1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
سلام امید وارم حال همه دانش آموزان الا و تمام دبیران الا خوب باشه
از آقای جلادتی خیلی متشکرم خیلیییی عالیه فقط چرا فیلم های جدید نمیزارید و اگه میشه یکم زود تر فیلم هارو بزارید چون واسه آزمون های قلم چی بتونیم استفاده کنیم مرسی از تمام زحماتتون -
Hamid.reza Kh در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام امید وارم حال همه دانش آموزان الا و تمام دبیران الا خوب باشه
از آقای جلادتی خیلی متشکرم خیلیییی عالیه فقط چرا فیلم های جدید نمیزارید و اگه میشه یکم زود تر فیلم هارو بزارید چون واسه آزمون های قلم چی بتونیم استفاده کنیم مرسی از تمام زحماتتونتوی کانالشون گفته بودن ی مشکلی براشون پیش اومده
-
سلام استاد ممنون از تدریس زیباتون واقعا این نکاتی که میگین باهاش یه ست کنکور میشه تو (5)ثانیه زد
استاد جلادتی اگه امکانش هست این بحث نواسخ استارتشا بزنین چون خیلی ها برا ازمون بعدی قلم چی نواسخا نیاز دارن که بلد باشن ممنون میشم هر چه زودتر استارتش بزنین -
Mohammad Fakhari در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام استاد ممنون از تدریس زیباتون واقعا این نکاتی که میگین باهاش یه ست کنکور میشه تو (5)ثانیه زد
استاد جلادتی اگه امکانش هست این بحث نواسخ استارتشا بزنین چون خیلی ها برا ازمون بعدی قلم چی نواسخا نیاز دارن که بلد باشن ممنون میشم هر چه زودتر استارتش بزنینمنم خودم نزدیک 3 تا دبیر عربی خوب و ادعا دار رو سر کلاساشون رفتم اما هیچ کدوم برام اقای جلادتی نشد
خیلی خوشحالم امسال الا اقای جلادتی رو انتخاب کرده -
mehdi7899 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آقا لطفا کسی واقعا از برنامه کلاسا خبر داره بگه نهایتا عربی چقد دیگه طول میکشه تموم شه چند ماه دیگه؟؟
عید تمومه
-
سلام
یه سوال داشتم
تست خارج 93 ریاضی
عین الخبر لیس مقدما :
الیس تدبیر لهذه المشکله فی رایک تکون فی جمیع اعمال النبیاء حکمه لارشادنا
حالا تو این دوتا گزینه به نظر من هر دوشون ندارن
گزینه دوم نمیتونیم بگیم ضمیر واو تو تکون اسم کان هس ؟! -
mahdis123 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مارال
اقای جلادتی بهترنباید خودت انتخاب کنی محدیث جان
بعضی از بچه ها با اقای جلادتی میرن جلو بعضیام با اقای ناصح زاده هر دو خوبن و لی خوب هر کی روش یه دبیر جواب میده -
negar2012 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام و تشکر بابت همه ی زحمت کشان الا. میخاستم بدونم نواسخ رو کی استاد تدریس می کنن؟
از ازمون عقب افتادن استاد بهتره پارسالیت رو ببینی -
@parastu23 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سوال عربی 3دارم از مبحث معتلات کسی هست ج بده؟
سلام، بپرسین اگه بتونم جوابتون رو میدم. البته بچه ها هم هستند.
-
سلام. بچه های انسانی از کدام یک استفاده کنن. ایا این کلاسها برای انسانی هم کامله
-
میلاد انصاری در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام. بچه های انسانی از کدام یک استفاده کنن. ایا این کلاسها برای انسانی هم کامله
بله کامل
-
سلام امید وارم حال همه به ویژه استاد عزیز آقای جلادتی خوب باشه ببخشید فیلم های جدید عربی چه موقع میزارید؟؟
-
Hamid.reza Kh در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام امید وارم حال همه به ویژه استاد عزیز آقای جلادتی خوب باشه ببخشید فیلم های جدید عربی چه موقع میزارید؟؟
خداداااند