سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
شروع برای خواندن تستی تر ریاضی
-
یکی از نقاط قوت من بی شک ریاضی هست
خب اینکه ی مقدار آدم باید هوش ریاضی داشته باشه رو بذاریم کنار
ریاضیات نباید حفظی باشه
نباید دوتا فرمول حفظ کرد و توقع درصد بالا داشته باشی
سعی کنید فرمول هارو اثبات کنید
اگه دبیر از ی فرمول کمکی استفاده میکنه حتما اثبات کنه بادلیل
ن با چشم بسته هرجا دیدیدجواب بدید چون اینجوری کافی تیپ سوال تغییر کنه و جدیدباشه اما شما چون حفظی رفتید جلو بی شک حل نمیکنید سوال رو
درحالی ک باهمون فرمول ها قابل حل هست -
واما موقع حل سوال
تک تک گزینه ها بررسی بشن با دلیل
خودتون روجای طراح بذارید
ب جز ی راه حل باخودتون فکر کنید میشه ب ی راه حل دیگه هم فکر کنم
تو ریاضیات و فیزیک ب شدت معتقدم رسیدن ب گزینه فقط باعث موفقیت نخواهد شد
سعی کنید با سوال بازی کنید
هزار و یک دلیل برای خودتون بیارید ک اگه طراح میتونست سوال رو تغییر بده من باید چیکار کنم
ب تک تک روابط و نمودارها فکر کنید
ذهن خلاقی رو پرورش بدید ن ی ذهن شرطی ک با تیپ سوالات کتاب های تست بره جلو
موفق باشید -
MaryaM._.sh خیلی ممنون از نظر مفیدتون
-
کتاب جامع مهر و ماه برای من خیلی مفید بود
برای تست نشر الگو فوق العاده خلاقیت و بالا می بره
برای تیپ تست هم آبی قلم چی خوبه
اما درسنامه مهر و ماه واقعا تدریس جامعی داره
تست هاش رو یه دور آموزشی بزنید و یه دور سنجشی
مبحثی بخونید جواب می ده
موفق باشید! ^^ -
Narges MZ1680 ریاضی و فیزیک فقط با تست زیاد درصدت بالا میره! ولاغیر! منظورم از زیاد یعنی خیلی زیادمن موفقیتم در ریاضی رو مدیون افزایش تعداد تست ها هستم
حالا فک نکنی من خیلی غول ریاضی باشمتوی کنکور 99 ریاضیو 50 زدم
توی قلمچی یازدهم، ریاضی رو حداکثر 30 میزدم، توی دوازدهم با تست بیشتر رسوندمش به 60،کنکور 98 رو 59 درصد زدم.
مطمئنم اگه منابع صحیح انتخاب میکردم و باز هم تعداد تست رو بالاتر میبردم درصد 80 آوردن برام کار سختی نبود -
reza_12tajrobi خوبزدیباباریاضیشسختبود
-
دوستان سلام
عزاداری ها قبول
یک سوال
کسانی ک راه ابریشم ریاضی گرفتند برای کنکور ۹۹ راضی هستند؟ -
Narges MZ1680
سلام
مهم ترین موضوع اینه که شما مفهوم رو بفهمی.
تا نفهمی fog مفهومش چیه ، تا نفهمی x و y تابع وارون و اصلی برعکسن
شما نمی تونی تست بزنی.دوم اینکه خودتون رو محدود به تیپ تست ها نکنین. ( بلایی که سر 99 ها اومد )
بعد
با حفظ کردن فرمول، هیچ کس ریاضیشو بالا نمی زنه.و در اخر ،
برای حل تست، راه حل های زیادی هست. سعی کنین همشو برید، بهترینشو انتخاب کنید.یه نکته دیگه، کسی از زیاد دونستن ضرری نکرده.
-
Fatemeh Sadat Khodam Hoseini در شروع برای خواندن تستی تر ریاضی گفته است:
دوستان سلام
عزاداری ها قبول
یک سوال
کسانی ک راه ابریشم ریاضی گرفتند برای کنکور ۹۹ راضی هستند؟بهترهیهتاپیکجدابزنیدوبقیهرومنشنکنیدجوابتون
روبدن -
Narges MZ1680 باید اول از همه بر روی مفاهیم اولیه و سوالات امتحانی به مرحله ی تسلط رسیده باشی،یعنی اگر از نظر مفهوم سوالی از شما پرسیدن باید ایکی ثانیه جواب بدی....بعد باید تست های کتاب هایی مثل خیلی سبز و مهر و ماه رو تحلیلی حل کنی.یعنی اینکه روی سوال فکر کنی و نباید به راحتی مقابل سوال تسلیم بشی و بری پاسخنامه چون ذهن تنبل میشه.بعد از اینکه واقعا فکر کردی سوال رو کلا بلد نیستی و داره وقتت تلف میشه،فوری میری سراغ پاسخنامه و نکته ی بدست اومده رو تو جزوه خلاصه نویسی حسابان یا ریاضی مینویسی.اگر جزوه خلاصه نویسی نداشته باشی و اون رو مرور نکنی کلا باید با این درس خدافظی کنی.البته همه اینها به شرطی که دهم یا حداقل یازدهم باشی.اگر دوازدهم باشی باید روزی ۱۴ ساعت مفید بتونی درس بخونی و کارگاه نکته و تست همین سایت رو ببینی و فقط تست بزنی.حتما یه مشاور بگیر و در ضمن اگر وقت کم میاری تو حل کردن تست باید از این قائده پیروی کنی(البته بعد از تحلیلی حل کردن)
یک تست ریاضی رو باید اول تو ۲ دقیقه،بعد یک دقیقه و نیم و بعد همینطور پایین تر.اگر بر فرض تو یک و نیم دقیقه نتونستی حل کنی (یعنی بلد بودی اما بخاطر تایم پایین تر نتونستی)باید تو ۲ دقیقه شروع به حل کنی و به ذهنت فشار بیاری.انتظارم نداشته باش که یک هفته ای بتونی مسلط بشی،زمان میبره