7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید
-
سلام بچه ها تو پست قبلی که گذاشتم پرسیدم چه کتابی برای زیست دهم خوبه جواب دادید خیلی ممنون بعد من دارم میرم ۱۱ریاضی و میخوام سال آخر تغییر رشته بدم و تازه متوجه شدم به تجربی علاقم بیشتر هستش بنظرتون تو این شرایط که یازدهم و دهمو باهم باید جمع کنم از چه کتابایی باید استفاده کنم برای زیست و چیکار کنم که جبران شه؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید واقعا
@راهنما-زیست
@تجربیا -
توصیه ی من به تو اینه که همین امسال سعی کن تغییر رشته بدی
هرچند که فکر نکنم تو این تایم کم بتونی کاری کنی
ولی اگر جدی و مصمم هستی از صفر تا صد های آقای موقاری یا راه ابریشم استفاده کن
نمونه سوال امتحانی زیاد حل کن
فیلم ببین با فیلم مطالب بهتر برات جا می افته
نت برداری خیلی خوبه .وقتی بنویسی مطالب بهتر تثبیت میشن تو ذهنت
و سعی کن در کنار تشریحی تستی هم کار کنی -
دریا دریایی
سلام جدا خیلی ممنون بابت نظرت،راستش امسال خیلی سعیمو کردم تغییر رشته بدم دیر شد نتونستم ولی سعیمو میکنم برای زیست خیلی ممنونم بابت نظرت یعنی بنظرت بیشتر روی تشریحی فعلا تمرکز کنم بعد همون خیلی سبز برای زیست خوبه؟یا شما کتاب دیگه ای استفاده میکنین -
Asal Arabgari
چون داری میری کلاس یازدهم و قراره کنکور تجربی بدی
کارت سخت میشه
چون زیست درسی نیست که بشینی یه ماهه بخونی
به نظرم از الان که وقتت آزاده شروع کن به دیدن کلیپ های آقای موقاری
و تشریحیت رو قوی کن
بعد کارگاه های تست ایشون رو برای تقویت تستت ببین
تا میتونی سعی کن تشریحیت رو قوی کن چون وقتی میتونی تست زیست بزنی که متن کتاب خوب یادت مونده باشه -
Asal Arabgari
شرایطت رو درک میکنم چون منم مثل تو بودم
من تو اون موقع از کتاب خیلی سبز قسمت درسنامه اش استفاده میکردم
خوب بود، ولی وقتم رو خیلی میگرفت اما خوب در فهم مطالب کمکم میکرد
کتاب های فاگو هم میتونی استفاده کنی ولی یکم سخت میشه برات چون مطالب رو زیادی گسترش داده اگه خیلی به زیست علاقه داری بخونش اما اگه فقط در حد یه پاس شدن و درصد اوردن تو کنکوره نه سراغش نرو -
دریا دریایی
من از یکی شنیدم کتاب زیر ذره بین خوبه بعد تو ذهنمه نصف سال تحصیلی رو روی زیست ۱۰ و بیشتر از نصف دیگش رو زیست ۱۱ تمرکز کنم بنظرتون راه خوبیه؟؟؟
یعنی تو ذهنم اینه اوایل که رو زیست ۱۰ تمرکز کردم تشریحی بخونم بیشتر بعد ۱ ماه و خوده ای تست بزنم کلا و تشریحیارو مرور کنم فقط نمیدونم بنظرتون کتاب زیر ذره بین خوبه یا کتابای دیگه ایو استفاده کنم؟؟؟ -
دریا دریایی
من کلا مفهومی دوست دارم یادبگیرم درسارو بیشتر تو فکر درک تشریحی و مفهومیم که تو کنکورم نتیجه خودشو داشته باشه فاگو اینطوری کمک میکنه یا زیر ذره بین بگیرم مبگن شبیه کتاب درسیه -
Asal Arabgari
من زیرذربین رو توصیه نمی کنم چون واقعا چیز خاصی توش نیست
به نظرم شما اگه سراغ درسنامه ی خیلی سبز و آموزش های آقای موقاری برید از همه نظر بی نیازید
من تو موقع تغییر رشته ام فقط خیلی سبز استفاده کردم و نمونه سوال و تونستم پاس شم -
Asal Arabgari
اما در مورد روشی که به کار گرفتید باید بگم که به نظر من دهم سنگین تر از یازدهم هست
برای گیاهی که قطعا دهم سنگین تره
و گوارش و گردش مواد دهم هم سنگینه
مخصوصا که معلم نداری گفتار اول فصل ۴ دهم برات خیلی سنگین میشه (من خودم زجر کشیدم بی معلم تا اینو یاد گرفتم )
و برای یازدهم فصل ۷ و ۵ سنگینن و گفتار دوم فصل سه
پس به نظرم اول بشین رو دهم کار کن
چون دهم بیس کارت برای یازدهم و دوازدهم هست -
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to دریا دریایی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
دریا دریایی در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
Asal Arabgari
من زیرذربین رو توصیه نمی کنم چون واقعا چیز خاصی توش نیست
به نظرم شما اگه سراغ درسنامه ی خیلی سبز و آموزش های آقای موقاری برید از همه نظر بی نیازید
من تو موقع تغییر رشته ام فقط خیلی سبز استفاده کردم و نمونه سوال و تونستم پاس شماره
خانم دریا درست میگن
زیست زیر ذره بین ،همون متن کتاب های درسی هست که نکات کنکوری که سال های قبل مورد توجه بوده رو در حاشیه کتاب اورده
این کتاب ،اموزشی نیست که بخواد در یادگیری زیست به شما کمک.کنه
به درد بچه هایی میخوره که خود کتاب درسی زیست تو بازار گیر نیاوردن یا میخوان کل کتابای درسی زیست رو یه جا کنار هم داشته باشن -
دریا دریایی
من چه کتابیو بگیرم از خیلی سبز چون کتاب درسنامه خالیشو تاحالا ندیدم کتاب درسنامه جدا داره؟؟؟ -
دریا دریایی
خیلی ممنونم بابت نظرتون فقط سوالی که داشتم اینه از چه موقعی شروع به تست زدن بکنم -
Asal Arabgari همون کتاب تست خیلی سبز رو بگیر درسنامه اش کنار پاسخ تشریحی اش هست
-
دریا دریایی
واقعا ازتون ممنونم فقط اینکه بهم بگید چه موقعی شروع به تست زدن بکنم واقعا ممنون میشم -
Asal Arabgari در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
دریا دریایی
واقعا ازتون ممنونم فقط اینکه بهم بگید چه موقعی شروع به تست زدن بکنم واقعا ممنون میشمنمی دونم واقعا
بستگی به خودت داره هر وقت احساس کردی مسلطی شروع به تست زدن کن
من مثلا اونموقع سر فصل کلیه ها و تنفس یکم تست زدم ولی گوارش و قلب نه
چون سعی کردم بیشتر بخونم تا تست بزنم -
دریا دریایی
مرسی واقعا ازت ممنونم -
Asal Arabgari در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
دریا دریایی
مرسی واقعا ازت ممنونمخواهش میکنم
-
دریا دریایی سلام منم شرایط ایشونو دارم یعنی ریاضیم و بعد تصمیم گرفتم برم تجربی و خب نشد تغییر رشته بدم و از ی مشاور پرسیدم گفت کلا دیگه تا دوازدهم بمون ریاضی که بعد نخوای مدرستو عوض کنی چون با اون محیط سازگار تری... حالا شمام نظرتونو میشه بگید️
-
دریا دریایی اها بله ممنون ی چیز دیگه اینکه الان من میرم یازدهم و اگه بخوام از اول سال یازدهم شروع کنم و روزی ی کلیپ از استاد موقاری ببینم خب احتمالا تا اخرای بهمن تموم میشه بعد برم سراغ زیست دوازدهم یا نه برگردم دهم یازدهم رو مرور کنم باز و تست بزنم؟؟