Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
عالی استاد عالیییییی. مرسی از شما و همه الایی ها و دوستانی که توضیحات رو مینویسن . ممنون از همگی
-
سلام دوستان من ریاضیم در حد فقر هست یعنی داغون ...میخاستم بدونم کسی هست ک مثل من بوده باشه و با دیدن فیلمای استاد الان راحت تست هارو بزنه یا حداقل تو کنکور ۵۰ درصد بزنه ..اگ کسی هست بگه اخه خیلی تاثیر داره واسم ..خیلی امیدوار میشم ...ایشالله هر کی تلاش میکنه به خاصتش برسه واسه من هم دعا کنین به خاستم برسم موفق باشین
-
سلام به آلائی ها ... و یه خسته نباشی جانانه به استاد امینی راد ... فقط بازم در بخش دانلود فیلم ها هر سه کیفیت با یک حجم هست ... جلسه 55 حد قسمت8 ... بررسی کنید ... بازم برای همه چیز از شما ممنونم
-
سلام دوستان کسی میدونه مشکل کجاس؟؟؟ چرا دیگ بقیه فیلما رو نمیذارن؟؟؟
-
سلام قسمت 3 حد و پیوستگی استاد امینی ، هر سه تا لینک دانلود کیفیت متوسط هست . لطفا کیفیت های بالاتر هم بزارید
-
سلام قسمت 3 حد و پیوستگی استاد امینی ، هر سه تا لینک دانلود کیفیت متوسط هست . لطفا کیفیت های بالاتر هم بزارید
-
دوستان سیستم کش سرور بهم خورده، بعضی از دوستان مثلا فقط کیفیت پایین می تونند دانلود کنند، یا بعضی دیگه درس اشتباهی براشون پخش میشه،
اگه همچین مشکلی دارید، به ادمین اطلاع بدید و حتما بنویسید که از چه اینترنتی استفاده می کنید و از کدوم شرکت خریدید.
پست آلا تو کانالشون
-
ببخشید بانو میشه بیشتر توضیح بدبد چون منم این مشکل رو دارم . به کدوم ادمین باید اطلاع بدم واز طریق تلگرام یا مستقیم از خود صفحه ی اینتر نتی آلا/
-
mpaahy در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ببخشید بانو میشه بیشتر توضیح بدبد چون منم این مشکل رو دارم . به کدوم ادمین باید اطلاع بدم واز طریق تلگرام یا مستقیم از خود صفحه ی اینتر نتی آلا/
من پست رو از کانال کپی کردم اینجا
من این مشکلو ندارم
تو بیوی کانال آی دی ادمین هست
اینجا هم @ادمین یا sohrab فکر کنم بتونین پیام بدین
اما گمونم از طریق تلگرام زودتر جواب بگیرین -
اقا سعید منم مثل شما بودم ، راستش دبیرمون تمرینای کتابم حل نمیکرد ، هیچی یادمون نمیداد ، من خودمم یادگیریم طوریه ک حتمن باید دبیر توضیح بده تا متوجه بشم ! مطمئن باش اگه فیلما رو ببینی بعدش تست بزنی همه چی درست میشه ، فقط یکم زمان میبره !
-
سلام چرا فیلم های جدید قرار نمیگیره
-
مشکلی پیش اومده بره ضبط فیلما؟استاد مشتق و کاربرد مشتق امیدم ب شماس توروخدا اگه میشه زودتر تدریس کنید ازشم خیلی سوال میاد ی دنیا ممنوووووون
-
سلام چرا ریاضی ناقصه؟میشه کلیه مباحث مثل انتگرال هم فیلمشو بزارین . مرسی
-
استادشمابهترینین
-
سلام استادخسته نباشید کلا میدونم چهارم ها بعد از عید نمیرن و ما هنوز تومدرسه به انتگرال نرسیدیم و فقط امیدم شما هستید بی شوخی اشتیاق من وهمه دوستان روبرای بازگشت به راه ریاضی رو و فکر کردن به درصد های بالا کمک کردین
خیلی زیبا بود بعد از اون همه شکست یه نتیجه خوب بگیرم با تدریس شما واقعا شما عالی هستید یه دنیا سپاس -
تو رو خدا یکم زود باشید کنکور خیلی نزدیکه
-
با سلام
چند جلسه مونده استاد؟
جلسات دیگه رو کی می زارید؟
این مباحث شامل هندسه و آمر هم هست؟