Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام استادخسته نباشید.تدریستون عالیه.کاش میشدبرسیم به برنامه ازمون وزودترمشتق وکاربردمشتق تدریس بشه
-
سپاس فروان از استاد اميني راد من 20 جلسه از فيلمها رو خوب ديدم و كار كردم عالي بود در كنار فيلم ها از كتاب جامع مهر و ماه هم استفاده ميكنم كه خيلي خوب با هم هماهنگ هستند و البته به توصيه يكي از دوستان 5 جلسه اول فيلمهاي شما براي رشته انساني رو هم ديدم كه هماهنگ با مقدمهاي بر رياضيات پايه است و براي كسي كه بخواد استارت بزنه و ضعيف باشه ديدنش مناسبه باز هم تشكر و آروزي موفقيت، سلامتي و شادكامي براي شما و همكارانتون
-
برای بهترین استاد ریاضی تجربی دنیا،استاد گلم آقای امینی راد،آرزوی موفقیت در تمام عرصه های زندگی ،شادکامی وطول عمر دارم خدا حفظتون کنه.
-
دوستان کیاریاضی روبالا70میزنن منم راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
شاید باورتون نشه ولی من واقعا ریاضی رو از تدریس شما یاد گرفتم(بابت ثانیه ثانیه وقتی که برا ما میزارین ممنونم)
-
سلام
کسی کانال استاد رو داره بفرستهممنون میشم
-
استاد عزیزم برای تک تک ثانیه هایی که با ما هستی از راه دور دستتون رو میبوسم و آرزوی سلامتی وطول عمر دارم.(البته این بوسیدنه خیلی شدیدتره)
-
سلام دوستان تیکه ی آخرپست قبلی رو یکی شیطونی کرد ونوشته ببخشید
-
-
استاد یدونی ای
-
دوستان بدونید 20% ریاضی تجربی در کنکور از مشتق و کاربرد مشتق میاد
-
zahra alirezaie در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام استادخسته نباشید.تدریستون عالیه.کاش میشدبرسیم به برنامه ازمون وزودترمشتق وکاربردمشتق تدریس بشه
حد که تموم شه مشتق شروع میشه
فقط خدا کنه مشتق قبل عید تموم شه بره راحت شیم از این یه درس -
سلام این مبحث دنباله (الته نه حسابی ونه هندسی) اون که تو کتاب ریاضی عمومی اومده و میگن دو صفحه هم ازش بیشتر نیومده اما یک تست داره رو استاد کی تدریس میکنن یا اونم با دنباله های دیگر گفتن؟؟
-
سلام دوستان
هرکی جزوهٔ مباحثی که تدریس شده رو اگه میتونه اینجا بذاره یا برای کانال استاد امینی از تلگرام بفرستن تا استاد هم لطف کنن بذارن تو کانال تا بچه های دیگه هم ک مثل من دیر شروع کردن و وقت ندارن استفاده کنن
ممنونم -
-
سلام...دوستان بقيه رياضي رو استاد كي تدريس ميكنن؟
از استاتيد سال هاي گذشته لينك نداريد ك بتونم با اونا ادامه بدم؟ -
amirfarajy در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام...دوستان بقيه رياضي رو استاد كي تدريس ميكنن؟
از استاتيد سال هاي گذشته لينك نداريد ك بتونم با اونا ادامه بدم؟http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/4/21/
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/4/26/