سوال هاتون در رابطه با جلسه کنکور
-
سلام. کنکوری های 1400،1401 و1402 و الی آخرِ عزیز!
لطفاً هر سؤالی در رابطه با جلسه کنکور و اتفاقاتی که سرجلسه قراره بیفته دارید اینجا بپرسید پاسختون رو اگه بدونم در اسرع وقت میدم(چون خودم واقعا قبل از کنکور سوالای زیادی در این رابطه داشتم و کسی نبود بهم جواب بده و این کمی استرس ایجاد کرد)با تشکر
-
-
لطفاً هر سؤالی در رابطه با جلسه کنکور و اتفاقاتی که سرجلسه قراره بیفته دارید اینجا بپرسید پاسختون رو اگه بدونم در اسرع وقت میدم(چون خودم واقعا قبل از کنکور سوالای زیادی در این رابطه داشتم و کسی نبود بهم جواب بده و این کمی استرس ایجاد کرد)با تشکر
انتظار استقبال پرشور داشتم که انگار خبری نیست
-
reza_12tajrobi امسال آزمایشی رفتم من خودم تجربه ش کردم
-
انتظار استقبال پرشور داشتم که انگار خبری نیست
reza_12tajrobi اخه تایم خوبی نیست برای این تاپیک..!
-
reza_12tajrobi اخه تایم خوبی نیست برای این تاپیک..!
خانومِ_دوست_داشتنی اتفاقا الان مهمه! بعدش توی سال تحصیلی که وقت اینکارا نیست
-
reza_12tajrobi امسال آزمایشی رفتم من خودم تجربه ش کردم
@haniehno شما تجربه اش کردی! ولی خیلی ها شاید نتونن هزینه شو تأمین کنن و یا مثلا ندونن که میشه اینطوری هم شرکت کرد واسه آشنایی مثل خودم!
-
تجربه 10 سال پیش خودم که اولین بار کنکور دادم. اصلا نوشیدنی گاز دار با خودتون نبرید سر جلسه. نفر بغل من نه ، جلوییش نوشابه باز کرد ریخت رو پاسخنامه اش . یه دونه پاسخ نامه آوردن براش تا پر کنه ولی اعصاب بیچاره بهم ریخت تا آخر جلسه بهم ریخته بود.
-
من امسال ورودی یازدهمم
پارسال دبیرامون افتضاح بود و من اصلا دهمم قوی نیست و اونو تو تابستون نمیتونم کامل ببندم آزمون هم نمیتونم شرکت کنم الان واقعا به راهنمایی فردی ماهر نیازمندم -
من امسال ورودی یازدهمم
پارسال دبیرامون افتضاح بود و من اصلا دهمم قوی نیست و اونو تو تابستون نمیتونم کامل ببندم آزمون هم نمیتونم شرکت کنم الان واقعا به راهنمایی فردی ماهر نیازمندمZahra Ghorbani با دبیرای آلاء پیش برو اصلا نگران دهم نباش اگه الان با برنامه تلاش کنی مطمئن باش رتبه دو یا سه رقمی آوردن راحته برای شما
-
Zahra Ghorbani با دبیرای آلاء پیش برو اصلا نگران دهم نباش اگه الان با برنامه تلاش کنی مطمئن باش رتبه دو یا سه رقمی آوردن راحته برای شما
reza_12tajrobi خب دارم تلاشمو میکنم دهمو ببندم ولی میترسم از طرفی دوباره مثل دهم از یازدهم عقب بیفتم
واقعا خیلی استرس دارم فقط دارم به این فکر میکنم چیکار کنم جدا از اینکه به نتیجه درستی برسم -
reza_12tajrobi خب دارم تلاشمو میکنم دهمو ببندم ولی میترسم از طرفی دوباره مثل دهم از یازدهم عقب بیفتم
واقعا خیلی استرس دارم فقط دارم به این فکر میکنم چیکار کنم جدا از اینکه به نتیجه درستی برسمZahra Ghorbani منی که امسال کنکور دارم اینقدر استرس زمان ندارم
آروم باش وقت زیاد داری -
Zahra Ghorbani منی که امسال کنکور دارم اینقدر استرس زمان ندارم
آروم باش وقت زیاد داریMohammad 2
موفق باشی ولی خب نمیشه که نگران نبود به نظرم یه لحظه کوتاهی میتونه همه چی رو خراب کنه همه برنامه هاتو
-
Mohammad 2
موفق باشی ولی خب نمیشه که نگران نبود به نظرم یه لحظه کوتاهی میتونه همه چی رو خراب کنه همه برنامه هاتو
Zahra Ghorbani صد درصد ولی اینو یادت باشه شما خیلی وقت واسه جبران داری الان زیاد حرص نخور و فقط سعی کن مفهومی درسو ببری جلو
من خیلی سر این زمان استرس کشیدم شما نکشین این استرس و اضطراب کوفتی گند میزنه به کل بدن
با خیال راحت بشین بخون و لذت ببر ازش با حداقل استرس و نذار افکار منفی بیاد سمتت صد درصد میرسی که جفت پایه ها رو تا قبل از شروع دوازدهم تموم کنی -
Zahra Ghorbani صد درصد ولی اینو یادت باشه شما خیلی وقت واسه جبران داری الان زیاد حرص نخور و فقط سعی کن مفهومی درسو ببری جلو
من خیلی سر این زمان استرس کشیدم شما نکشین این استرس و اضطراب کوفتی گند میزنه به کل بدن
با خیال راحت بشین بخون و لذت ببر ازش با حداقل استرس و نذار افکار منفی بیاد سمتت صد درصد میرسی که جفت پایه ها رو تا قبل از شروع دوازدهم تموم کنیMohammad 2
مرسی
موفق باشی -
Mohammad 2
مرسی
موفق باشیZahra Ghorbani همچنین ^_^
-
من امسال ورودی یازدهمم
پارسال دبیرامون افتضاح بود و من اصلا دهمم قوی نیست و اونو تو تابستون نمیتونم کامل ببندم آزمون هم نمیتونم شرکت کنم الان واقعا به راهنمایی فردی ماهر نیازمندمZahra Ghorbani در سوال هاتون در رابطه با جلسه کنکور گفته است:
من امسال ورودی یازدهمم
پارسال دبیرامون افتضاح بود و من اصلا دهمم قوی نیست و اونو تو تابستون نمیتونم کامل ببندم آزمون هم نمیتونم شرکت کنم الان واقعا به راهنمایی فردی ماهر نیازمندمسلام خوبی
منم امسال میرم یازدهم ببین تو الان دهمت که صفر نیستی.تابستونم خب دیگه یک هفته مونده تا تموم بشه حالا این هفته رو هم ندید میگیریم .کنار یازدهمت درسای دهمم پیش ببر بخونشون تستاشونو بزن منم خودم میخوام همین کارو کنم چون اگه مرور نشن یادت میرن تا تابستون کنکورحالا من دارم اینارو بهت میگما ولی خودمم خیلی هی استرس دارم انقد که بعضی وقتا بابام بهم میگه کاش تو نمی رفتی درس بخونی مخ ما رو خوردی دختر!!!!
-
reza_12tajrobi سلام خسته نباشی
عکسی که برای کارت ورود به جلسه نیازه حتما باید اون سال گرفته بشه یا میشه از عکس دو سه سال پیشم استفاده کرد؟ -
Zahra Ghorbani در سوال هاتون در رابطه با جلسه کنکور گفته است:
من امسال ورودی یازدهمم
پارسال دبیرامون افتضاح بود و من اصلا دهمم قوی نیست و اونو تو تابستون نمیتونم کامل ببندم آزمون هم نمیتونم شرکت کنم الان واقعا به راهنمایی فردی ماهر نیازمندمسلام خوبی
منم امسال میرم یازدهم ببین تو الان دهمت که صفر نیستی.تابستونم خب دیگه یک هفته مونده تا تموم بشه حالا این هفته رو هم ندید میگیریم .کنار یازدهمت درسای دهمم پیش ببر بخونشون تستاشونو بزن منم خودم میخوام همین کارو کنم چون اگه مرور نشن یادت میرن تا تابستون کنکورحالا من دارم اینارو بهت میگما ولی خودمم خیلی هی استرس دارم انقد که بعضی وقتا بابام بهم میگه کاش تو نمی رفتی درس بخونی مخ ما رو خوردی دختر!!!!
mahla bpz سلام تشکر
آره دیگه جز این چاره ای نیست باید همین کارو کرد
مرسی