ریاضی 

-
سلام بچها
نظرتون چیه درباره اینکه به جای اینکه همه ریاضیو خوند فصول مهم رو خوب خوند
فصولی مثل مشتق که تعداد تست های بالایی دارن
چقد میشه به این روش اعتماد کرد؟ و اینکه چه تضمینی هست که مثلا حتما از مشتق چهارتا تست بیاد؟
و اینکه من ریاضیم متوسطه ازمونای گزینه دو بین چهل تا پنجاه میزنم نظرتون چیه با فیلمای اقای امینی پیش برم؟؟ -
سلام بچها
چقد میشه به این روش اعتماد کرد؟ و اینکه چه تضمینی هست که مثلا حتما از مشتق چهارتا تست بیاد؟
و اینکه من ریاضیم متوسطه ازمونای گزینه دو بین چهل تا پنجاه میزنم نظرتون چیه با فیلمای اقای امینی پیش برم؟؟@N-n-good ممکنه تو کنکور از یه مبحث سخت سوال ساده بیاد و بالعکس، ضرر میکنی
اصلا هیچ مبحثی رو تا عید حذف نکن -
سلام بچها
و اینکه من ریاضیم متوسطه ازمونای گزینه دو بین چهل تا پنجاه میزنم نظرتون چیه با فیلمای اقای امینی پیش برم؟؟@N-n-good
ببین عزیزم ریاضی مثل بقیه درسا نیست عشقی چندتارو بخونی
تو تا حد بلد نباشی نمیتونی کامل مشتقو درک کنی
مثلا تو تابع بلد نباشی از نظر من هیچی بلد نیستی چون تو مثلثات تو لگاریتم و ... هست
از نظر من اینجوری بخون ریاضی
1:اتحاد تجزیه 2 تابع 3 مثلثات 4 حدوپیوستگی 5 مشتق 6 احتمال 7 لگاریتم 8 امار 9 هندسه 10 بقیه چرندیات :| -
ممنون بچها
Hhh Hh
reza_12tajrobi
Fragile
this my first daer -
سلام بچها
و اینکه من ریاضیم متوسطه ازمونای گزینه دو بین چهل تا پنجاه میزنم نظرتون چیه با فیلمای اقای امینی پیش برم؟؟@N-n-good دوست خوبم تا عید ک دوران جمع بندی میرسه هیچی رو حذف نکن
خودتو مجاب کن ک همه چی رو بخونی
فک کن قراره از همه چی تو کنکور سوال بیاد حتی اسون ترین یا سخت ترین مبحث
بعد عید تو دوران جمع بندی شنیدم ک میگن اون زمان میتونی چیزایی رو ک نخوندی یا درست یادت نیس و دوباره جمع کردنش طول میکشه و فایده ندارع رو حذف کنی ولی اینکار بازم اشتباهه ولی خوب برا همه نمیشه ی نسخه پیچید... -
@N-n-good دوست خوبم تا عید ک دوران جمع بندی میرسه هیچی رو حذف نکن
خودتو مجاب کن ک همه چی رو بخونی
فک کن قراره از همه چی تو کنکور سوال بیاد حتی اسون ترین یا سخت ترین مبحث
بعد عید تو دوران جمع بندی شنیدم ک میگن اون زمان میتونی چیزایی رو ک نخوندی یا درست یادت نیس و دوباره جمع کردنش طول میکشه و فایده ندارع رو حذف کنی ولی اینکار بازم اشتباهه ولی خوب برا همه نمیشه ی نسخه پیچید...Hoorieh sh
درسته عزیزم ممنون