سوال هاتون در رابطه با جلسه کنکور
-
من امسال ورودی یازدهمم
پارسال دبیرامون افتضاح بود و من اصلا دهمم قوی نیست و اونو تو تابستون نمیتونم کامل ببندم آزمون هم نمیتونم شرکت کنم الان واقعا به راهنمایی فردی ماهر نیازمندمZahra Ghorbani در سوال هاتون در رابطه با جلسه کنکور گفته است:
من امسال ورودی یازدهمم
پارسال دبیرامون افتضاح بود و من اصلا دهمم قوی نیست و اونو تو تابستون نمیتونم کامل ببندم آزمون هم نمیتونم شرکت کنم الان واقعا به راهنمایی فردی ماهر نیازمندمسلام خوبی
منم امسال میرم یازدهم ببین تو الان دهمت که صفر نیستی.تابستونم خب دیگه یک هفته مونده تا تموم بشه حالا این هفته رو هم ندید میگیریم .کنار یازدهمت درسای دهمم پیش ببر بخونشون تستاشونو بزن منم خودم میخوام همین کارو کنم چون اگه مرور نشن یادت میرن تا تابستون کنکورحالا من دارم اینارو بهت میگما ولی خودمم خیلی هی استرس دارم انقد که بعضی وقتا بابام بهم میگه کاش تو نمی رفتی درس بخونی مخ ما رو خوردی دختر!!!!
-
سلام. کنکوری های 1400،1401 و1402 و الی آخرِ عزیز!
لطفاً هر سؤالی در رابطه با جلسه کنکور و اتفاقاتی که سرجلسه قراره بیفته دارید اینجا بپرسید پاسختون رو اگه بدونم در اسرع وقت میدم(چون خودم واقعا قبل از کنکور سوالای زیادی در این رابطه داشتم و کسی نبود بهم جواب بده و این کمی استرس ایجاد کرد)با تشکر
reza_12tajrobi سلام خسته نباشی
عکسی که برای کارت ورود به جلسه نیازه حتما باید اون سال گرفته بشه یا میشه از عکس دو سه سال پیشم استفاده کرد؟ -
Zahra Ghorbani در سوال هاتون در رابطه با جلسه کنکور گفته است:
من امسال ورودی یازدهمم
پارسال دبیرامون افتضاح بود و من اصلا دهمم قوی نیست و اونو تو تابستون نمیتونم کامل ببندم آزمون هم نمیتونم شرکت کنم الان واقعا به راهنمایی فردی ماهر نیازمندمسلام خوبی
منم امسال میرم یازدهم ببین تو الان دهمت که صفر نیستی.تابستونم خب دیگه یک هفته مونده تا تموم بشه حالا این هفته رو هم ندید میگیریم .کنار یازدهمت درسای دهمم پیش ببر بخونشون تستاشونو بزن منم خودم میخوام همین کارو کنم چون اگه مرور نشن یادت میرن تا تابستون کنکورحالا من دارم اینارو بهت میگما ولی خودمم خیلی هی استرس دارم انقد که بعضی وقتا بابام بهم میگه کاش تو نمی رفتی درس بخونی مخ ما رو خوردی دختر!!!!
mahla bpz سلام تشکر
آره دیگه جز این چاره ای نیست باید همین کارو کرد
مرسی -
mahla bpz سلام تشکر
آره دیگه جز این چاره ای نیست باید همین کارو کرد
مرسیZahra Ghorbani ی لحظه چتتو باز می کنی؟؟
-
عکسی که برای کارت ورود به جلسه نیازه حتما باید اون سال گرفته بشه یا میشه از عکس دو سه سال پیشم استفاده کرد؟Mohammad 2 در سوال هاتون در رابطه با جلسه کنکور گفته است:
عکسی که برای کارت ورود به جلسه نیازه حتما باید اون سال گرفته بشه یا میشه از عکس دو سه سال پیشم استفاده کرد؟ن میشه استفاده کرد فقط سعی کن زیاد تغییرات بین خودتو عکست نباشه چون در حوزه چک میکنن
-
Mohammad 2 در سوال هاتون در رابطه با جلسه کنکور گفته است:
عکسی که برای کارت ورود به جلسه نیازه حتما باید اون سال گرفته بشه یا میشه از عکس دو سه سال پیشم استفاده کرد؟ن میشه استفاده کرد فقط سعی کن زیاد تغییرات بین خودتو عکست نباشه چون در حوزه چک میکنن
-
عکسی که برای کارت ورود به جلسه نیازه حتما باید اون سال گرفته بشه یا میشه از عکس دو سه سال پیشم استفاده کرد؟Mohammad 2 سلام. توی سایت سنجش نوشته که عکس باید واسه همون سال باشه مثلا انشاءالله برای شما 99 باشه، ولی خب مگه کی می فهمه که اون عکس واسه کِی هست
حالا تاریخ عکس هم اونقدرا چیز مهمی نیست
-
Mohammad 2 سلام. توی سایت سنجش نوشته که عکس باید واسه همون سال باشه مثلا انشاءالله برای شما 99 باشه، ولی خب مگه کی می فهمه که اون عکس واسه کِی هست
reza_12tajrobi
یعنی تو حوزه عکست با قیافه حال و حاضرت یه ذره فرق داشته باشه گیر نمیدن بهت؟
-
Mohammad 2 سلام. توی سایت سنجش نوشته که عکس باید واسه همون سال باشه مثلا انشاءالله برای شما 99 باشه، ولی خب مگه کی می فهمه که اون عکس واسه کِی هست
reza_12tajrobi من امسال عکس سال ۹۷ رو دادم
-
reza_12tajrobi من امسال عکس سال ۹۷ رو دادم
@haniehno کلا تو همه چیزت قاچاقی بوده امسال..!
-
@haniehno کلا تو همه چیزت قاچاقی بوده امسال..!
خانومِ_دوست_داشتنی
ممنوع الخروجم ، سفر های خارجم مونده
-
خانومِ_دوست_داشتنی
ممنوع الخروجم ، سفر های خارجم مونده
اووو هانی
منو با خودت ببر پلیز -
reza_12tajrobi
یعنی تو حوزه عکست با قیافه حال و حاضرت یه ذره فرق داشته باشه گیر نمیدن بهت؟
Mohammad 2 نه بابا اصلا عکسو نگاه نمیکردن و با چهره تطبیق نمیدادن تو حوزه زبان و تجربی ما چون؛ ماسک داشتیم!!!!!!!!!!!! الان تازه یادم اومد، اصلا شما عکس رفیقتو بده
-
Mohammad 2 نه بابا اصلا عکسو نگاه نمیکردن و با چهره تطبیق نمیدادن تو حوزه زبان و تجربی ما چون؛ ماسک داشتیم!!!!!!!!!!!! الان تازه یادم اومد، اصلا شما عکس رفیقتو بده
reza_12tajrobi مرسی
-
reza_12tajrobi نه برا ما یه ساعت به عکس نگا میکرد یه سلعت هم زل میزد تو چشمات ، دو نفر هم اومدن چک کردن
-
reza_12tajrobi نه برا ما یه ساعت به عکس نگا میکرد یه سلعت هم زل میزد تو چشمات ، دو نفر هم اومدن چک کردن
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش آموز کنکوری
خوشحال میشم اگر سوالی در رابطه با جلسه کنکور دارید که جوابشو نمیدونید یا براتون دغدغه شده، بپرسید. با تشکر -
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش آموز کنکوری
خوشحال میشم اگر سوالی در رابطه با جلسه کنکور دارید که جوابشو نمیدونید یا براتون دغدغه شده، بپرسید. با تشکرreza_12tajrobi سلام ی سوال دارم اونجا چیکار میکنید ک 4 ساعت دووم بیارید خسته نشید
-
reza_12tajrobi سلام ی سوال دارم اونجا چیکار میکنید ک 4 ساعت دووم بیارید خسته نشید
@Dr-Aryan تازه وقت هم کم میاری مثل برق و باد میگذره نگران نباش اصلا حواست فقط روی سوالات هست نه این چیزا
-
reza_12tajrobi سلام ی سوال دارم اونجا چیکار میکنید ک 4 ساعت دووم بیارید خسته نشید
@Dr-Aryan سلام. شما در دوران جمع بندی آزمون های مشابه کنکور زیادی انشاءالله حل خواهید کرد و علاوه بر اون میتونید در آزمونهای مؤسسات مختلف هم شرکت کنید و خودتون رو با شرایط مختلف سازگار کنید. بهتره بدونید داشتن سواد علمی تنها بخشی از موفقیت شمارو رقم میزنه و نه همشو.
من خودم 4 ساعت و 10 دقیقه نشستم رو صندلی تکون نخوردم یه بار شکلات خوردم سه بار هم آب و با چه سرعتی جلسه تموم شد... -
خوشحال میشم اگر سوالی در رابطه با جلسه کنکور دارید که جوابشو نمیدونید یا براتون دغدغه شده، بپرسید. با تشکرreza_12tajrobi
سلام
یه سوال!
من شنیدم مثلا تو تهران ساعت ۸ ازمون برگزار کردن
و بعد تو اهواز ساعت ۸:۳۰ آزمون برگزار شد
میخواستم ببینم اگه ۴ ساعت باشه برا اهواز میان ساعت ۱۲ برگه هارو میگیرن یا ۴ ساعت رو از زمانی که آزمون شروع میشه محاسبه میکنن؟!
و یه سوال دیگه اینکه ممکنه مثلا برای عمومیا که ۷۵ دقیقه اس اشتباهی زمان از دستشون در بره و ۸۰ دقیقه بزارن؟