تجربی/یازدهم/شروع
-
سلام من امسال میرم یازدهم رشته تجربی تازه میخام شروع کنم به خوندن و تست زدن و کنکور میشه بگین از کجا و چطور شروع کنم از چه منابعی استفاده کنم؟
چطور برنامه ریزی کنم؟ -
-
سلام من امسال میرم یازدهم رشته تجربی تازه میخام شروع کنم به خوندن و تست زدن و کنکور میشه بگین از کجا و چطور شروع کنم از چه منابعی استفاده کنم؟
چطور برنامه ریزی کنم؟سجاد موسوی
سلام
خوبین؟
انشاالله دوستان میان راهنمایی می کنن و تجربه هاشون رو میگن
ولی یک توصیه از من:
خودتون رو با خرید کتاب های تست مختلف برای یک درس و ارشیو کردن فیلم های اموزشی موسسات مختلف برای یک درس ،گیج و ذلیل نکنین
تبلیغات موسسات بسیار گسترده هست و همه کتاب های مختلف و کلاس انلاین و فیلم های اموزشی تولید می کنند،یه وقت فکر نکنید با خرید محصولات موسسات مختلف برای یک درس دیگه موفق میشین -
خوب اول اینکه شما تا الان چی خوندین تا کجا رفتین و کدوم موسسه ازمون می دید
-
دهم چقد مسلط هستید
-
@نگین-وهاب-مقدم در تجربی/یازدهم/شروع گفته است:
خوب اول اینکه شما تا الان چی خوندین تا کجا رفتین و کدوم موسسه ازمون می دید
دهم ک خوندم و شاگرد اول هم شدم ولی خب میدونی دیگه پارسال چی شد و تقریبا 5 ماه از درس فاصله گرفتم و الان میخام از صفر شروع کن هم دهم هم یازدهم
-
ازمونی شرکت کردید
-
-
عالیه اگه تشریحی خوب کار کردید یازدهمو الان شروع کنید یازدهم با هر ازمونی و اگه هم نه عیبی نداره خودتون از خودتون ازمون بگیرید پیش خوانی کنید و سعی کنید هر جا ترکیبی بودم یه کوچلو دهمو بخونید ولی یازدهمو امسال تمام تمام کنید به صورت عالی ببندید یازدهمو و در تابستان دهمو بیشتتر بخونید و یازدهم مرور کنید
-
سعی کنید از الان جایی که ترکیبی با دهم بخونید اونو و یه ازمون شرکت کنید هر جا مشکل داشتید از فیلم های الا استفاده کنید
-
عالیه اگه تشریحی خوب کار کردید یازدهمو الان شروع کنید یازدهم با هر ازمونی و اگه هم نه عیبی نداره خودتون از خودتون ازمون بگیرید پیش خوانی کنید و سعی کنید هر جا ترکیبی بودم یه کوچلو دهمو بخونید ولی یازدهمو امسال تمام تمام کنید به صورت عالی ببندید یازدهمو و در تابستان دهمو بیشتتر بخونید و یازدهم مرور کنید
مرسی بابت نظرتون
️
-
کتاب تست زنی بستگی به خودتون داره در چه سطحی هستید خیلی سبز برا زیست و شیمی و ریاضی میکرو و فیزیک خیلی سبز و عمومی ها سیر تا پیاز هم عالیه در سطح متوسط
-
مرسی بابت نظرتون
️
سجاد موسوی خواهش
-
**سلام
ویدئو های و تدریس کدوم استاد واسه فیزیک یازدهم خوبه؟
%(#ff0000)[منظورم اساتید آلا هست] ** -
**سلام
%(#ff0000)[منظورم اساتید آلا هست] **سجاد موسوی
سلام.من از فیلم های آقای داداشی استفاده کردم.مثال زیاد حل میکنن و یکم طولانیه ولی خوبه. -
سجاد موسوی
سلام.من از فیلم های آقای داداشی استفاده کردم.مثال زیاد حل میکنن و یکم طولانیه ولی خوبه.Hhh Hh ولی میگن کازانیان بهتره
️
چون کارگاه تست زنی هم داره -
**سلام
%(#ff0000)[منظورم اساتید آلا هست] **سجاد موسوی سلام
ببین چون فعلا تازه قراره فیزیک یازدهمو بخونی توصیه میکنم با آقای داداشی ببینی،چون اقای داداشی از صفر یازدهم فیزیک شروع میکنه و برای کسی که تازه میخواد با درس آشنا بشه خوبه!
آقای کازرانیان بصورت عادی تست های قوی و خوب حل میکنه،البته درس هم توضیح میدن ها،ولی خب تکنیکشون اینه که مثلا دانش اموز مفهومو یاد گرفت باید بره تست کار کنه ولی برای من که فیزیکم خیلی خوب نیست،بهتر بود از اقای داداشی استفاده کنم،و الا هردو عالی درس میدن -
Hhh Hh ولی میگن کازانیان بهتره
️
چون کارگاه تست زنی هم دارهسجاد موسوی
بله ایشون هم خوب هستن.
آقای داداشی به صورت تشریحی توضیح میدن(فیلم های صفر تا صد)
و آقای کازرانیان تستی(کارگاه تست)(البته در کارگاه تست قبلش نکات کلی و فرمول ها رو هم میدن) -
سلام باز هم من...
روش مطالعه دروس شیمی و فیزیک و ریاضی رو میخاستم
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @ریاضیا @همیار -
سلام باز هم من...
روش مطالعه دروس شیمی و فیزیک و ریاضی رو میخاستم
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @ریاضیا @همیارسجاد موسوی شیمی اول درسنامه بعد ریز به ریز کتاب درسی هر واکنشی بود حفظ کنید و خوب تحلیل کنیدو اگه مشکل داشتید استاد پویا نظر ببینید بعد از تست و رفع اشکال منظورمه