راهنمایی
-
سلام
کنکور ۹۹ تموم شد ، من هم به عنوان یک کنکوری ۹۹ چنان خوب عمل نکردم به همین دلیل تصمیم گرفتم قبل از اعلام نتایج شروع کنم ، حالا دو تا سوال داشتم
۱. کتاب های درسی ( تجربی ، نظام جدید) برای کنکور ۱۴۰۰ تغییری دارن ؟۲. منابع کمک درسیم به جز زیست و ادبیات که نشر الگو هستن ، بقیه خیلی سبز هستن ، با توجه به کنکور امسال و سطح سوالات شما چه کتاب تست خوبی سراغ دارید که انواع سطح سوالات و تنوع رو در بر داشته باشه ؟ در واقع سوالهاش از هر نوعی باشه سخت ، آسون ، متوسط ، خیلی سخت ! به خصوص فیزیک و شیمی
۳. توصیه ای ، پندی ، اندرزی ، راهنمایی ، تجربه ای و ... اگه دارید به عنوان توشه راه
ممنون میشم بگید
پیشاپیش از همراهی و مشارکتتون متشکرم
-
سلام دوست عزیز منم دقیقا شرایط شما رو دارم
تا جایی که میدونم کتابا برای 99و1400یکی هستن و احتیاجی به کتاب جدید نیست
درمورد سوال دوم چیزی که الآن بیشتر اساتید میگن اینه که با توجه به کنکور99 (بیشتر عذاب روحی بود البته) تعداد تست بالا دیگه کمک نمیکنه باید مفهومی یاد گرفت :)))
و اینم دقیقا برای من سواله که ما مثلا برای شیمی بهترین کتابایی که داریم نشرالگو و خیلی سبزه ولی قطعا شماهم دیدی که تستای 99 اصلا شبیه هیچ کدوم نبود :)))
یا برای فیزیکم همینه دقیقا حتی تو کتابای موج آزمونم همچین چیزایی دیده نمیشد
بنظرم همون کتابای پارسال و استفاده کنیم و یکم بیشتر رو مفهوم کار کنیم بهتر باشه -
سلام
امیدوارم پر انرژی بری جلو و بترکونی من بهت پیشنهاد می کنم برای زیست خیلی سبز کار کنی چون نشرالگو واقعا اشتباهاتش زیادن و برای شیمی هم مبتکران واقعا عالیه می تونی ازش استفاده کنی ولی فیزیک خودمم ضعف دارم شدید فقط سعی کن مفهومی بخونی و پیش بری
موفق باشی:) -
سلام دوست عزیز منم دقیقا شرایط شما رو دارم
تا جایی که میدونم کتابا برای 99و1400یکی هستن و احتیاجی به کتاب جدید نیست
درمورد سوال دوم چیزی که الآن بیشتر اساتید میگن اینه که با توجه به کنکور99 (بیشتر عذاب روحی بود البته) تعداد تست بالا دیگه کمک نمیکنه باید مفهومی یاد گرفت :)))
و اینم دقیقا برای من سواله که ما مثلا برای شیمی بهترین کتابایی که داریم نشرالگو و خیلی سبزه ولی قطعا شماهم دیدی که تستای 99 اصلا شبیه هیچ کدوم نبود :)))
یا برای فیزیکم همینه دقیقا حتی تو کتابای موج آزمونم همچین چیزایی دیده نمیشد
بنظرم همون کتابای پارسال و استفاده کنیم و یکم بیشتر رو مفهوم کار کنیم بهتر باشهsaba zarei ممنون
-
سلام
امیدوارم پر انرژی بری جلو و بترکونی من بهت پیشنهاد می کنم برای زیست خیلی سبز کار کنی چون نشرالگو واقعا اشتباهاتش زیادن و برای شیمی هم مبتکران واقعا عالیه می تونی ازش استفاده کنی ولی فیزیک خودمم ضعف دارم شدید فقط سعی کن مفهومی بخونی و پیش بری
موفق باشی:)Faezeh Gnt ممنون ، شما هم موفق باشید
-
زیست و دینی وشیمی تغیراتی داشته ولی بقیه تغیرات زیادی ندارن
-
Morteza Khodaie منظورتون اینه که منابع ۹۹ برای ۱۴۰۰ تغییرات دارن ؟ یعنی نیاز به تغییر منبع و کتابه؟
-
سلام
موفق باشی:)Faezeh Gnt اتفاقا من تو خیلی سبز اشکالات زیادی دیدم ، نشر الگو جانع تر و کامل تره
-
Faezeh Gnt اتفاقا من تو خیلی سبز اشکالات زیادی دیدم ، نشر الگو جانع تر و کامل تره
-
Morteza Khodaie در راهنمایی گفته است:
اقا مرتضی سلام
یه مثال از تغییرات زیست رو اگر می دونین مطرح کنین -
اقا مرتضی سلام
یه مثال از تغییرات زیست رو اگر می دونین مطرح کنینDrfariborz سلام مثلا نورون رابط رو تو کنکور 99 فاقد میلین در نظر گرفته بود ولی برا 1400 اینطور نیست رابط هم می تونه میلین دار باشه
-
Morteza Khodaie منظورتون اینه که منابع ۹۹ برای ۱۴۰۰ تغییرات دارن ؟ یعنی نیاز به تغییر منبع و کتابه؟
دیوار بله اگه توانایی تهیه دارید اگرم نشد کتاب رو تغییر بدید ک متوجه تغیرات بشین
-
Drfariborz سلام مثلا نورون رابط رو تو کنکور 99 فاقد میلین در نظر گرفته بود ولی برا 1400 اینطور نیست رابط هم می تونه میلین دار باشه
Drfariborz سلام مثلا نورون رابط رو تو کنکور 99 فاقد میلین در نظر گرفته بود ولی برا 1400 اینطور نیست رابط هم می تونه میلین دار باشه
-
برا فیزیک به نظر من خیلی سبز برای شیمی هم مبتکران یا ایکیو گاج خوبه
-
saba zarei ممنون