-
alireza_ysf75
سلام....خیلی ممنون از شما که زحمت کشیدین و تست هارو گذاشتین....
ولی ما تست هارو میخواییم تا بتونیم ازشون پرینت بگیریم !!! این عکس ها که قابل پرینت نیستن و یا کیفیت چندان جالبی ندارن!
هدف ما از خواستن تست ها اینه وگرنه خب همینطوری که توی فیلما هم هست....لطفا به استاد بگین pdf تست هارو بدن ! ممنون یا علی
-
ali565669 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها میخوان توضیحات جلسه هارو بنویسن انگار دارن از جزوه رونویسی میکنن
اینطور که شما هم میگید نیست در ضمن استاد هم از روی جزوه درس می دن . حالا هر کسی هم که بخواد توضیح جلسات رو بنویسه بیشتر توضیحات همون توضیحات جزوه میشه در آخر .
-
@سهندkonkor در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
alireza_ysf75
ولی ما تست هارو میخواییم تا بتونیم ازشون پرینت بگیریم !!! این عکس ها که قابل پرینت نیستن و یا کیفیت چندان جالبی ندارن!
هدف ما از خواستن تست ها اینه وگرنه خب همینطوری که توی فیلما هم هست....لطفا به استاد بگین pdf تست هارو بدن ! ممنون یا علی
سلام . من الان به استاد جلادتی گفتم ایشون گفتن من تست ها رو به آلاء دادم ولی نمی دونم چرا روی سایت نگذاشتن و گفتن پیگیری می کنن .
-
@mehdinasiri در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@سهندkonkor در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
alireza_ysf75
سلام . من الان به استاد جلادتی گفتم ایشون گفتن من تست ها رو به آلاء دادم ولی نمی دونم چرا روی سایت نگذاشتن و گفتن پیگیری می کنن .
اینم مدرک :
http://bayanbox.ir/info/1395148070974090584/توضیحات-استاد-جلادتی-در-مورد-جزوه-ی-تست-ها-ی-عربی -
@mehdinasiri خیلی ممنون از لطف شما !
-
ali565669 بهتره برای مطالعه عربی،یه ارزیابی کلی از سطح علمی خودتون در این درس داشته باشین.
درصورتی که در عربی ضعیفینکتاب گاج نقره ای ماهینی رو تهیه کنید و به همراه اون،لوح فشرده عربی کنکور گاج رو ببینین و اگه سطحتون بالاست
از کتاب فوتوفن عربیخیلی سبز استفاده کنید.
البته لوح فشرده عربی کنکور گاج،حتی به دانش آموزانی که سطح بالایی در عربی دارند هم توصیه میشه. -
سلام آقا حداقل کتاب تست معرفی کنید جواب سوال منم وقت کردید بدید ( اون پایینه حال نداشتم دوباره بنویسم
)
سلام استاد عربی سفید گاج رو معرفی کردن
-
azim37 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خسته نباشید میخاستم بپرسم این فیلمای درس عربی اقای جلادتی مربوط به رشته انسانی هم هست؟
بله هست . ایشون تمام مباحث عربی رو تدریس می کنن ولی مباحثی که با رشته های ریاضی و تجربی مشترک است رو اول تدریس می کنن و مباحث مر بوط به اختصاصی ها (انسانی ) رو توی یک سری جلسات جداگانه تدریس می کنند . جزوه ی تدریس شون هم کامل و مباحث رشته ی انسانی رو هم داره .
-
سلام تو جزوهی استاد خبری از ترجمه و تعریب نیست
سلام
ترجمه از ص ٣٠ تا ٤٢ هست و تدريس خواهد شد -
استاد عزیز بی صبرانه منتظر مبحث ترجمه هستیم چون واقعا از مهر نیاز داریم !!!
ممنون از زحماتتون... -
13431343 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام لطفا اگر امکانش هست جزوه تست ها رو یک جا بزارید
با سپاسسلام پیگیری میکنیم اگر امکانش باشه حتما قرار میدیم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!