گرامر زبان کنکور
-
SEPEHR ALIZADEH من قانع نشدم.
خب اینجا بحث در رابطه با تصمیمی هست که اون ها دارن برای پارتی.اونها از قبل پلن دارن دیگه.تصمیم انی که نیست.
اگر کسی بخواد مهمونی بگیره از قبل برنامه میریزه.اینطور نیست?
راستی این کاربردی که گفتید برای دعوت مطمئنید درسته?استاد عزتی اصلا چیزی در موردش نگفتن .من خودم یک جزوه کامل دارم اما اون هم چیزی نگفته در رابطه با این کاربرد.فکر کنم این جمله بره در زیر مجموعه تصمیمات قبلی بگیره.اینطوری بیشتر بهش میخوره.
اون قضیه wife رو میشه توضیح بدیدالبته هر زمان فرصت کردید.
FaMi بله کمی خارج از حیطه کنکور گفتم، هم برای اطلاعات عمومی هم برای دیوانه بازی هایی که ممکنه طراح کنکور در بیاره کما که امسال در دروس دیگه در اوردن و هم برای منحصرا زبان.
قضیه اش اینه که ما یه قانونی مثل اونی که واس everybody/thing داریم (واسشون بجای are ایز میوردیم) برای صفات ملکی هست که اینجا their رو میبینید.
من در این حد ازش میدونم
گرچه من این رو گفتم ولی نباید میگفتم wives غلطه، تو زبون خیلی خیلی رسمی شاید گیر بدن ولی تو دنیای الان از این غلط های گرامری نمیگیرن -
SEPEHR ALIZADEH من قانع نشدم.
خب اینجا بحث در رابطه با تصمیمی هست که اون ها دارن برای پارتی.اونها از قبل پلن دارن دیگه.تصمیم انی که نیست.
اگر کسی بخواد مهمونی بگیره از قبل برنامه میریزه.اینطور نیست?
راستی این کاربردی که گفتید برای دعوت مطمئنید درسته?استاد عزتی اصلا چیزی در موردش نگفتن .من خودم یک جزوه کامل دارم اما اون هم چیزی نگفته در رابطه با این کاربرد.فکر کنم این جمله بره در زیر مجموعه تصمیمات قبلی بگیره.اینطوری بیشتر بهش میخوره.
اون قضیه wife رو میشه توضیح بدیدالبته هر زمان فرصت کردید.
-
FaMi بله کمی خارج از حیطه کنکور گفتم، هم برای اطلاعات عمومی هم برای دیوانه بازی هایی که ممکنه طراح کنکور در بیاره کما که امسال در دروس دیگه در اوردن و هم برای منحصرا زبان.
قضیه اش اینه که ما یه قانونی مثل اونی که واس everybody/thing داریم (واسشون بجای are ایز میوردیم) برای صفات ملکی هست که اینجا their رو میبینید.
من در این حد ازش میدونم
گرچه من این رو گفتم ولی نباید میگفتم wives غلطه، تو زبون خیلی خیلی رسمی شاید گیر بدن ولی تو دنیای الان از این غلط های گرامری نمیگیرن -
SEPEHR ALIZADEH مرسی خیلی خوب بود.من با این حال که حدود 7ساله دارم زبان میخونم اصلا به این نکته توجه نکرده بودم
جالب بود
FaMi خواهش میکنم
-
FaMi خواهش میکنم
-
من در این حد ازش میدونم
SEPEHR ALIZADEH از چه کتابی تست میارید?
FaMi کتاب زیاد دارم واس تست ها، این یکی تست قدیمی ای بود نسبتا
-
SEPEHR ALIZADEH ولی invitation رو اخرش قانع نشدم
FaMi چی بگم والا
-
FaMi چی بگم والا
-
SEPEHR ALIZADEH توضیح پلیز.کلن این مطلب رو کجا خوندید?واقعا اون بحث تصمیماتی که از قبل گرفته شده کامل باهاش مچه
FaMi ببینید یه سری آدم بیکار going to و will رو تفکیک دادن
وگرنه اصن فرقی نداره |:
منم واس کنکورتون گفتم شاید به دردتون بخوره
من این مطلب رو از جزوه آقای حمید خزایی خوندم -
وگرنه اصن فرقی نداره |:
من این مطلب رو از جزوه آقای حمید خزایی خوندمSEPEHR ALIZADEH بله موافقم باهاتون.درکل بیشترین تفکیکی که بین این دو هست همون قضیه تصمیمات انی و از قبل گرفته شده هست.در اغلب سایت ها هم به همین شکل گفته.پس فکر کنم دیگه باید بحث تمام شه.فقط اخه من موندم اگر احیانا من در کنکور با چنین موضوعی مواجه شدم باید کاربرد be going to که بهتون گفتم رو در نظر بگیرم یا این دعوت رو?چون اولی مرسوم تر هست به نظرتون بهتر نیست اون رو مد نظر قرار بدیم?
-
وگرنه اصن فرقی نداره |:
من این مطلب رو از جزوه آقای حمید خزایی خوندم -
کدوم یکی از این جملاتی که میگم گرامری اشتباهه؟
?shoud you tell me some fun things to do in your cityNew York is always beautiful;you can go any time of the year
your mom would love that !you shoud buy it for her
I cannot decide if I am going to buy the blue or the red sweater
پاسختون رو همینجا ارسال کنید تا با هم بررسی کنیم
-
?shoud you tell me some fun things to do in your cityNew York is always beautiful;you can go any time of the year
-
@mahta-kamali سلام.جمله اول اگر منظورش درخواست کردن هست میتونست از modal could استفاده کنه و همچنین would اما should برای بیان درخواست کاربرد نداره بلکه برای suggestion (پیشنهاد کردن) و گاهی اوقات برای اجبار درونی استفاده میشه .
پ.ن:برای اجبار بیرونی از have to استفاده میکنیم.
-
-
@gomname81 نه عزیز!
-
@gomname81 نه عزیز!
SEPEHR ALIZADEH
نکات اشتباه رو بعد بررسی میگین یا هرکس خودش باید اصلاح کنه؟ -
SEPEHR ALIZADEH
نکات اشتباه رو بعد بررسی میگین یا هرکس خودش باید اصلاح کنه؟@gomname81 نکته اشتباه یعنی چی؟
اون چیزی که فرمودید برای افعال عادیه نه to be -
@mahta-kamali در
گرامر زبان کنکور
گفته است:
?should you tell me some fun things to do in your cityNew York is always beautiful;you can go any time of the year
و اما جواب تست....
جواب گزینه یک میشه
با توجه به مفهوم جمله ، در گزینه ۱ باید به جای " should" از" can " استفاده کنیم.نکته ی خیلی مهم اینه که برای درخواست از can و از should در مواقع ارائه پیشنهاد استفاده میکنیم
به طور خلاصه و زیپ شده مهم ترین کاربردهای should و can رو که برا حل این تست نیاز بود و بررسی میکنیمنکته: should در معنی "باید"( اجبار خفیف) مترادف" ought to"هست
کاربرد can:
1-permision( اجازه)
(میتونم کنارتون بشینم؟) ?example: can I sit near you2-Ability( قدرت) برای بیان قدرت و توانایی انجام کاری از can و
معادل آن یعنی(to be able to) میتونیم استفاده کنیم
بچه ها این ابیلیتی یا همون توانایی به دو دسته تقسیم میشه:
الف) physical ability(قدرت جسمانی)
(نمیتونم این جعبه رو حمل کنم) example: I can't carry this box
ب)Mental ability(قدرت فکری یا مهارت)
example:I can get an A in math test
من میتونم در تست ریاضی نمره ی ۲۰ بگیرم
.
.مهم ترین کاربرد های should:
1-در حکم وظیفه
(تو نباید دروغ بگی) example: you should not tell a lie۲-درحکم نصیحت
example:you should not talk to him like this
نباید با اون اینطوری صحبت میکردی!کاربرد های دیگه should رو تو تست های دیگه بررسی میکنیم
.
سطح سوال: آسان