1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
سلام خسته نباشین. توی جلسه26 صفحه ی اخر جزوه ی اعراب مضارع ناتموم می مونه و ویدیو ناقص تموم میشه. لطفا رسیدگی کنین.
سپاس از زحمات بی پایانتون -
سلام،ببخشید چرا هنوز مبحث معلوم مجهول رو نزاشتین؟تورو خدا زود تر بزارین
-
با عرض سلام و خسته نباشید.اعراب فعل مضارع فیلمش ناقص هست و درسنامه کامل نمیشه لطفا رسیدگی کنید.با سپاس
-
تدریس #عربی جلسه 28
آقای #جلادتی
#انسانی #ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/5/26/5592
@alaa_sanatisharif
آلا
معلوم و مجهول (قسمت اول)
معلوم و مجهول از مباحث بسیار مهم است، زیربنای معلوم و مجهول، جملۀ فعلیه و شناخت فاعل است. کسانی که مبحث جملۀ فعلیه و شناخت فاعل رو مشکل دارند، قبلش بر... -
mohammadhasan
چرا این جلسه تو صفحه اصلی سایت برا من نیس؟؟؟
عجب.......... -
Amir Reza در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
با عرض سلام و خسته نباشید.اعراب فعل مضارع فیلمش ناقص هست و درسنامه کامل نمیشه لطفا رسیدگی کنید.با سپاس
بررسی میشه حتما، اگه توضیح تکمیلی دارید جهت بررسی راحت تر ممنون میشم اینجا قرار بدید
-
مارال در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadhasan
چرا این جلسه تو صفحه اصلی سایت برا من نیس؟؟؟
عجب..........یه ذره طول میکشه تا قرار داده بشه.
-
دوستان بنظر شما از ویدیو های اقای ناصح زاده استفاده کنم بهتره و با تکنیک بهتر میگه یا اقای جلادتی؟ لطفا زود جوابمو بدین ممنون
-
-
Amir Hosein در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ببخشید اقا جلادتی کی مبحث معلوم و مجهول رودرس میدن؟
ادوتاشون خووبن
اگر وقتتون کمه اقای جلادتی اما اگر میتونید و وقت دارید ناصح زده رو ببینید
درهرصورت برمیگرده ب خودتون ک زیاد تست بزنید -
Mehdi_Zr در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان بنظر شما از ویدیو های اقای ناصح زاده استفاده کنم بهتره و با تکنیک بهتر میگه یا اقای جلادتی؟ لطفا زود جوابمو بدین ممنون
من دوتاشونو دیدم!استاد ناصح زاده فوووووووق العاده ست ..
-
سلام امید وارم حال همه دانش آموزان الا و تمام دبیران الا خوب باشه
از آقای جلادتی خیلی متشکرم خیلیییی عالیه فقط چرا فیلم های جدید نمیزارید و اگه میشه یکم زود تر فیلم هارو بزارید چون واسه آزمون های قلم چی بتونیم استفاده کنیم مرسی از تمام زحماتتون -
Hamid.reza Kh در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام امید وارم حال همه دانش آموزان الا و تمام دبیران الا خوب باشه
از آقای جلادتی خیلی متشکرم خیلیییی عالیه فقط چرا فیلم های جدید نمیزارید و اگه میشه یکم زود تر فیلم هارو بزارید چون واسه آزمون های قلم چی بتونیم استفاده کنیم مرسی از تمام زحماتتونتوی کانالشون گفته بودن ی مشکلی براشون پیش اومده
-
سلام استاد ممنون از تدریس زیباتون واقعا این نکاتی که میگین باهاش یه ست کنکور میشه تو (5)ثانیه زد
استاد جلادتی اگه امکانش هست این بحث نواسخ استارتشا بزنین چون خیلی ها برا ازمون بعدی قلم چی نواسخا نیاز دارن که بلد باشن ممنون میشم هر چه زودتر استارتش بزنین -
Mohammad Fakhari در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام استاد ممنون از تدریس زیباتون واقعا این نکاتی که میگین باهاش یه ست کنکور میشه تو (5)ثانیه زد
استاد جلادتی اگه امکانش هست این بحث نواسخ استارتشا بزنین چون خیلی ها برا ازمون بعدی قلم چی نواسخا نیاز دارن که بلد باشن ممنون میشم هر چه زودتر استارتش بزنینمنم خودم نزدیک 3 تا دبیر عربی خوب و ادعا دار رو سر کلاساشون رفتم اما هیچ کدوم برام اقای جلادتی نشد
خیلی خوشحالم امسال الا اقای جلادتی رو انتخاب کرده -
mehdi7899 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آقا لطفا کسی واقعا از برنامه کلاسا خبر داره بگه نهایتا عربی چقد دیگه طول میکشه تموم شه چند ماه دیگه؟؟
عید تمومه