IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
نکته_تست زیست!
-
تست شماره 4:
کدام یک از موارد زیر درست است؟
1)جانوران گلوکز های خود را به صورت پلی ساکارید گلیکوژن ذخیره میکنند.
2)لیپیدی که توسط سلول های پوششی اندام روده تولید میشد،بیشترین لیپید خون است.
3)در ساکورلم نمیتوان پیوند 3گانه یافت.
4)ماده ای همانند پلی مری که از چربی ها آبگریز تر است،توسط غدد چربی تغییر شکل یافته گوش تولید میشود.
5)در غشای همه ی سلول ها میتوان لیپیدی یافت که فاقد بخش آبگیریز بیشترین مولکول های غشا است.
6)ماده ای که همه ی هورمون های لیپیدی از آن ساخته میشوند،در غشای سلول توسط حلقه ی 5 ضلعی خود به غشا متصل است. -
جواب تست شماره 4:
1)این دقیقا جمله ی کتابه!ولی جانوران گلوکزای اضافیشونو به شکل گلیکوژن ذخیره میکنند!
2)بیشترین لیپید خون تری گلیسریدا هستن!لیپیدی که سلولایی پوششی روده میسازن هم تری گلیسریده دیگه!(بعدا یه مثال براتون تو فصل گوارش میزنم که عمرا این قضیه رو فراموش کنین)
3)سارکولم غشای سلول های ماهیچه های مخطط هستش!توی غشا هم که انواع اسید چرب وجود داره!!
4)پلی مری که از چربیا آبگریز تره همون موم هستش!حالا تو فصل حواس خوندیم که ماده ای موم مانند توسط غدد عرق تغییر شکل یافته ی درون گوش ترشح میشه و یه نوع دفاع غیراختصاصیه!
5)بیشترین مولکولای غشا فسفو لیپیدا هستن!بخش آبگریزشون هم اسیدای چربه!تنها مولکولی که تو کتاب گفته اسید چرب نداره کلسترول و استروئیدا هستن!حالا کلسترول فقط فقط فقط توی سلولای جانوری هستش!اونم به صورت یکی درمیون به یکی از لایه های فسفولیپیدا متصله!
6)هورمونای لیپیدی یعنی هورمونای استروئیدی!!!حالا همه ی این هورمونا از کلسترول ساخته میشدن دیگه!پس منظورش کلستروله!این کلسترول کلا 4 تا حلقه داره!یکیش 5 ضلعیه و 3 تاشم 6 ضلعی!حالا توسط حلقه ی 6 ضلعیش به غشا متصله و 5 ضلعیه آزاده! -
تست شماره 5:
کدام گزینه درست است؟
1)همه ی ویتامین های محلول در چربی جذب لنف میشود.
2)پروتئین های رشته ای که در هسته توانایی فشرده کردن DNA را دارند،هیستون نام میگیرند.
3)پروتئین های اسکلت هسته ای همانند پروتئین های اسکلت سلولی در پایداری بخشی از سلول در پروکاریوت ها نقش دارد.
4)همه ی هورمون های آمینواسیدی پروتئین نشانه ای اند.
5)پروتئین محلول انعقادی فیبرین در اثر فعالیت پروتئین آنزیمی به نام ترومبین از شکل غیرفعال فیبرینوژن به وجود آمده است.
6)پروتینی که توانایی تخریب دیواره ی باکتری ها را دارد،دارای جایگاه فعال حساس به تغییرات بسیار جزئی به دما است.
1)3
2)1
3)0
4)5 -
جواب تست شماره 5:
1)درسته!بله!اما استثنا داره!ویتامین Kتوی روده ی بزرگ جذب خون میشه!
2)این گزاره کاملا غلطه!ولی با یه اصلاح کوچولو میتونیم درستش کینم!اون رشته ای رو عوضش کنین و بذارین کروی!
3)این هم درسته!ولی مشکلش اون پروکاریوته!اصلا پروکاریوتا هسته و اسکلت سلولی ندارن!!
4)تیروکسین یه آمینو اسید داره!پروتئینه؟خب معلومه که نه!!چون پروتئین تعریفش اینه که چنت آمینو اسید پلی پپتید تشکیل میدن!این پلی پپتید به شکل قمر در عقرب در میادش!!که بش میگن پروتئین!!!پس هر چیزی که آمینو اسید داشته باشه پروتئین نیسش که!!
5)بابا این نکته کنکوریه ها!!!حتما یادش بگیرین!ولی اون محلول رو بجاش نامحلول،اونم توی خون بذارین!!
6)منظور از اون پروتئینه لیزوزیمه!آنزیم هم هستش!پس جایگاه فعال داره!!ولی به تغییرات شدید دما و PH حساسه! -
امروز بارون تست و نکته خواهیم داشت!منتظر تستای امروز باشین:)
-
تست شماره 6:
کدام یک از موارد زیر نادرست نیست؟
الف)همه ی پروتئین های دفاعی که در برخورد با میکروب فعال میشوند،نسبت به مولکول های غیر زیستی بزرگ نیستند.
ب)عناصر تشکیل دهنده ی پلی مری که پروتئین ها را به پپتید های کوچکتر تجزیه میکند،همانند مولکول لیپیدی که فاقد اسید چرب است،نیست.
ج)مولکولی که هیدروژن های آن در 4گوشه ی ساختار 4 وجهی آن قرار دارند،در روده ی باریک توسط E.coli تولید می شود.
د)ساختار دو گروه از مولکول های مهم زیستی همانند قند ساختاری اسکلت خارجی حشرات نیست.
و)هر ماده ای که در ساختار خود فقط هیدروژن و کربن دارد،قطعا واجد زنجیره ی کربنی مولکول های آلی است.
ه)همه ی درشت مولکول ها از واحدهایی کم و بیش یکسان تشکیل شده اند.
1)ب و ج
2)و،ج و الف
3)فقط ب
4)فقط ج -
جواب تست شماره 6:
الف)این پروتئینای دفاعی قصه ما همون پروتئینای مکمل هستن!خب پروتئین ها پلی مر هستن و پلی مر1 هم درشت مولکول هستن!!و درشت مولکولا هم که نسبت به مولکولای غیر زیستی بسیار بزرگن!!
ب)پروتئینی که آدم فروشه و خودشونو میفروشه!!!!!!اسمش پپسین هسش!پس پروتئینه و عناصر سازندش گوگرد،کربن،هیدروژن و اکسیژن هس!حالا مولکول لیپیدی فاقد اسید چرب هم استروئیدا هستن!!!و این لیپیدا عناصرشون فسفر،کربن،هیدروژن و اکسیژن هس!
ج)این ویژگیای مولکول مشهور متان هس!!!این متان درسته توسط همون باکتریا تولید میشه!اما توی روده بزرگ ساخته میشه!
د)دو مولکول همه زیستی پروتئین و DNA هستن!حالا ساختار هردوشونم خطی هسش!قندی که تو سوال ازش تعریف شده!!جنتلمن کیتین!!!!هسش!که اونم خطی هسش و بدون انشعابه.
و)ماده ای که فقط کربنوهیدروژن داره همون هیدروکربن خودمونه!زنجیره کربنی مولکولای آلی هم یعنی اسکلت کربنی که بیشتر هیدروکربنا دارن!متان نداره1
ه)این دقیقا جمله ی کتابه ولی نیاز به ویرایش داره!همه باید بشه بیشتر -
تست شماره 7:
چند مورد درباره واکنش های مهم زیستی نادرست است؟
1)هیدرولیز و سنتزآبدهی فقط جزء آن ها نیستند.
2)مجموع انرژی مصرفی در فرایند تبدیل پراکسید هیدروژن به آب و اکسیژن کمتر از مجموع انرژی تولیدی آن است.
3)برای تجزیه یک نوع پروتئین انتقال دهنده در گره های لنفی توسط سلو های با توانایی دیاپدز به 4 مولکول آب نیاز است.
4)فرایندی که در آن پروتئین های گوارشی در معده به مونومرهای خود تبدیل نمیشوند،همانند عمل آنزیم های هیدرولازی هیدر است.
5)برای تشکیل ماده وراثتی کلستردیوم بوتولونیم به تعداد مونومرها،مولکولی که در پراکسی زوم تولید میشود،آزاد میشود.
6)در فرایند تولید چربی،جرم مونومرها قبل از انجام فرایند کمتر از جرم چربی نیست.
1)2
2)5
3)0
4)1 -
جواب تست شماره 7:
1)کتاب گفته این دوتا مهمن فقط!نگفته که فقط همیناس!بازم هسش.
2)این گزاره بن کل داغونه!!!توی هیدرولیز ما داشتیم که انرژی مصرفی کمتر از انرژی تولیدی هس!ولی تبدیل پراکسیدهیدروژن به آب و اکسیژن که هیدرولیز نیسش!جزء واکنشای تجزیه(شیمی)هسش.تو هیدرولیز آب مصرف میشه!
3)این پروتئین انتقال دهنده که توی گره های لنفی تجزیه میشه،اونم توسط سلولایی که دیاپدز میکنن!!!خب توی گره های لنفی کیا خونشون بود؟ماکروفاژا!ماکروفاژا چیو تجزیه میکردن؟اریتروسیتا!این اریتروسیتا چیا داشتن؟هموگلوبین!هموگلوبین چند رشته ای بودش؟!!!4 تایی!خب به 4تا همش نیاز هس؟؟نه بابا!هرچقد مونومر داشته باشه،4 تا ازش کم کنی تعداد آب موردنیاز بدست میادش.
4)اینجا بازم پپسین نامرد هستش!!ای آدم فروش!آدم فروش!!!دستو رو شده...!!!!!!!پپسین هیدرولیزش یجورایی ناقصه!چون پروتئینا رو که به آمینواسید تبدیل نمیکنه!به پپتیدای کوچیکتر تبدیلشون میکنه!آنزیمای هیدرولازی هیدر هم دقیقا مث همین آدم فروش ما هستن!ینی هیدرولیز ناقص دارن!(راسی!!!یچی باحال!هیدرولیز یه معنی دیگش میشه هیدر رو بلیز!!!!!!!!!)
5)کلستردیوم بوتولونیوم!(چه اسم باکلاسی!)باکتریه!پس DNA حلقوی داره!خب اگه هرماده حلقوی بخواد درس بشه دقیقا به تعداد مونومرای اون ماده آب آزاد میشه!آب هم که توی پراکسی زوم تولید میشه از تجزیه پروکسیدهیدروژن!
6)خب!!این نکته ی فول HD رو حتما یاد بگیرین!عاقا میخوادش چربی درست بشه!مونومراش میان با سنتزآبدهی بهم میچسبن و آب آزاد میکنن! و چربی درس شد!!!خب یه نتیجه گیری میکنیم!چون مونومرا دارن آب از دست میدن پس جرم کل اونا وقتی هنوز چربیو درست نکردنو بهم نچسبیدن زیادتر از چربیه!چون آب آزاد کردن و جرم ماده تولید شده کم میشه! -
تست شماره 8:
چند مورد نادرست است؟
1)کربوهیدرات های طویل ترین مولکول بدن را میتوان در تماس مستقیم با سلول های پوششی یافت.
2)قدمت کربوهیدرات آنزیم ایجادکننده پیوند پپتیدی کمتر از هیدرات کربن پلازمید است.
3)در طبیعت میتوان دی ساکاریدی با 11 عدد کربن یافت.
4)در باکتری E.coli عامل تنظیم کننده که همان قند شیر است،باعث بیان ژن میشود.
5)در محیط کشت حداقل میتوان پلی ساکارید رشته ای و دی ساکاریدی که توسط گیاهان تولید شده باشد،یافت.
6)ساده ترین هیدرات های کربن 5 کربنه را میتوان در ساختار پلی ساکارید ها یافت.
1)3
2)4
3)1
4)5 -
جواب تست شماره 8:
1)طویل ترین مولکولای بدن اسید نوکلئیکا هستن!خب کربوهیدراتم دارن!بله درسته!اما اینارو نمیتونیم بطور مستقیم توی خون و جاهای دیگه پیدا کنیم!این قندا که همون پنتوزا هستن جزء ساختار نوکلئوتیدا هستن و این نوکلئوتیدا خودشون مونومرن و تجزیه نمیشن!(البته در حد کنکور)
2)آنزیمی که پیوند پپتیدی ایجاد میکنه همون rRNA هسش که قندش ریبوز هستش که احتمالا اولین مولکول خودهمانند ساز بوده RNA!پس ریبوز هم کهن سال هستش!!قند پلازمید که DNA هسش دئوکسی ریبوز هستش که بعد از RNA به وجود اومده این DNAما!پس دئوکسی ریبوز هم از ریبوز کوچولوتره!!
3)این شایعه محضه!!!برای ساختن دی ساکارید دوتا مونوساکارید نیاز هس!خب اگه دوتاش هگزوز باشه دی ساکارید ما میشه 12 کربنه!اگه هم پنتوز باشه میشه 10 کربنه!اگه هم یکیش پنتوز و یکیش هگزوز باشه میشه 11 کربنه!!!!ولی بدونین که پنتوزا اصلا توی ساختار دی ساکاریدا و پلی ساکاریدا نقش ندارن و فقط توی نوکلئوتیدا هستن!
4)توی E.coli عامل تنظیم کننده آلولاکتوز هستش که از تغییر لاکتوز بوجود اومده!پس خود لاکتوز نیسش!ولی یه نوع کربوهیدراته!لاکتوز هم قند شیره!
5)توی این محیط قارچ هسش که دیوارش از جنس کیتین هس!کیتین هم پلی ساکارید رشته ای و خطی هس!بعدشم یکی از اجزای این محیط شکر هس!خب توی شکر دی ساکارید ساکارز میتونیم پیدا کنیم!ساکارز هم که توسط گیاها درست میشه!
6)این نکتشو بالا گفتم!هیدراتای ساده ی 5 کربنه پنتوز هستن! -
دوستان سلام!امیدوارم روز پر انرژیو گذرونده باشین!امروز زیاد درس خوندنی نداشتم!ولی بجاش تست کار کردم!اونم تموم شدش!و اومدم وقت گذاشتم تست طرح کردم!حدودا 4 ساعت وقت گرف ازم!!الانم خیلی خستم که داشتم جوابای تشریحیو براتون تایپ میکردم!اینو گفتم چون اسحاس میکنم کسی استفاده نمیکنه از مطالب و بدونین پشت این چن خطی که میبینین خیلی زمان نشسه!و بدونین بهترین نکاتو گلچین میکنمو ب صورت تست براتون اینجا میارم!امیدوارم نهایت استفاده کنین!
-
@Dr.Bernosi سلام من استفاده میکنم ولی چون احساس میکنم تو زیست کلا پرتم چیزی نمیتونم بگم فعلا فقط میخوام زیستو یاد بگیرم این تست هاروهم میخونم ممنون بخاطره زحمتی که میکشی .اگه کسی نظری نمیده تو تاپیک دلیل نمیشه که استفاده نمیکنه فکرکنم فقط تست باشه تو این تاپیک خیلی منظم تر میشه.
-
تست شماره 9:
کدام یک از موارد زیر درست است؟
1)اتصال واحدهای سازنده اسکلت هسته ای همواره در سیتوپلاسم اتفاق نمی افتد.
2)پروتئین های پایدار کننده ی پوشش اندامک دو غشایی همانند پروتئین های شکل دهنده ی سلول در یوکاریوت ها است.
3)همه ی هورمون های دارای واحدهای تبدیل کننده ی پروترومبین به ترومبین،پروتئین نشانه ای هستند.
4)پروتئینی که توانایی ذخیره ی 2 عدد اتم اکسیژن را در ماهیچه ها دارد،نوعی پروتئین ذخیره ای محسوب میشود.
5)آنزیم های آزاد شده از سلول های کنده شده از جداره ی روده ی باریک همانند آنزیم های لیزوزوم ماکروفاژ است.
6)همه ی آنزیم های درون سلولی در شبکه ی آندوپلاسمی زبر ساخته نمیشوند. -
جواب تست شماره 9:
1)اسکلت هسته ای از جنس پروتئین هسش،پس واحدای سازندش همون آمینواسیدان!اتفاقا همیشه و همواره اتصال آمینواسیدا توی سیتوپلاسم هسش توسط ریبوزوما!میتوکندری و کلروپلاست هم توی سیتوپلاسم هستن!
2)این پروتئین اولی منظورش اسکلت هسته ای هسش!هسته هم دو غشا داره!پروتئین دومی هم اسکلت سلولی هستش!اینا هردوشون فقط توی یوکاریوتا هستن!ولی پروتئینای ساختاری اسکلت سلولی که ریزرشته و ریزلوله هستن با پروتئینای اسکلت هسته ای فرق دارن و شبیه هم نیستن!ینی اسکلت هسته ای ریزلوله و ریزرشته نداره!
3)تبدیل کننده ی پروترومبین به ترومبین ترمبوپلاستین هسش که پروتئینه!واحداش هم که آمینواسید هستن!میگه هر هورمونی که آمینواسید داشته باشه پروتئین نشانه ایه؟!خیر!!مثلا تیروکسین پروتئین نیسش!چون از یه آمینواسید تغییر یافته درست شده!
4)این پروتئینه همون میوگلوبین خودمون هسش!بله درسته 2 تا اتم اکسیژن یا یه مولکول اکسیژنو ذخیره میکنه تو ماهیچه ها!ولی یه نوع پروتین انتقالیه!
5)این آنزیما که اسمشون همیشه درازه!!!درون سلولی هستن!آنزیمای لیزوزم هم درون سلولین!
6)این هم درسته!برخی از آنزیمای درون سلولی توی شبکه آندوپلاسمی زبر ساخته میشن!مثل آنزیمای واکوئل و لیزوزم!همه ی پروتئینای ترشحی توی شبکه آندوپلاسمی زبر ساخته میشن! -
تست شماره 10:
کدام گزینه درست است؟
همه...
*1) آنزیم ها همانند همه پروتئین ها دارای ساختار سه بعدی هستند.
*2)آنزیم های درون سلولی فقط در داخل محیط سلول فعالیت میکنند.
*3)پروتئین ها بعد از ساخته شدن در سلول بیان میشوند.
*4) آنزیم های دارای جایگاه پذیرنده پیش ماده در صورت تغییر ساختار جایگاه پذیرنده پیش ماده،آنزیم غیرفعال میشود.
*5)پروتئین های انتقال دهنده دارای ماده معدنی هستند.
*6)کارهای درون سلول توسط همه پروتئین ها انجام میشود.
1)0
2)3
3)5
4)2 -
جواب تست شماره 10:
1)همه آنزیما و همه پروتئینا ساختار 3D دارن!حتی rRNA که از جنس ریبونوکلئیک اسید هسش!
2)عاقا هر کی سیبیل داشته باشه که بابات نیس!(اگه بابات سیبیل داشته باشه!)مثالای نقصش آنزیمای آزاد شده از سلولای کنده شده از دیواره روده!آنزیمای محدودکننده و DNAلیگاز!اینا درون سلول ساخته میشن،ولی بیرون از سلول هم فعالیت میکنن!
3)اینم غلطه!مثالای نقصشو میگم!آدم فروش یادته!!؟پپسینه که بعد از برخورد با اسید معده از پپسینوژن ایجاد میشه!پروترومبین با اثر ترومبوپلاستین میشه ترومبین!فیبرینوژن با اثر ترومبین میشه فیبرین!
4)منظور از جایگاه پذیرنده پیش ماده همون جایگاه فعاله!خب اگه یه سمی بیادش رو جایگاه فعال تاثیر بذاره و ساختار 3D اونو تغییر بده،دیگه پیش ماده نمیتونه به جایگاه فعال متصل بشه و آنزیم دیگه کار نمیکنه!پس غیرفعال شده!
5)این کلی مثال نقص داره!یدونش فاکتور داخلی معدس!ولی مثال درسش که ماده معدنی داره همون هموگلوبین هسش که آهن داره!
6)این جمله باید اینجوری ویرایش!بشه!همه پروتئینا تو کارای درون سلول نقش دارن!مثلا اسکلت سلولی شکل میده به سلول!آنزیما کارای مهمشو میکنن!دوک تقسیم توی تقسیم سلولی نقش داره!ولی مثلا rRNA پروتئین نیسش و خود پروتئینا رو میسازه که برای سلول خیلی مهمن! -
وقتی میبینم چه سوالایی میاد و چقد بقیه خوندن کلی روحیه ام خراب میشه چون من هنوز کتابهای پایه رو تموم نکردم و فعلا زیست سال دوم و دروس عمومی رو دارم میخونم.
-
Afsoon Khorasani در نکته_تست زیست! گفته است:
وقتی میبینم چه سوالایی میاد و چقد بقیه خوندن کلی روحیه ام خراب میشه چون من هنوز کتابهای پایه رو تموم نکردم و فعلا زیست سال دوم و دروس عمومی رو دارم میخونم.
درود بر شما!اول اینکه من پشت کنکوریم و تچربه یه سال دارم!ثانیا این تستا فقط برای آموزشه که طرح میکنم نه اینکه بخوام شما دوستان عزیز رو به چالش بکشم!بعد از چمع بندی نهایی تست های سخت تر از اینا میدم که ذهنوتون بیشتر باز بشه و با نحوه ی پیچوندن سوالا بیشتر آشنا شین!
-
ممنونم. نه اتفاقا خیلی خوبه بیشتر هُلم میده که ببینم بهتر از منم خیلیا هستن و جلوی سست شدنم می ایستم.