روده بزرگ
-
سلام دوستان یه سوال واسم پیش اومده درباره روده بزرگ
روده بزرگ که لیزوزیم ترشح میکنه پس چرا میگیم آنزیم نداره ؟؟ مگه لیزوزیم انزیم نیس؟!@دوازدهم @یازدهم @دانش-آموزان-آلاء
M Tg سلام
خیر لیزوزیم آنزیم نیست،لیزوزیم یه ماده ضد عفونی کنندس و باعث از بین بردن دیواره سلولی باکتری ها میشه -
M Tg سلام
خیر لیزوزیم آنزیم نیست،لیزوزیم یه ماده ضد عفونی کنندس و باعث از بین بردن دیواره سلولی باکتری ها میشهروده بزرگ انزیم ترشح نمی کند و ماده مخاطی بدون انزیمه ولی انزیم لیزوزیم از بخش های بالایی لوله گوارش می ایند
-
@Infinitie-A
اتفاقا تو کتاب نوشته که انزیمه -
M Tg سلام
خیر لیزوزیم آنزیم نیست،لیزوزیم یه ماده ضد عفونی کنندس و باعث از بین بردن دیواره سلولی باکتری ها میشه@Infinitie-A لیزوزیم انزیمی است که در از بین بردن باکتری های دهان نقش داره
-
واقعا؟!
نمیدونم شاید توجه نکردم -
روده بزرگ پرزوغددترشح کننده ی انزیم ندارد ولی یاخته های پوششی مخاط آن ماده ی مخاطی بدون انزیم گواشی ترشح می کنند
درون هریاخته بدن انزیم های درون یاخته ای ساخته میشود ولی در روده انزیم گوارشی ترشح نمی شود
ماده ی مخاطی ترشح شد از غدد روده مثل ماده مخاطی سایر بخش های لوله گوارش حاوی انزیم لیزوزیم برای دفاع غیر اختصاصی بدن بر ضد میکروب ها ست از طرفی هم ماده مخاطی خاوی موسین هست که گیلیکوپروتینی بدون نقش انزیمی می باشد -
واقعا؟!
نمیدونم شاید توجه نکردم@Infinitie-A زیست 1 صفحه 23 تو بالای صفحه هست لیزوزیم
-
واقعا من موندم بعضی ها ، بعضی از حرف ها رو از کجاشون درمیارن، لامصب حرف درست بلد نیستی بزنی ، حرف نزدن که بلدی. اینم متن کتاب.
کتابم نمیخونه.
-
روده بزرگ که لیزوزیم ترشح میکنه پس چرا میگیم آنزیم نداره ؟؟ مگه لیزوزیم انزیم نیس؟!@دوازدهم @یازدهم @دانش-آموزان-آلاء
روده بزرگ آنزیم ترشح نمی کنه آنزیم هایی که از روده باریک به روده بزرگ اومده درواقع ما در کل می گیم روده بزرگ آنزیم داره ولی خودش آنزیم ترشح نمی کنه
-
واقعا من موندم بعضی ها ، بعضی از حرف ها رو از کجاشون درمیارن، لامصب حرف درست بلد نیستی بزنی ، حرف نزدن که بلدی. اینم متن کتاب.
کتابم نمیخونه.
-
M Tg
فک کنم کتابت اشتباه نوشته چون روده بزرگ لیزوزیم ترشح نمیکنه و تو کتاب درسی هم چیزی گفته نشدهواقعا حاجی دمت گرم . کتاب ننوشته والسلام.
-
M Tg میدونی چیه؟!
اون کتاب درست نوشته،کتاب ما ترشح آنزیم لیزوزیم رو تو بخش بیشتر بدانید اورده،مثل ترشح ویتامین بی ۹
و در حد دونستن کافیه،اصولا نباید ازش سوالی بیاد
البته اسم لیزوزیم هم نبرده،گفته ماده سمی ترشح میکنند -
-
M Tg میدونی چیه؟!
اون کتاب درست نوشته،کتاب ما ترشح آنزیم لیزوزیم رو تو بخش بیشتر بدانید اورده،مثل ترشح ویتامین بی ۹
و در حد دونستن کافیه،اصولا نباید ازش سوالی بیاد
البته اسم لیزوزیم هم نبرده،گفته ماده سمی ترشح میکنند@Infinitie-A دوست عزیز منظور اون ماده سمی از فعالیت باکتری های موجوده
-
@Infinitie-A دوست عزیز منظور اون ماده سمی از فعالیت باکتری های موجوده
fatemeh8181 خب خوبه گفتم تو بخش بیشتر بدانیده
-
M Tg سلام
خیر لیزوزیم آنزیم نیست،لیزوزیم یه ماده ضد عفونی کنندس و باعث از بین بردن دیواره سلولی باکتری ها میشه -
fatemeh8181 خب خوبه گفتم تو بخش بیشتر بدانیده
@Infinitie-A میدونم منظرم این بود به سوالی که پرسیدید مربوط نبود بود؟
-
M Tg اشتباه کردم