کتب تستی
-
amir ahmadi در کتب تستی گفته است:
Mhd A ن من نمیگم سطح تستاش پایینن
بعضیاش واقعا دیگه مسخرن اینقد فراتر از کنکورن
از لحاظ یک دست بودن و توازن داشتن میکرو بهتره
هم اسون داره هم متوسط و هم سخت که به ترتیب چیده شدن و تستای متوسط هم زیاد داره که بعضیاش واقعا جالبن
من مبتکران داشتم میکرو هم داشتم نشرالگو موجشم داشتم
به نظرم میکرو در طی سال و موج برا جمعبندی نتیجه خوبی میدهمن دهم و یازدهم میکرو داشتم خوبه اما خوندنش خیلی حوصله و وقت میخواد حالا موندم دوازدهم چی بگیرم؟؟
Mohammad Javad Mo Ja میکرو ۲جلد بود پارسال که یه جلدش ماله همون پویا الفتی بود کتاب خیلی خوبی بود
درسنامه هاشم خلاصه کرده بود برده بود تو پاسخنامه
یچیزی حدود ۹۵۰ تا هم تست داشت واسه اسید و باز الکتروشیمی
ولی جلد دوش ماله نویسنده میکرو طلایی بود
اونم بد نبود ولی به پای جلد یک دوازدهم و کتاب دهم و یازدهمی که الفتی نوشته بود نمیرسید -
Fatima jafari به نظر من کسی که میگه زیست نشرالگو یا یه نظام قدیمیه یا داره اشتباه محض میکنه
من از هر معلمی پرسیدم گفت الگو خوب نیست
و خودمم که دیدمش واقعا بعضی جاهاش غلط داشت
خیلی سبز که دیگه داره با ماز کار میکنه کتاباش خیلی خوب شدن تو زیستamir ahmadi من نظام جدیدم :)
از آقای امینی راد پرسیدم گفتن کسی که بخواد از پایه یاد بگیره خیلی سبز
نشر الگو کتاب سطح بالاییه بعضی جاها غلط داره که تو چاپای جدیدتر رفع میشن به مرور
و همچنین استاد امینی راد گفتن نشر برای هرکسی خوب نیست فقط کسی که بالای 70-80 بزنه میتونه از نشر استفاده کنه :))
به هرحال من راضیم هرچند دوازدهم مجبور شدم برای ترم اول خیلی سبز استفاده کنم -
saba zarei همشونخوبنفقدبهنظرم
برایادبیاتنشردریافتکاملترکارکردهMhd A من کلا با نشر الگو و خیلی سبز در مورد ادبیات راحت ترم :)
البته نشر دریافت و ندیدم تا حالا -

الان این منابع برای دهم تجربی مناسب هست ؟Fatima jafari اوکیه فقط تو شیمی کاش تجدید نظر کنی :)
-
Fatima jafari اوکیه فقط تو شیمی کاش تجدید نظر کنی :)
saba zarei خواهرم تو همین رشته بوده و گفت برای شیمی مبتکران خوبه . چون خودش هم از همین استفاده کرده
حالا پیشنهاد شما چیز دیگه ای ؟ -
amir ahmadi من نظام جدیدم :)
از آقای امینی راد پرسیدم گفتن کسی که بخواد از پایه یاد بگیره خیلی سبز
نشر الگو کتاب سطح بالاییه بعضی جاها غلط داره که تو چاپای جدیدتر رفع میشن به مرور
و همچنین استاد امینی راد گفتن نشر برای هرکسی خوب نیست فقط کسی که بالای 70-80 بزنه میتونه از نشر استفاده کنه :))
به هرحال من راضیم هرچند دوازدهم مجبور شدم برای ترم اول خیلی سبز استفاده کنمsaba zarei الان من بین نشر و خیلی سبز موندم 🤔 خیلیا میگن نشر خیلی برای زیست خوبه . خیلیا هم خیلی سبز رو میگن . نظر شما چیه ؟
-
saba zarei خواهرم تو همین رشته بوده و گفت برای شیمی مبتکران خوبه . چون خودش هم از همین استفاده کرده
حالا پیشنهاد شما چیز دیگه ای ؟Fatima jafari نظام جدید بودن یا قدیم؟؟
-
saba zarei الان من بین نشر و خیلی سبز موندم 🤔 خیلیا میگن نشر خیلی برای زیست خوبه . خیلیا هم خیلی سبز رو میگن . نظر شما چیه ؟
Fatima jafari اگر پایه زیست خیلی قوی ندارین و میخواین از پایه یاد بگیرین خیلی سبز کتاب عالیه
اگر جز دانش آموزان سطح بالا تو زیست هستین یعنی بالای 70-80 میزنین نشر الگو کتاب خیلی خوبیه ولی اگه نشر زدین احتمالا اول گیر میکنین و غلطاتون زیاد میشه ولی بعدش راه میوفتین :) -
Fatima jafari نظام جدید بودن یا قدیم؟؟
saba zarei قدیم
-
Fatima jafari اگر پایه زیست خیلی قوی ندارین و میخواین از پایه یاد بگیرین خیلی سبز کتاب عالیه
اگر جز دانش آموزان سطح بالا تو زیست هستین یعنی بالای 70-80 میزنین نشر الگو کتاب خیلی خوبیه ولی اگه نشر زدین احتمالا اول گیر میکنین و غلطاتون زیاد میشه ولی بعدش راه میوفتین :)saba zarei ممنون ازتون😍❤ . نظر خودمم نشر الگو هست
-
saba zarei قدیم
Fatima jafari حدس میزدم :)
کتاب مبتکران برای نظام قدیم واقعا کتاب عالی بوده یه منبع کامل و جامع
اما برای نظام جدید متاسفانه این طور نیست مطلب اضافی و گاها خارج کتاب زیاد داره
بهترین منبع همون خیلی سبز یا نشر الگوعه
من خودم نشر میزدم گاها کنارش خیلی سبز -
saba zarei ممنون ازتون😍❤ . نظر خودمم نشر الگو هست
Fatima jafari :blossom: :cherry_blossom: :blossom: :cherry_blossom:
-
Fatima jafari حدس میزدم :)
کتاب مبتکران برای نظام قدیم واقعا کتاب عالی بوده یه منبع کامل و جامع
اما برای نظام جدید متاسفانه این طور نیست مطلب اضافی و گاها خارج کتاب زیاد داره
بهترین منبع همون خیلی سبز یا نشر الگوعه
من خودم نشر میزدم گاها کنارش خیلی سبزsaba zarei اینکهمیگیدمطالبخارجکتابداره
روقبولندارم
اگهقرارباشهچیزیکهداخلکتابنیستروقراربده
ازیهکادریاستفادهمیکنهکهبگهخارجکتابه -
Fatima jafari در کتب تستی گفته است:
کتابای نسل جدید نشر الگو عالین
-
saba zarei اینکهمیگیدمطالبخارجکتابداره
روقبولندارم
اگهقرارباشهچیزیکهداخلکتابنیستروقراربده
ازیهکادریاستفادهمیکنهکهبگهخارجکتابهMhd A من طبق صحبت استاد شیمیم گفتم :) و چیزی که خودم دیدم.
هر کس نظری داره
موفق باشید:blossom: :blossom: :blossom: -
Mhd A من طبق صحبت استاد شیمیم گفتم :) و چیزی که خودم دیدم.
هر کس نظری داره
موفق باشید:blossom: :blossom: :blossom:saba zarei 🙏🙏🙏