IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
سلام وقتتون بخیر 🌷
چند تا سوال داشتم.
۱. میتونیم بگیم لایه عنکبوتیه از هر دو طرف با مایع مغزی_نخاعی در تماس هست؟ پاسخنامه یک تستی گفته بود که از بخش خارجی با مایع مغزی_نخاعی و از قسمت داخلی با بافت مغز در تماس هست.
۲. چرا دندریت نورون های حرکتی و رابط حتما فاقد غلاف میلین هستند؟
۳. وقتی ناقل عصبی توسط شبکه آندوپلاسمی زبر ساخته میشه، دستگاه گلژی میاد اون رو در ریزکیسه ها بسته بندی میکنه و بعد اون ها با فرآیند برون رانی به خارج از جسم یاختهای ترشح میشن. طبق شکل کتاب زیست دهم فصل اول در خصوص فرآیند برون رانی، با پیوستن غشای وزیکول به غشای یاخته، شاهد افزایش مساحت غشا هستیم. الان در یاخته عصبی هم قاعدتاً باید همچین اتفاقی بیوفته. زمانی که ناقل های عصبی با فرآیند آندوسیتوز از یاخته خارج میشن یعنی دیگه داخل ریزکیسه قرار ندارن؟ طبق شکل کتاب در طول آکسون، ناقل های عصبی درون وزیکول قرار دارند.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
نکته_تست زیست!
-
-
بررسی شکل صفحه 3 کتاب دوم:
خب دوستان عزیز!درمورد این شکل یه نکته هسش که باید خدمتتون عرض کنم!البته شکل سمت راستیه!میبینین که یه پلی مر کوتاه داره با یدونه مونومر سنتز آبدهی میده!مونومر هیدوکسیل و پلی مر کوتاه داره هیدروژن میده!وقتی اینا واکنش دادن یه پلی مر بلندتر ساخته میشه!خب!یه سوال!مجموع جرم مونومر با پلی مر کوتاه بیشتره یا جرم پلی مر بلندتر؟خب معلومه دیگ!جرم اون دوتا!چرا؟!چون یه عنصرشونو از دست دادن و آب تشکیل دادن!پس توی سنتز آبدهی مجموع جرم مونومرایی که دارن واکنش میدن از پلی مری که بعدا درست میکنن بیشتره! -
@Dr.Bernosi مجموع وزن مولکولی مونومرهایی هم ک از هیدرولیز اون پلی مر تو شکل سمت چپ حاصل میشه بیشتره ... درست برعکس همین قضیه ای ک گفتین ..
-
[0_1472061935746_Molcul-zisti-Fadakar-[www.konkur.in].pdf](در حال بارگذاری 100%)
-
لینک دانلودشو کپی کنین
-
-
بررسی قید های صفحه 4 کتاب دوم:
اول صفحه میبینیم که گفته مهم ترین مونوساکاریدای 6 کربنی....!پس به غیر از اینا هم هگزوز هسش!تو ادامش هم همینطور!پس نتیجه میگیریم که مونوساکاریدا قطعا بیشتر از 3 تا هگزوز و بیشتر از 2 تا پنتوز هستن!میایم پایین تر میبینیم گفته گلوکز و فروکتوز توی بسیاری از میوه های خوراکی هستن!اون خوارکیه مهمه ها!دوباره پایین تر نوشته مالتوز توی جوانه جو فراوان هسش!فراوان مهمه!توی سرتیتر اون طویل هم مهمه!تعریف پلی ساکارید هم مهمه!چند صد تا چن هزار!سلولای گیاهی همیشه برای آزاد کردن انرژی به گلوکز نیاز دارن!خب هر سلولی باید انرژی داشته باشه برا حیاتش!پس همه گیاهان توشون گلوکز هس!حتی مرده هاشون!تو دیوارشون گلوکز هس!بسیاری جانوران آمیلاز دارن!خب!منظور از بسیاری چیه اینجا؟!ینی گیاهخوارنو همه چیز خواران!سلولای جانوری گلوکز اضافیشونو به صورت گلیکوژن ذخیره میکنن!اضافیشونو ها!نه هر گلوکزی که بگیرن سریع به گلیکوژن تبدلیش میکنن!بعدش نوشته گلیکوژن توی بدن ما توی کبد و ماهیچه ها ذخیره میشه!پس تو جاندارای دیگه یجاهای دیگس!سلولز هم که بیشترین ترکیب آلی طبیعت هس!چند هزارتا از این سلولزا میشن فیبریل سلولزی!اون سایر مواد یعنی پلی ساکاریدای دیگه و پروتئین!اون بدون گوارش یافتن یعنی توسط سلولای ماها!دستگاه گوارش نمیتونه تجزیش کنه!ولی باکتریای تجزیه کننده سلولز میتونن!پایین تر نوشته روده ها!یعنی هم روده بزرگو باریک!غذای اصلی گاو یعنی گیاهخواران و نشخوار کنندگان و موریانه یعنی حشرات البته برخیشون گیاهه!که توی لوله گوارششون اون باکتریا هستن!البته!دقت داشته باشین!کتاب گفته میکروب!براتون شفاف سازی میکنم!اولا بدونین میکروب هر جاندار میکروسکوپیو میگیم میکروب!مثل ویروسا،باکتریا،قارچا!بعدش منظور از میکروبو بگم اینجا یعنی چی!توی لوله گوارش گاو و نشخوار کنندگان باکتریا وجود دارن!اما توی لوله گوارش موریانه و حشرات یه آغازی به اسم تاژکدار جانور مانند زندگی میکن!هردوتاشون میکروب هستن!از نوع مفیدش و هر دوتشونم سلولاز میسازن!و ژنشو دارن! -
چند نکته درباره صفحه 6و7 کتاب دوم:
اول از همه یه نگاه به تیتر صفحه 6 بندازین!ترکیبای متفاوتی توی گروه لیپیدا هستن!یعنی چی؟!کاری نداره که!مثلا فسفولیپید هستش که فسفات داره و بقیه ندارن(بر اساس کتابا)موما اسیدای چربشون خیلی درازه و یا کلسترول مثل بقیه نیسش و اسید چرب نداره!بیایم پایین تر!یکی از مهمترین وظایف چربیا،تازه اونایی که توی سلولن ذخیره چربی هستش!یه گرم چربی بیش از دو گرم چربی انرژی داره!اینو تو خیلی تستا دیدین!توی بسیاری از چربیا اسیدای چرب باهم فرق دارن!شکل بیشتر بدانیدو نگا کنین!یه اسید چرب اومده با گلیسرل سنتز آبدهی داده!خب اگه دی گلیسرید باشه میشه دوتا آب،مونوگلیسرید باشه میشه یدونه آب و تری گلیسرید باشه میشه 3 تا آب!اگه فسفولیپید هم باشه میشه 3 تا آب!بریم صفحه7!اول صفحه نوشته بیشتر چربیای جانوری سیر شده و جامدن!خب چربی یعنی تری گلیسرید!حواست باشه ها!بعدش که اینارو بخوری و بعدن که تو بدنت زیاد بشن و بافت چربی دیگه نتونه ذخیرشون کنه،اینا میان توی خون و توی دیواره رگا رسوب میکنن!بعدش فشاری که به رگا میادش توسط خون میره بالا!بعضی جاها هم دیگه یه روزنه هسش فقط برای عبور خون تو رگا!اینجاهاس که قلب هی زور میزنه که خون رد بشه،نمیتونه و زپرتی در اثر فشار زیاد بهش انفارکتوس میشه یا همون سکته قلبی!بیاین پایین تر!فسفولیپیدا اجزای اصلیه غشا هستن!نه اینکه فقط اینا باشن!بعدا میخونیم دربارش!تفاوت اینا با تری گلیسریدا فقط تو فسفاتشونه و خیلی بهم شبیهن!موما هم خیلی درازن!اینا یه ویژگیایی دارن که توی گیاها برای پوشش و محافظت عالین!اونم اینه که از چربیا آبگریزترن!ممکنه بگن لیپیدی از موم آبگریز تر است!این درسته!بسیاری از جونورا هم این مومو تولید میکنن!مث من!شما!زنبور عسل!گیاها!تو مجرای گوش یه غدد عرق تغییر شکل یافته هسش که نوعی ماده تولید میکنن که مثل مومه!بریم سراغ استروئیدا!اینا همشون مثل کلسترولن و کلسترول هم مثل ایناس!یعنی دوقولو هستن!اما همسان نه!!!کلسترول توی غشای ماها هسش!یعنی جونورا!بعدش این کلسترول ما توی کبد درست میشه!میادش توی خونو بقیه سلولا از خون میگیرنش!کلسترول هم قضیش مثل همون قضیه ای که اول صفحه گفتم هس!شکل کلسترول هم مهمه!ببینین اینی که میگم درسته یا نه!همه تری گیسریدا اسیدای چربشون مثل همه!؟یکم فک کنین!خب معلومه که نه!اولا تو شکل میبینی که غلطه!اما این جمله درسته!ممکن است در خون تری گلیسریدا اسیدای چربشون باهم شباهت داشته باشه!یعنی مثل هم باشه!اینا مهمه ها!بعدشم بیشترین لیپیدی که توی خون هسش همین تری گلیسریده ها!بعدشم توی شکل صفحه 6 یه نکته هسش!میگیم همه اسیدایی که توشون پیوند دوگانه یا سه کانه نباشه اسید چرب سیر شده!اینا مثل یه خط صافن و شکستگی اینا ندارن!ولی تو شکل میبینین که اولین کربن اسیدای چرب!همشونا!پیوند دوگانه دارن!پس این نتیجه رو میگیریم که توی اسیدای چربی که اسکلت کربنیشون پیوند دو یا سه گانه نداشته باشه رو میگیم اسید چرب سیر شده!وگرنه همشون دارن!یه سوال دیگه!اینو باید تصور کنینا!فک کنین یه 10 تا مونومر داریم!باهم سنتزآبدهی دادنو یه پلی مر کوچیک درست کردن!اگه بیایم بین مونومر اولی با دومی یه شکستگی ایجاد کنیم،شکستگی کل پلی مر زیاد میشه یا کم؟معلومه زیاد!حالا برعکس!بین دوتا مونومر آخری بیایم شکستگی درست کنیم!کل پلی مر خیلی کم شکسته میشه!شکلشو نگا کنین!بعدش هم اینکه هر چقد خمیدگی زیاد شده مولکول مایع تر و روون تر میشه!اینم از شکلش.
-
بررسی نکات صفحه 8:
عاقا همون تیترو نگا کنا اصن!خودش کلی نکتس!میگه پروتئینا توی ساختار سلول و کار سلولی نقس اساسی دارن!خب نکته اول!بجز پروتئینا مولکولای دیگه هم توی ساختار و کار سلول نقش دارن!ولی نقش اصلی واسه پروتئیناس!نکته دوم!توی ساختار مثل ریزلوله و ریز رشته!توی کار سلول مثل آنزیما!دوک تقسیم!بیاین پایین تر!نوشته هرکدوم از ماها ده ها هزار پروتئین داریم که هرکدومشون ساختار3D دارن!یعنی همه پروتئینا ساختار 3D دارن!کارشون هم ویژس!بعدش این خط خیلی مهمه ها!پروتئینا توی همه کارای سلولی نقش دارن!همه کارا!یه مثال!پروتئین ریبوزومی L10 توی هسته ساخته میشه!بعدش تو هستک اینو چنتا ماده دیگه باهم ریبوزومو درست میکنن!بعدش این ریبوزوم ما میادش تو سیتوپلاسمو خود پروتئینا رو میسازه!توی ساختار ریبوزوم rRNA هسش که پروتئین نیس!بیا خیلی پایین!نوشته پروتئینا با پیوند پپتیدی درست میشن!واحدای سازندشون آمینواسید هسش!تعریف پروتئین فوق العاده مهمه!میگه یه چنتایی آمینو اسید میان میریزن روهمو سنتزآبدهی میدنو یه پلی پپتید درست میشه!اینجا پروتئین نیسش هنوز!بعدش اگه این پلی پپتید بپیچه و یه شکل 3D و فضایی درست کنه میشه پروتئین!این نکته رو توی فصل هورمونا بهتون میگم که چرا انقد این مهمه!بعدش اون از چند عدد تا چند هزار هم مهمه!شکل بیشتر بدانیدو داشته باش!پیوند پپتیدی بین دوتا اتمه!کربن و نیتروژن!تو کتاب پروتئینا رو به 7 گروه تقسیم کرده!ولی خودمون میتونیم بیشترش بکنیم!!!از همه این نوع پروتئینا یه چنتا نکته میگم!درمورد پروتئینای ساختاری همشون!همشونا!نامحلولن!چون اگه محلول بودن دیگه نمیشدش ساختار که!درمورد میگلوبین بدونین پروتئین ذخیره ای نیسش!و انتقالیه!پروتئینای دفاعی توی فصل 1 سال سوم بررسی میکنم براتون!و درمورد پرتئینای نشانه ای هم بدونین اینا چندین نوع دارن!که تو کتاب دونوعش بررسی شده!انتقال دهنده های عصبی و هورمونا!از اینا انتقال دهنده های عصبی که اصن پروتئین نیسن!ولی از هورمونا پروتئیناش!خودشون که به دو دسته استروئیدی و آمینواسیدی تقسیم میشن!استروئیدیا که لیپیدن!از آمینو اسیدیا اونایی که پروتئین هستن!حالا میتونی نکته تعریف پروتئینو اینجا به کار ببری! -
بررسی صفحه 9 و 10 و11:
درمورد فعالیتا اولا بهتون بگم!خود این فعالیتا تست میاد ازشون!بدونین اینو!خب!نکات این فعالیت!نشاسته تقریبا توی آب نامحلوله!نه اینکه حل نشه!خیلی کم!توی سوال 3 داره یجورایی به پیش اشاره میکنه!کواسروات ها!آلبومینو اگه حرارت بدیم جامد میشه!اون نکته سوال آخرم گفتم دیگه!پروتئینای ساختاری نامحلولن!بریم سراغ متن!باز هم تیتر!مهمترین ابزار سلول آنزیماهستن!این آنزیما واکنش دهنده های زیستی هستن!خیلی از واکنشای توی سلولو انجام میدن!بدون آنزیم زندگی خر است!یه مثال آورده کتاب!کاتالاز!این آنزیم توی ریبوزومای شبکه آندوپلاسمی زبر ساخته میشه!توی لیزوزم هستش!و پراکسید هیدروژنو به آب و اکسیژن تبدیل میکنه!توی یه دیقه 6میلیون از اینا رو میترکونه!توی یه ثانیه 10هزارتاشو!بیا پایین تر!بازم تیتر!توی هر سلول ما هزاران آنزیم وجود داره!اومده آنزیما رو دسته بندی کرده!اونایی که تو سلول فعالیت میکننو میگیم درون سلولی و اونایی که بیرون از سلول رو میگیم برون سلولی!این آنزیمای درون سلولی توی ریبوزمای سیتوپلاسم ساخته میشن!اما برون سلولیا توی ریبوزومای شبکه آندوپلاسمی زبر!یه استثنا هستش!آنزیمای واکوئل و لیزوزوم توی ریبوزومای شبکه آندوپلاسمی زبر ساخته میشن!درصورتی که باید توی ریبوزومای توی سیتوپلاسم درست بشن!این آنزیمای درون سلولی تو کار آنزیمای برون سلولی نقش دارن!و به بیشتر واکنشای زیستی توی سلول سرعت میدن!دقت کنین انجامیش نمیدنا!بیاین پایین تر!ویژگیاشونو بررسی کرده!اولیش جنسشونه!بیشترشون پروتئینی هستن!rRNA از جنس ریبونوکلئیک اسیداس!همشون یدونه یا چنتا واکنش خاصو انجام میدن!یعنی اختصاصی عمل میکنن!دقت کنین که میتونن باهم چنتا واکنشو انجام بدن!مثلا آنزیم روبیسکو!دوتا کار انجام میده که تو پیش میخونین!سلول داره همش از اونا استفاده میکنه!و اینکه تغییر نمیکنن!ولی طی زمان از مقدارشون کم میشه و فرسوده میشن و سلول باید همش اینارو بسازه!اون قید دائما مهمه!به تغییرات دما و PH شدید هم حساسن!آنزیمایی که توی بیضه ها فعالن تو دما بالاتری نسبت به بقیه آنزیما فعالن!آنزیمای پپسین،رنین،تجزیه کننده آب و لیزوزیم هم توی محیط اسیدی فعالن!برعکس!آنزیمای پانکراسو روده توی محیط قلیایی!چچوری عمل میکنین این آنزیمای ما؟!!یه بخشیشون جایگاهی داره برای چسبیدن پیش ماده به اونجا که بهش میگن جایگاه فعال!بعد از اینکه متصل شدش پیش ماده آنزیم فعالیتشو شروع میکنه!یه چنتا عاملی که توی سسرعت کاراینا دخیلنو بگم!یکیش دما هس!یکی دیگه هم برخی مواد معدنی!اینا سرعتشو زیاد میکنن!ولی سما و حشره کشا و آرسنیک سرعتشو میارن پایین!دما رو هم خیلی زیاد ببریم بالا دیگه آنزیم صداش درمیادش!برخی از این سما موقتین!یعنی میچسبن به جایگاه فعال و بعدش میرن!برخیاشونم کلا جایگاه فعالو میپوکونن!!!این آنزیما رو میتونیم با یه روشایی از سلول بیاریمش بیرون و استفاده بکنیم!مثلا لیپاز ها و پروتئاز ها رو برای لباسشویی استفاده میکنن!یه اشانتیونم داره تازه!!!!آب گرم نمیخوادش!توی آب سرد فعالیتشونو انجام میدن!این دوتا توی برخی افراد آلرژی ایجاد میکنن!این یَک مثال از آنزیما توی خونه بودش!برای استفاده تو صنعت زحمت مکشین بالای صفحه 11 رو تماما حفظ میکنین!فقط چنتا نکته بگم کلی!آمیلاز ها و پروتئاز ها و لیپاز ها چندین نوع هستن!و آمیلازا نشاسته رو به قندای شیرین یعنی مالتوز و گلوکز تبدیل میکنن!فروکتوزو ....اینا نیستشا!سلولاز هم میادش پوسته های دانه ها رو خارج میکنه!این کار توی گیاه مثل ترشح هورمون ژیبرلین هسش!و اینکه از رنین هم برای پنیر سازی استفاده میشه! -
درود بر همکارای آینده!این درس پایه ای تموم شدش!بهتون پیشنهاد میکنم حتما برین تستاشو بزنین که براتون گذاشتم!پاسخ تشریحیشو هم حتما ببینین!امیدوارم در کنارهم به بهترین درصد برسیم
-
درودی دوباره بر دوستان عزیز!میخواستم بپرسم اگه اینجوری پیش بریم،یعنی با تست نکاتو بگم خوبه؟! یا نظر دیگه ای دارین؟!خوشحال میشم بدونم!من که دارم این راهو میرم،باب میل شما دوستان باشه و راحت تر استفاده کنین!اگه نظراتتونو بگین خوشحال میشم و اینکه اصلا از این تاپیک و مطالبش راضی هستین؟!یا نه.
-
سلام .. در قالب تست باشه بهتره همین طور ک پیش میرین خیلی خوبه .. شاید بچه ها هنوز شروع نکرده باشن بخاطر همین اینجا خلوته وگرنه واقعا تاپیک خوبی هست .. نکات در قالب تست اونم ب تفکیک فصل از پایه چی از این بهتر؟ ان شاء الله ادامه پیدا کنه ب همین صورت ... فقط ی سوال اشکال نداره دیگران هم نکته یا تستی تو تاپیک بذارن ؟
-
zahra1303 در نکته_تست زیست! گفته است:
سلام .. در قالب تست باشه بهتره همین طور ک پیش میرین خیلی خوبه .. شاید بچه ها هنوز شروع نکرده باشن بخاطر همین اینجا خلوته وگرنه واقعا تاپیک خوبی هست .. نکات در قالب تست اونم ب تفکیک فصل از پایه چی از این بهتر؟ ان شاء الله ادامه پیدا کنه ب همین صورت ... فقط ی سوال اشکال نداره دیگران هم نکته یا تستی تو تاپیک بذارن ؟
چرا اشکال داشته باشه؟اتفاقا خوشحال میشم!فقط اگه میخواین بذارین تو درستی تست و نکته تامل کنین و بررسیش کنین!چون ممکنه یه نکته اشتباه گفته بشه!وگرنه من خیلی خوشحال میشم ببینم کسی مثل من ترغیب به طرح تست شده و اگه همه این کارو بکنن دیگه فک نکنم کسی باشه که از زیست فراری باشه!این عالیه!
-
@Dr.Bernosi باشه .. ممنون
-
دوستان یه نکته هم تو همین اول کاری بهتون عرض کنم!خودم تستای کنکورو بررسی کردم!همشو میتونیم از توی متن کتاب درسی استنباط کنیم!درضمن!از فعالیتای کتاب غافل نشین!نکاتی دارن که قابل طرح هستن!به هیچ کتاب کمک درسی ای هم اطمینان و اعتماد نکنین!فقط کتاب درسی!همه نکات کتابای کمک درسی مثل فاگوزیست،نشرالگو و ... رو بعد از تطبیق با کتاب بپذیرین!هدف ما توی این تاپیک اینه که کسی از زیست فرار نکنه و به بهترین درصد توی زیست برسه!
-
@Dr.Bernosi در نکته_تست زیست! گفته است:
دوستان یه نکته هم تو همین اول کاری بهتون عرض کنم!خودم تستای کنکورو بررسی کردم!همشو میتونیم از توی متن کتاب درسی استنباط کنیم!درضمن!از فعالیتای کتاب غافل نشین!نکاتی دارن که قابل طرح هستن!به هیچ کتاب کمک درسی ای هم اطمینان و اعتماد نکنین!فقط کتاب درسی!همه نکات کتابای کمک درسی مثل فاگوزیست،نشرالگو و ... رو بعد از تطبیق با کتاب بپذیرین!هدف ما توی این تاپیک اینه که کسی از زیست فرار نکنه و به بهترین درصد توی زیست برسه!
سلام
اقای پازوکی همیشه میگفتند
کنکور فقط و فقط از کتاب درسی است خارج از کتاب هیچی نمیدن ...
اگر هم دادن زیست کلش 50 تا سواله اگر دانش اموزی 10 تا رو هم نزنه میشه 80 درصد ...
80 درصد زیست یک درصد قابل توجهی است ....
یا علی ... -
@Dr.Bernosi در نکته_تست زیست! گفته است:
درودی دوباره بر دوستان عزیز!میخواستم بپرسم اگه اینجوری پیش بریم،یعنی با تست نکاتو بگم خوبه؟! یا نظر دیگه ای دارین؟!خوشحال میشم بدونم!من که دارم این راهو میرم،باب میل شما دوستان باشه و راحت تر استفاده کنین!اگه نظراتتونو بگین خوشحال میشم و اینکه اصلا از این تاپیک و مطالبش راضی هستین؟!یا نه.
دکتر جان عالیه ....
ادامه بدید خیلییییییی ممنوونتون میشم
مطالبتون عاااااااااااااااااللللللللللللللییییییههه
عااااااااااااللللللللی
ممنووووووووووووونم -
درود بر پزشکان و داروسازان آینده!اول از همه روز داروسازو تبریک میگم به دوستان و کسایی که به ای رشته علاقه دارن و امیدوارم
بهش برسن!دوستان عزیز!این برنامه کلیه که تا آخر کنکور همراهتون هستم!
پایه:
دروس پایه ای:مولکول های زیستی،سفری به درون سلول،سازمان بندی جانداران
دستگاه های بدن:گوارش،ایمنی،تنفس،عصبی،حواس،گردش مواد،دفع،هورمون،حرکت،تولیدمثل
زیست گیاهی
ژنتیک پایه
پیش:
پیش 1:پروتئین سازی،تکنولوژی زیستی،گسترش زندگی،تغییر و تحول گونه ها
ژنتیک جمعیت
پیش 2:پویایی جمعیت،شارش انرژی
باکتری ها
آغازیان
قارچ ها
مباحثو به ترتیب پیش میریم!در ضمن پایه تا 5آذر ماه تموم میشه و اینکه پیش رو هم تا قبل اسفند تموم میکنیم!
با آرزوی موفقیت برای شما