7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید
-
mahla bpz
تو تابستون به نظرم همین دهم و یازدهم رو مرور کنید بهتره
البته اینم بگم که زیست دوازده واقعا نیازه خیلی بخونیدش و درس ریاضی ها واقعا سال دوازدهم سنگینه
پس باید اعتدال رو برقرار کنید تا هم به دروس خودتون برسید و هم زیست رو بخونید
و اگه توی پایه خوب جمع بندی کنید و با دقت یاد بگیرید میشه از تابستون دوازده رو شروع کنید که دیگه وسط سال اذیت نشید -
Asal Arabgari
چرا سال آخر تغییر رشته میدی؟!
واسه یازدهم برو تجربی
منم تصمیم تو رو داشتم ولی همون هفته اول ک رفتم ریاضی
عاشق ریاضی شدم:) -
دریا دریایی ممنون از راهنماییت
-
mahla bpz در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
دریا دریایی ممنون از راهنماییت
-
sandiiii در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
Asal Arabgari
واسه یازدهم برو تجربی
عاشق ریاضی شدم:)چون وقته تغییر رشته گذشته مجبورم
-
Asal Arabgari اقا مگه تجربیا چیکار میخوان بکنن انقد خودتو درگیر تغیر رشته نکن ی درسه دیگه فقططط ی زیسته طرف از فنی حرفه ای میره تجربی کنکور میده حالا تو از ریاضی انقد نگران نباش منم مثل توعم
-
Asal Arabgari اره بابا مطمعن باش تو الان از خیلی تجرببای دیگه بالاتری زیستتم که دیگه عشق جان استاد موقاری هستش با اون میری جلو
-
Asal Arabgari در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
sandiiii در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
Asal Arabgari
واسه یازدهم برو تجربی
عاشق ریاضی شدم:)چون وقته تغییر رشته گذشته مجبورم
عاهان فک کردم دهمی
الان خوندم نوشتی داری میری یازدهم
موفق باشی -
mahla bpz در زیست چه کتابا و روشی برای شرایط من مناسب تره؟؟؟لطفا کمک کنید گفته است:
sandiiii سلام میگم به نظرتون من اگه سال اخرم تغییر رشته ندم بعد بد میشه؟؟اخه خیلی دو دلم
ینی میخوای دوازدهمم ریاضی بخونی بعد کنکور تجربی بدی؟!
-
sandiiii اره
بنظرم از یه مشاوره کمک بگیر
ولی خب وقتی میتونی دوازدهمت رو تجربی بخونی
و تمرکزت رو بزاری روی زیست
ن درسای گسسته و هندسهی ریاضی
نتیجهی بهتری میگیری
این نظر من بود ولی حتما با یه مشاور مشورت کن -
sandiiii خب رفتم یکیشون گفت که نه برو تجربی و اینا ولی یکی دیگشون گفت تو اگه یازدهم میرفتی ی چیزی ولی الان که تاحالا نرفتی و میخوای برا دوازدهم بری بهتره نری چون فضای مدرست معلمات دوستات همه اینا تغییر که میکنه ممکنه اذیت بشی یه فشار که از طرف کنکور بت وارد میشه ی فشارم اینجوری بهت وارد بشه..
-
sandiiii خب رفتم یکیشون گفت که نه برو تجربی و اینا ولی یکی دیگشون گفت تو اگه یازدهم میرفتی ی چیزی ولی الان که تاحالا نرفتی و میخوای برا دوازدهم بری بهتره نری چون فضای مدرست معلمات دوستات همه اینا تغییر که میکنه ممکنه اذیت بشی یه فشار که از طرف کنکور بت وارد میشه ی فشارم اینجوری بهت وارد بشه..
بستگی به شخصیت خودت هم داره
من خیلی از دوستام تغییر رشته دادن
هم سال یازدهم و هم دوازدهم
ولی این مشکلات رو نداشتن
چون ارتباطشون رو با کلاسمون و دوستاشون قطع نکردن
ولی خودت فکر کن ببین فشاری ک از تغییر کلاس و فضا
بهت وارد میشه بیشتره
یا فشاری ک باید هم درسای ریاضی رو بخونی
واسه معدلت و هم در کنارش زیست رو عالی بخونی