به اشتراک گذاری تجارب رتبه های برتر انجمن آلاء ( فقط رتبه برتر ها)
-
سلام به عوامل زحمت کش و گرانقدر آلاء
خسته نباشید
یه درخواست مفید و کاربردی درحد پیشنهاد دارم برای آلاء عزیز
باتوجه به اینکه ما دانش آموزیم و کنکور داریم و برای هر دانش آموزی درطی سال تحصیلی سوالات مختلفی از جنبه مشاوره ای پیش میاد، خیلی خوب میشه که رتبه برتر های عزیز آلایی که در همین انجمن حضور دارن ، در تاپیک مخصوص و مشخصی ، از تجارب ارزشمند خودشون مارو بهره مند کنند چراکه این راهنمایی ها واقعا موثر واقع میشه . چون الان که این چنین تاپیک هایی وجود نداره واقعا موجب میشه تاپیک های تکراری دائما ایجاد بشه و حتی شاید به جوابی مطلوب نمی رسیم .و اینکه مطالب این تاپیک ها رو خیلی بهتر خواهد بود اگر که فقط این عزیزان رتبه برتر برامون بگذارند چون که همیشه بهترین مشاور دانش آموزان استفاده از تجربیات رتبه های برتر هست . ممنون میشم این پیشنهاد رو ارزیابی کنیدشکر خدا همیشه آلاء درکنارمون بوده و از تمام جوانب حمایتمون کرده ما همیشه به وجود آلاء افتخار میکنیم و افتخار ما آلایی بودن ماست. الهی همیشه عوامل آلا سلامت باشند و روز به روز بدرخشند خیلی ازتون ممنونیم بخاطر بودنتون در کنارمون
-
-
Narges MZ1680
سلام دوست آلایی
شما میتونید از قسمت مصاحبه ها استفاده کنید
مصاحبه های رتبه های آلاء -
سلام دوست آلایی
در خدمتم
در چه زمینه ای میتونم براتون تایپک ایجاد کنم؟:)
چه زمینه ای مشکل دارید؟:)romisa سلام خیلی متشکرم از لطفتون
اگه ممکنه درمورد تست های آموزشی و زماندار و اینکه چه زمانی میتونیم هر یک از اینا رو کار کنیم توضیح بدید ممنون میشم -
romisa سلام خیلی متشکرم از لطفتون
اگه ممکنه درمورد تست های آموزشی و زماندار و اینکه چه زمانی میتونیم هر یک از اینا رو کار کنیم توضیح بدید ممنون میشمNarges MZ1680 در به اشتراک گذاری تجارب رتبه های برتر انجمن آلاء ( فقط رتبه برتر ها) گفته است:
اگه ممکنه درمورد تست های آموزشی و زماندار و اینکه چه زمانی میتونیم هر یک از اینا رو کار کنیم توضیح بدید ممنون میشمتو اولین فرصت می نویسم و تگتون می کنم
-
اگه ممکنه درمورد تست های آموزشی و زماندار و اینکه چه زمانی میتونیم هر یک از اینا رو کار کنیم توضیح بدید ممنون میشمNarges MZ1680 در به اشتراک گذاری تجارب رتبه های برتر انجمن آلاء ( فقط رتبه برتر ها) گفته است:
اگه ممکنه درمورد تست های آموزشی و زماندار و اینکه چه زمانی میتونیم هر یک از اینا رو کار کنیم توضیح بدید ممنون میشم@M-N-2
سلام
من شما رو شایسته تر برای انجام این کار می بینم
میشه لطف کنید؟ -
اگه ممکنه درمورد تست های آموزشی و زماندار و اینکه چه زمانی میتونیم هر یک از اینا رو کار کنیم توضیح بدید ممنون میشمNarges MZ1680
سلام میتونید از این تاپیک برای سوالتون استفاده کنید...
https://forum.alaatv.com/post/624247