما سعی،پس شما به عنوان یک کنکوری باید نهایت تلاشتان را بکنید تا نتیجه ی درخور را کسب کنید
و چیزی مهم تر از تلاش برای رسیدن به هدف وجود ندارد!
نهایت تلاش،در هر دو حالت مفید هست
اگر کنکور خوبی داشتید ان شا الله،میتوانید شیرینی تلاشتان را بچشید
و اگر کنکوری خوبی نداشتید خدای نکرده،وجدانتان راحت هست که کم کاری و اهمال نکردید...
اگر طولانی شد پوزش میطلبم
موفق باشید و در سایه توجهات حضرت ولی عصر عجل الله...%(#ff0051)[قسمت دوم مصاحبه در پست بعدی (:]
-
قسمت دوم مصاحبه با دوست خوبمون sahba
%(#ff006f)[رشته و دانشگاه انتخابی شما؟]
ان شا الله رشته پزشکی،برای دانشگاه هنوز به تصمیم قطعی نرسیدم و قرار هست با مشاور مشورت کنم
%(#ff006f)[– دقیقا از چه منبعی برای هر درس استفاده می کردید و چه منابعی را پیشنهاد می کنید؟]
ریاضی:ریاضی من شدیدا ضعیف بود و برای همین سعی کردم در تستهای سراسری مسلط باشم و زیاد به تست های تالیفی نپرداختم،از کتاب 10سال کنکور کانون استفاده کردم
ضمنا برای فصل های مشترک بین ریاضی و تجربی از تدریس استاد ثابتی بهره بردم
زیست:در زیست برای تست از کتابهای 3بعدی نشر الگو استفاده کردم و تا دوره جمع بندی هر تست را شاید 4 یا 5 بار زده بودم.
برای زیست گیاهی،کتاب تخته سیاه و خصوصا دی وی دی آموزشی آن را چندین بار و در فواصل زمانی تقریبا منظم مطالعه کردم.
البته تست های بخش گیاهی را هم بصورت جدی از روی کتاب الگو میزدم چون سطح سوالات آن بالا تر بود
برای تدریس زیست شناسی،از دی وی دی های همایش آقای آرامفر هم استفاده کردم.یعنی از اول سال با آن شروع کردم ، و نه صرفا در زمان جمع بندی.
اما باز هم تکیه اصلی من بر کتاب درسی بود و از منابع دیگر فقط برای باز تر شدن دیدگاهم نسبت به زیست شناسی و نکات جزیی آن استفاده کردم
برای شیمی:تست از کتاب ای کیو،تدریس از استاد اقاجانی،البته از جزوات استاد اقاجانی مثل جزوه ی گروه های عاملی،
واکنش های شیمی و جزوه ی ساختارهای شیمی هم بهره بردم و از ابتدای سال سعی کردم به آنها مسلط شوم
برای فیزیک:برای تست:کتاب گاج نقره ای
برای ادبیات:منبع خاصی نداشتم.زیاد روی آن وقت نگذاشتم
برای دینی:تدریس استاد رنجبر زاده
برای مرور و تثبیت از کتاب لقمه ی آیات
برای تست از کتاب خیلی سبز.البته منبع تست برای من مهم نبود چون صرفا تست سراسری میزدم
برای عربی:تدریس استاد ناصح زاده و کتاب عربی قرمز کانون که تالیف ایشان هست.
این کتاب برای من نقش جزوه را ایفا میکرد در نتیجه وقتم برای جزوه نویسی تلف نشد.برای عربی زیاد تست کار نکردم
برای زبان:از تیک8 و کتاب جامع مبتکران استفاده کردم
%(#ff006f)[– منابع جمع بندی کنکورتون چی بود؟]
عربی:مرور چندین باره ی کتاب عربی قرمز که در بالا ذکر کردم.
من حین تماشای ویدئو های عربی،نکات اضافی را هم به این کتاب ضمیمه میکردم و جزوه ام برای جمع بندی کامل و کم حجم بود
دینی:استفاده از فیلم های جمع بندی دینی موجود در سایت و همچنین چندین بار خواندن هر سه کتاب دینی ام
که با نکاتی که از فیلم های تدریس برداشت کرده بودم کامل شده بودند
ترجیح میدادم بجای تست زدن وقتم را روی کتاب درسی بگذارم
ریاضی:خلاصه نویسی ها و فرمول هایم را از فصل هایی که میدانستم ممکن است فراموش کنم مرور کردم
زیست:ویدئوهای جمع بندی ارامفر و مرور چندین و چند باره ی کتب درسی.تست های نشان دار الگو را هم مجدد زدم
شیمی:تمرکزم را بر نکات حفظی گذاشتم و متن کتاب درسی،تست زیادی نزدم ولی تیپ تست هارا بخوبی کار کردم
در هفته اخر ، از جزوات تیپ تست و جزوات تحلیل کنکور های 94 و 95 ریاضی و تجربی و داخل و خارج استاد اقاجانی استفاده کردم
این جزوات خصوصا تیپ تست ها در یاداوری نکات جزیی و فراموش شده ی شیمی به من کمک زیادی کرد و روز کنکور بعضی از سوالات برایم تکراری و آسان بود
.البته این حجم مطالب برای یک هفته ی اخر زیاد بود
ولی من چاره ای نداشتم چون تا قبل از هفته ی اخر ، اصلا یادم نبود که از این جزوات استفاده کنم!
جزوات گروه های عاملی و ساختار ها و واکنش های شیمی را هم چندین بار در زمان جمع بندی مرور کردم
فیزیک:به مرور فرمول ها و تست های نشان دار اکتفا کردم
%(#ff006f)[اگه برمی گشتید به عقب کدوم کتاب هارو دیگه سمتش نمیرفتید ؟ با ذکر دلیل !]
کتاب های فاگوزیست:غلط های تایپی زیاد.ذکر مطالبی که بعضا با متن کتاب درسی در تضاد است و دانش اموز را دچار سردرگمی میکند.
ذکر مطالب حاشیه ای و بی فایده که باعث به حاشیه رفتن نکات مهم میشود و...
%(#ff006f)[– نظرتون درباره درس خوندن گروهی ؟ مفید هستش ؟]
راستش من تجربه ای در این مورد ندارم ولی تصور نمیکنم مفید باشد
چرا که مشخصا باعث پرت شدن حواس و اتلاف وقت بیشتری میشود
ممکن است برخی از هم گروهی ها رو راست نباشند و به این علت به بقیه ضربه بزنند
ممکن است مدام حرف های منفی بزنند و بقیه را مایوس کنند
ممکن است بین دوستان رقابت منفی و حسادت ایجاد شود
ممکن است گروه دوستان به فرد اعتماد به نفس کاذب بدهند و او را در ادامه مسیر سست کنند و ...
%(#ff006f)[– روش مطالعه هر درس رو خیلی مفید و خلاصه میگید؟]
عربی:مرور مرور مرور.قواعد فرار هست و نیاز به مرور زیادی دارد
دینی:تسلط بر ایات و ارتباط دادن ایات با متن درس و با هم
ادبیات و زبان:روش خاصی نداشتم
ریاضی:حل تیپ تست ها و تسلط عالی بر موارد پرتکرار.تمرکز بیشتر بر فصول پر سوال و اسان
زیست:دوست شدن با کتاب درسی!
من هیچ وقت درس نامه های کتاب های دیگر حتی نشر الگو را نخواندم و ترجیح میدادم نکات را از تست استخراج کنم حتی اگر به قیمت غلط زدن تست باشد!
ولی لقمه ی آماده ای تحت عنوان درسنامه به من تعارف نشود!
نکته نویسی افراطی در کتاب درسی و شلوغ کردن حواشی کتاب را اصلا پیشنهاد نمیکنم
شیمی:تسلط بر همه ی بخش های شیمی.هیچ چیز را سرسری و بی اهمیت نمی دانستم و سعی کردم به همه ی بخش ها مسلط شوم.
نکات حفظی،مساله ها،فعالیت ها و حواشی کتاب،ساختار ها و واکنش ها و ... همه و همه برایم مهم بود...
%(#ff006f)[– روش شما برای مرور درس ها چه بود؟]
روش خیلی عجیبی نداشتم،روش های معمول و متداول!
نکته مهم برایم این بود که سعی میکردم مرور کردنم تبدیل به دوباره خوانی و اضافه خوانی نشود
و البته از هیچ نکته ی مهمی هم عبور نمیکردم
مسایلی که در ازمون ها اشتباه میزدم را بیشتر مرور میکردم و از مرور کردن بیش از حد و افراطی نقاط قوت پایدارم پرهیز میکردم
%(#ff006f)[– نقش مشاور را درموفقیت تان چقدر میدانید؟به نظر شما لازم به مشاور هست یا نه؟]
مشاور نداشتم.نمیدانم مشاور داشتن چجوری هست و مشاور چه کار میکند و آیا مشاور میتوانست کمکی به من بکند یا نه؟برای همین نمیتوانم نظر خاصی داشته باشم
%(#ff006f)[– شرکت در ازمون ازمایشی ضرورت دارد یا نه؟ کدوم آزمون میرفتین]
ضرورت ندارد ولی کمک کننده هست.به شرط استفاده ی درست از ازمون و نه صرفا ازمون دادن!
برای من نقش اصلی ازمون ها شناخت نقاط ضعف و قوتم بود.از ازمون قلمچی در طول سال و از ازمون های جامع سنجش در دوران جمع بندی نهایی استفاده کردم
%(#ff006f)[– تا به حال از درس خواندن خسته شده بودید یا نه؟ چند تا راهکار واسه افزایش انگیزه درس خواندن به داوطلبان پیشنهاد میکنید؟]
بله خسته میشدم.طبیعی هست چون ما انسانیم و غالبا از کارهای تکراری خسته میشویم.
تا قبل از عید اگر خیلی خسته میشدم و بازدهی ام بصورت ملموسی کم میشد،با خانواده بیرون میرفتم و از طبیعت و همصحبتی با عزیزانم در هوای تازه،انرژی میگرفتم.
اگر این خستگی بعد از عید بود،ترجیح میدادم صرفا از اتاقم خارج شوم
و با خانواده صحبت های غیر کنکوری داشته باشم و با هم چای یا میوه بخوریم و بعد برگردم سر درسم.
راستش من خیلی به انگیزه گرفتن از متن های انگیزشی و سخنرانی های انگیزشی و ... معتقد نیستم.
به نظر من انگیزه از درون فرد جوشش میکند و نه با حرف بقیه کور میشود و نه با حرف بقیه فوران میکند.
%(#ff006f)[همه چی بسته به این هست که هدفت چقدر برایت مهم هست؟چقدر برایش میتوانی هزینه کنی؟چقدر با رسیدن به آن زندگی ات فرق خواهد کرد؟]
و...این ها خودش انگیزه می آورد و انگیزه که آمد به این راحتی ها کم نمیشود
من در منطقه محرومی هستم،اینجا کلاس کنکور چیز ناشناخته ایست و برای خریدن کتاب تست باید حداقل 90 کیلومتر برویم و برگردیم!
البته گاهی تبدیل میشود به 400 کیلومتر!
خبری از مشاور تحصیلی و اموزشگاه و ... نیست
همه ی این محرومیتها انگیزه ای می آورد که با هیچ زمین خوردنی کور نخواهد شد...
%(#ff006f)[– میزان ساعت خواب شما در شبانه روز چقدر بود؟]
بطور متوسط 6 ساعت میخوابیدم
%(#ff006f)[– چند ساعت از هفته رو به تفریح اختصاص داده بودید؟]
عصر جمعه های بعد از ازمون درس نمیخواندم.تفریحم برنامه خاصی نداشت
و هروقت حس میکردم نیاز به دور بودن از کتاب ها دارم،یکی دو ساعتی را با خانواده بیرون میرفتیم
%(#ff006f)[– در تابستان مطالعه و تمرکز شما بر روی دروس پایه و پیش به چه میزان بود؟]
من پشت کنکوری بودم و متاسفانه در تابستان منظم درس نخواندم.
بطور جدی از مهرماه شروع کردم
%(#ff006f)[– برنامه ریزی بلند مدت و کوتاه مدت چه میزان در موفقیت شما تاثیر داشت؟]
نمیتوانم بگویم خیلی موثر بود یا بی تاثیر بود.بطور متوسط.
همان قدری که از یک برنامه ریزی انتظار می رود
مثلا برنامه بلند مدت به من ارامش خاطر میداد که فلان مباحث تا آخر ماه تمام خواهد شد.همین مساله موجب اعتماد به نفس و کم شدن استرسم میشد.
و برنامه کوتاه مدت،راستش همیشه طبق برنامه نبودم و گاهی عقب میوفتادم ولی در کل،یک برنامه ای که 90 درصد ان اجرا شده از بی برنامگی بهتر است
%(#ff006f)[– بهترین روش مرور دروس پایه در طول سال تحصیلی چیست؟]
بستگی به این دارد کدام درس باشد.مثلا برای زیست ترکیب کردن با فصل های دیگر برای من بهترین روش بود.
یک کنکوری عزیز آنقدر تست ترکیبی باید کار کند که برخی مسایل برایش جزو بدیهیات شود و سرجلسه نیازی به تحلیل و فکر کردن نداشته باشد.
مثلا ویژگی های جانوران از سال دوم.ملخ و پرنده و هیدر و ...باید جوری باشد که وقتی میگوییم ملخ،
همه تیتر های مربوط به ملخ در همه ی کتابهای زیست در ذهن فرد ردیف شوند
برای شیمی تست زدن به نظر من بهترین روش مرور و تثبیت هست.خصوصا حل تیپ تست برای مسایل شیمی
%(#ff006f)[– چند راهکار برای خلاصه نویسی مفید دروس؟]
استفاده از نمودار های شاخه ای
استفاده از شکل و نقاشی!!این روش برای من خیلی جواب میداد.البته نباید ان را افراطی به کار برد
استفاده از خودکارهای رنگی.شاید از دیدگاه برخی این کار زیادی دخترانه به نظر برسد ولی برای من موثر بود
جملات بدون فعل و تیتروار
ذکر کلیدواژه هایی که باعث میشود مطالب دیگر را بخاطر آورید و ...
%(#ff006f)[– نسبت مطالعه دروس عمومی و اختصاصی را چقدر میدانید؟]
نظر خاصی ندارم.
من در این مورد خوب عمل نکردم و نمیتوانم راهنمایی کنم.
%(#ff006f)[– تقسیم بندی مطالعاتی شما چگونه بود؟ چه مقدار را به تست و چه مقدار را به مطالعه اختصاص میدادید؟]
خب ببینید این ها خیلی وابسته به نوع درس هست.
برای درس هایی مثل ریاضی و فیزیک بیشتر تست میزدم.
برای درس هایی مثل زیست ترجیح میدادم که مطلب را با تست یاد بگیرم.برای شیمی بصورت تقریبا مساوی به تست و به مطالعه اختصاص میدادم و ...
%(#ff006f)[– میزان اهمیت دروس پایه و تاثیرشان در رتبه شما؟]
در سال اولی که کنکور دادم در دروس پایه شدیدا ضعف داشتم و تصور میکردم
که فقط با تسلط بر پیش دانشگاهی میتوانم درصد خوبی کسب کنم.
ولی اینطور نبود چون سوالات ترکیبی هستند و نمیشود به یک کتاب اکتفا کرد...سال دوم دروس پایه را مسلط شدم طوری که شیمی دوم نقطه قوت من بود.
و طبعا سوالات ترکیبی دوم و بقیه ی کتابها هم برایم اسان بود.مشابه این اتفاق در زیست هم برایم افتاد
%(#ff006f)[– به داوطلبانی که در سال های پایه درس نخواندند چه توصیه ای دارید؟]
من خودم هم در سالهای پایه درس نخواندم.در واقع اصلا درس خواندن بلد نبودم.درس خواندن من فقط در همین یک سال اخیر بود!
توصیه میکنم عزیزانی که شرایط مشابه من را دارند اصلا نگرانی به خودشان راه ندهند.
درست هست که کارشان از بقیه داوطلبان سخت تر شده ولی هیچ چیز غیر ممکن نیست.با تلاش بیشتر میتوانند به هدفشان برسند.
دروس پایه و پیش را طبق برنامه ازمون ها پیش بروند
و سعی کنند دروسی را که لازم هست در طول این مدت ترکیبی بخوانند
%(#ff006f)[مطالعه در تابستان چه میزان در موفقیت شما در ازمون سراسری نقش داشت؟]
متاسفانه مطالعه نداشتم
%(#ff006f)[– چه دروسی باید درتابستان خوانده شود که اهمیت بیشتری دارد؟]
از نظر من پایه و نیمسال دوم پیش.خصوصا زیست نیمسال دوم.
چون اهمیت بالایی دارند.نیمسال دوم هم چون در انتهای سال تدریس میشود، ممکن است داوطلبان در تست زدن و تسلط به آن در فرصت کم باقی مانده به مشکل بخورند
پس بهتر هست که تابستان هم این مباحث مطالعه شود
%(#ff006f)[-نقش و اثر خانواده در موفقیت شما؟]
واقعا نمیشود توصیف کرد.
مطمئنا خانواده نزدیکترین افراد به هر فرد هستند و همکاری انها بیشترین تاثیر را در رسیدن به هدف دارد.
تک تک اعضای خانواده ی من بیشترین تلاش را برای موفقیت من کردند
مادرم که با وجودشان و حساسیت هایشان در خانه برایم آرامش ایجاد کرده بودند و در سخت ترین مواقع در این مدت به من قوت قلب و امید میدادند.دستشان را میبوسم
پدرم که پا به پای من در این مسیر تلاش کردند.اگر حمایت های مادی و معنوی ایشان نبود،اگر برای کنکور مجدد به من اعتماد نمی کردند،و ...
صددرصد من نمیتوانستم در این مسیر موفق شوم
در شهر ما ازمون های سنجش برگزار نمیشد،پدرم برای هر ازمون جامع من را تا شهر مجاور همراهی میکردند،شهر من کتابفروشی ندارد،
برای خریدن کتاب در وسط هفته مرخصی میگرفتند
و گاهی تا 400 کیلومتر با هم میرفتیم برای خریدن یک کتاب تست!این ها فقط گوشه ای از زحماتی هست که هرگز نمیتوانم جبران کنم
و خواهر عزیزم که دلشوره و اضطرابش برای آینده ی من گاهی از خودم بیشتر بود!همیشه به من امید و انرژی مثبت هدیه میکرد
و فداکارانه داوطلب میشد تا نگرانی هایم را با او تقسیم کنم...
%(#ff006f)[-چقدر رتبتون در حد انتظارتون بود؟چقدر با رتبه ی ازمون های ازمایشی فاصله داشت؟]
طبق تخمین 95 رتبه ی من بهتر از این رتبه میشد.اما باز هم خدا را شاکرم
در واقع من در ازمون های ازمایشی فقط یک بار رتبه ی سه رقمی اوردم!کنکور من بهترین ازمونم بود
%(#ff006f)[-ایا سوالات را به ترتیب دفترچه پاسخ دادید؟]
در عمومی ها بله
و در اختصاصی ها خیر.به ترتیب:ریاضی و زیست و شیمی و فیزیک
%(#ff006f)[– مهمترین توصیه ای که برای داوطلبان کنکور 97 برای استفاده از بازه ی زمانی پیش رو دارند ، چیست؟]
وقت را تلف نکنند.هر لحظه را لحظه ی سرنوشت ساز ببینند.من وقتی به قبل از کنکور نگاه میکنم دلم میلرزد و با خودم میگویم
خداراشکر که فلان جزوه را یک بار دیگر خواندم!
خداراشکر که فلان فرمول را روز اخر مرور کردم،خدا را شکر که لحظاتم را تلف نکردم وگرنه معلوم نیست که چه بلایی سر نتیجه ی کنکورم می اوردم.
مثل فردی که از روی یک پل پوسیده و لرزان عبور کرده و وقتی به عقب نگاه میکند دلش میلرزد از این که اگر بخاطر یک قدم اشتباه می افتادم پایین چی؟
گول موسسات گوناگون را نخورند.وقت برای ازمون و خطا وجود ندارد و این صحنه هم صحنه ی ازمون و خطا نیست! حرف آینده ی فرد در میان است و وقت کم است
دنبال حواشی های مد شده بین کنکوری ها نباشند و همه تمرکز را روی درس بگذارند.خودشان را گول نزنند.
واقعا نیازی هست که یک کنکوری از همه ی حالات درس خواندن و میان وعده خوردنش در فضای مجازی عکس نشر بدهد؟!
از نظر من این خودش موجب حواس پرتی هست.البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند
%(#ff006f)[-موفقیت خود را تقدیم به چه کسی میکنید؟]
موفقیتم را تقدیم به دو شهید گمنام 17 و 19 ساله ای میکنم که مزار مطهرشان در روزهای سخت کنکور پناهگاه و آرامش بخش ذهن خسته ی من بود
و دست یاریگرشان را در لحظات سخت زندگی ام احساس کردم
موفق باشید
یاعلی