فکر می کنی چی باشه؟
-
@M-an همه منتظریما
-
@M-an امسال بدقول شدیدا :-|
-
@M-an امسال بدقول شدیدا :-|
Mohammad 2 تو اینستا مثل اینکه گفته بودن شنبه
-
فاطمه موسوی 0 تو تلگرام گفتن دوشنبه
-
فاطمه موسوی 0 اینکه مال پیش فروش بود
-
فاطمه موسوی 0 رونمایی طرح پرچم دوشنبه
اعلام برنامه، قرعه کشی و پیش فروش شنبه که با این اوصاف فکر نکنم شنبه هم انجام بشه -
@M-an
مدیر جون میدونم این طولانی شدن برای اینه که کیفیت بیشتر باشه و دارید تلاش میکنید و ما الایی ها یه دنیا ممنونتونیم
ولی این روزا فک نمیکنید یکم الا داره بد قولی میکنه! -
@M-an
مدیر جون میدونم این طولانی شدن برای اینه که کیفیت بیشتر باشه و دارید تلاش میکنید و ما الایی ها یه دنیا ممنونتونیم
ولی این روزا فک نمیکنید یکم الا داره بد قولی میکنه! -
@M-an این بی خیالیتون داره کم کم شبیه بی احترامی میشه، طرح کنسلم شده باشه مشکلی نیست ولی این سکوتتون در مقابل مخاطب اذیت کننده است...
-
@M-an این بی خیالیتون داره کم کم شبیه بی احترامی میشه، طرح کنسلم شده باشه مشکلی نیست ولی این سکوتتون در مقابل مخاطب اذیت کننده است...
Mohammad 2 منظورم از بی خیالی نسبت به کامنت های انجمن بود میدونم که سخت تلاش میکنید که راه ابریشم ها زودتر برسن ولی حداقل بیاید یه جواب بدید خسته شدیم ://
-
بچه ها طرح کنسل نشده
انشالله شنبه گفتن پیش فروشه -
سلام بچه ها
من اینجا روز نگفتم
طرح کنسل نشده اما جزییاتش بررسی بیشتری می خواست که تیم مربوطه انجامش میدنان شاء الله مشکلی پیش نیاد برنامه های شنبه سرجاش هست
@M-an خب اینستا گفتن دوشنبه ولی هنوز خبری نیست که
-
-
@M-an سلام
الان باید مدیران مدارس تایید کنن اگه یه نفر با مدیر مدرسش انقدر مشکل داشته باشه که اصلا دلش نخواد ببیندش (اون مشکلی نداره ولی من باهاش مشکل دارم از بس دیدم که چقدرررر طمع داره ) امکان داره یه راه دیگه داشته باشه؟ بدون تایید مدیر؟ اصلا مدیر رو نبینیم؟ اصلا صداش رو نشنویم؟ نمیشه از کارنامه عکس گرفت واسه ادمین تلگرام فرستاد؟ -
@M-an کوشا جدا ، کم توان جدا؟ یا باید هر دو با هم