جمعه آزمون
-
FaMi تو هر آزمونی بازه تراز متفاوته
مثلا تو قلم چی که سخت ترین حساب میشه4000 تا 5000حدوداضعیف
5000تا 6000 متوسط.6000تا 7000 سطح بالا و 7000 به بالا جز بهترین ها هستن
ولی برای گزینه دو 5500تا 6500 حدودا پایین 6500تا 7500 متوسط و همینطور میره بالا
سنجشم که دیگه بماند 10000تا11000 جز خوبا حساب میشن
البته آزمون به آزمون متفاوته صد در صدsaba zarei
عالی
-
saba zarei
عالی
-
FaMi تو هر آزمونی بازه تراز متفاوته
مثلا تو قلم چی که سخت ترین حساب میشه4000 تا 5000حدوداضعیف
5000تا 6000 متوسط.6000تا 7000 سطح بالا و 7000 به بالا جز بهترین ها هستن
ولی برای گزینه دو 5500تا 6500 حدودا پایین 6500تا 7500 متوسط و همینطور میره بالا
سنجشم که دیگه بماند 10000تا11000 جز خوبا حساب میشن
البته آزمون به آزمون متفاوته صد در صد -
saba zarei مرسی از توضیحتون
رفقا کسی از تکنیک ضربدر منفی استفاده میکنه توی ازمون ها؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @دوازدهم @تجربیا -
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @دوازدهم @تجربیا@dr-aryan در جمعه آزمون
گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @دوازدهم @تجربیاتوی ازمونای انلاین نمیشه ازش استفاده کرد
-
@dr-aryan در جمعه آزمون
گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @دوازدهم @تجربیاتوی ازمونای انلاین نمیشه ازش استفاده کرد
-
@dr-aryan ازمون انلاین هم میشه ازش استفاده کرد به شرطی ک دفترچه رو قبل از ازمون دادن از دفتر اموشگاه تهیه کنید ولی کلا نظر من اینه این ازمون انلاین ها ک بالا سرمون مراقب نیس هر چقدرم تلاش کنیم مثل اونا برگزار کنیم بازم بدرد نمیخ.ره به ازمون انلاین ها باید به دید کمک و فهم اینکه درسو یاد گرفتین یا نه باید نگاه کنید
-
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @دوازدهم @تجربیا@dr-aryan بلی من استفاده میکنم
فقط باید دفترچه کاغذی رو بری بگیری حتما -
saba zarei مرسی از توضیحتون
-
@dr-aryan بلی من استفاده میکنم
فقط باید دفترچه کاغذی رو بری بگیری حتماsaba zarei در جمعه آزمون
گفته است:
فقط باید دفترچه کاغذی رو بری بگیری حتماارع دفترچه رو ک میگیرم میشه بگین چطور انجام میشه؟
-
saba zarei در جمعه آزمون
گفته است:
فقط باید دفترچه کاغذی رو بری بگیری حتماارع دفترچه رو ک میگیرم میشه بگین چطور انجام میشه؟
@dr-aryan خب ببینید این روش اینطوریه ک اگر سوالی رو بلدید ک بهش جواب میدید ولی اگر بلدید و زمانبره و فکر میکنید فرصت میکنید اخرای ازمون سراغش برید یک ضربدر کنارش میزنید ک اگر وقت اضافه اوردید(ک اگر از همین روش برای همه ی درسا استفاده کنید بعید میدونم فرصت نکنید ک برگردید) برگردین سراغش و اگر سوالی سخته و بلدش نیستید کنارش منها میزارید و دیگ سراغش نمیرید
-
saba zarei در جمعه آزمون
گفته است:
@dr-aryan توضیح کامل بود منم بگم؟؟
-
@dr-aryan توضیح کامل بود منم بگم؟؟
saba zarei اگ بگید ممنون میشم
-
saba zarei اگ بگید ممنون میشم
@dr-aryan با استناد به سایت قلم چی
:
تکنیک ضربدر و منها تکنیکی برای کاهش اشتباهات در آزمون یا کنکور است. در آزمون از نظر میزان تسلط و آمادگی در پاسخگویی، سه گروه سؤال وجود دارد:سؤالاتی که یادگیری شما در آنها کامل است و بهخوبی میتوانید پاسخ دهید و بهراحتی در زمان پاسخگویی تست یا کمتر به آن پاسخ میدهید.
سؤالاتی که یادگیری شما در آنها ناقص بوده و در پاسخگویی به آنها بین گزینهها شک دارید. برای این سؤالات علامت ضربدر را به نشانهی شکدار بودن کنار سؤال در دفترچهی سؤال قرار میدهید. سؤالات شکدار را نیز در پایان وقت مجدداً بررسی میکنید. اگر توانستید پاسخ میدهید در غیر این صورت علامت منها کنار ضربدر در دفترچهی سؤال قرار میدهید. این نشانهی عدم پاسخگویی به سؤال است. ازطرفی باعث میشود کمتر در پاسخنامه اشتباه وارد کنید.
سؤالاتی که بلد نیستید. در پاسخگویی به این سؤالات علامت منها کنار آن سؤال قرار میدهید. این کار نیز باعث کاهش اشتباهات میشود.
تکنیک ضربدر و منها باعث کاهش اشتباهات در آزمون و نیز باعث آرامش شما در زمان پاسخگویی به سؤالات میشود و بهخوبی سؤالات را در گروههای مختلف طبقهبندی میکنید. این کار همچنین باعث تنظیم و مدیریت زمان میشود.